Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 487 488 490 491 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igre vam ne rade? Zatrazite pomoc ovde.  (Pročitano 965648 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
HTC Sensation
probaj neki drugi crack
posto kako glasi upozorenje on ne moze da nadje file xlive.dll a koliko mogu ja da skontam to je za internet file i treba da blokira konektovanje na internet i da igras igricu offline
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

SOS=Seljak ostaje seljak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 359
Zastava Selo kraj Aleksinca
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia 5800
probaj neki drugi crack
posto kako glasi upozorenje on ne moze da nadje file xlive.dll a koliko mogu ja da skontam to je za internet file i treba da blokira konektovanje na internet i da igras igricu offline
Tražio sam ali sam naleteo samo na RELOADED crack i neke što treba survey da se odradi.
Ako nadješ neki drugi plz!! PM me. Smile Smile
IP sačuvana
social share

[
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7
imam problem sa igrom Dead Island
skino sam Reloaded verziju igre
win 7 ultimate 64bita
konfiguracija:amd phenom II X4 B50 ~ 3.2 Ghz
Ati Radeon HD 5670 , 1024 MB
Ram:4 GB

slika 1

ovo mi je Reloaded foldler igre
i sledim instrukcije otvaram steam backup 2 i izabiram foldler i kad se zavrsi kaze:If you play this game Buy it.

ovo su mi instrukcije:

*IMPORTANT- Patching this game to play co-op will erase all your old save files.

please follow instructions below:

1. install game (best is RELOADED version);

2. crack game using "RELOADED crack" in "update1.rar" (open crack folder and copy all those files into the directory where you installed the game: example - C:/Program Filesx86/Dead Island, and replace files when it asks you.)

3. after that open "update1.rar" folder, and copy all the files from "dead Island_update1_so_coop.rar" to your installation folder where you cracked the game, replace all files it asks you to.

4. install steam from "steam" folder, let it update and create a new account (I would adivse you to use a fake steam account.)

5. open "smartsteam" folder from "update1.rar" and copy all files to: C:/Program Files (x86)/Steam and make a shortcut of smartsteam.exe  on your desktop (you will only be using smart steam)

6. install tunngle, you can find it in "update1.rar" and create an account (if you don't allready have one) then restart your computer.

7. Apply update 2 by copying files over to your Dead Island installation directory and replacing everything it asks you to.

8. Apply uddate 3 by copying files over to your Dead Island installation directory and replacing everything it asks you to.

9. run smartsteam and go to games, add a nonsteam game, browse and find your deadisland.exe in installation folder, check the box and press "add selected program".

10. create desktop shortcut of deadisland.exe from your game directory and check in the compatibility tab RUN IT AS ADMINISTRATOR.

11. Launch smart steam, then start tunngle, search dead island in tunngle and join the same server with the friend you want to play with. Then start dead island from steam or desktop.

12. to be abble to play co-op mode, go to settings
 in game and do this:
  Game type : cooperative
  Game visibility : LAN
  Public Slots : (u can choose how many people can join u   1-3)
  other 2 options are not imprortant

13. Now start a game, after you get your first quest and finish the game's intro you can play with a friend by pressing escape and then game lobby.

14. Profit

Note* I think you might be able to use tunngle to play with other people over the internet but I haven't tried it
Note* If you want to play without steam , dont install the  updates, only crack the game.

Enjoy...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This Is Sparta!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 356
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia C2-01
Jao imao sam isti problem sa dead islandom skroz isti uspeo sam da ga resim posle nekog vremena samo sam zaboravio kako cek dako se sjetim  Smile
daj malo vise slika pokreni taj steambackup2 pa slikaj dako se sjetim sta sam ja radio te sam je instalirao
« Poslednja izmena: 22. Okt 2011, 20:04:30 od Mr:Cool »
IP sačuvana
social share

Only the best !                                      WINDOWS

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This Is Sparta!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 356
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia C2-01
aha ajde ovako pokreni setup kada zavrsi instalaciju pokreni steambackup2 i u prozorcic koji ti izbaci Browse for folder nadji folder od foldera setup koji si ranije instalirao mozda ce pisati steam neznam gdje ces da ga smjestis u C ili D kada ga nadjes klikni na njega i pusti da zavrsi transfer kada i on zavrsi kopiraj sve iz foldera crack u folder sistem koji si prvo instalirao i to je to javljaj rezultate
« Poslednja izmena: 22. Okt 2011, 20:50:52 od Mr:Cool »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7
setup mi instalira dead island preko steam-a , ali posto nemam steam on prvo instalira steam ,onda moram da se ulogujem(napravio account) i onda se nastavlja instalacija dead islanda i nakraju trazi product code

aj sacu da probam ovo sto si napiso pa javljam Wink

EDIT:

slika

u koji foldler od stima da stavljam?
« Poslednja izmena: 22. Okt 2011, 21:23:27 od miximup »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This Is Sparta!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 356
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia C2-01
mozes li samo da kliknes da ga oznacis na folder steam da ga ne otvaras
« Poslednja izmena: 22. Okt 2011, 21:33:11 od Mr:Cool »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7
ok,uradio sam tako , opet mi na kraju izaslo:if you play this game buy it.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This Is Sparta!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 356
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia C2-01
kopiraj sve iz kreka u folder steam ili u folder dead island koji je u folderu steam i otale pokreni igru
« Poslednja izmena: 22. Okt 2011, 21:47:04 od Mr:Cool »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 487 488 490 491 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.