Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 467 468 470 471 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igre vam ne rade? Zatrazite pomoc ovde.  (Pročitano 977702 puta)
Zvezda u usponu

Get Whredy to DIE!I was born whredy motherfucker!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2192
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
LG KU990 VIEWTY
instalirao sam opet witcher 1 i kaze mi sledece:

The procedure entry point _BlinkRegisterFrameBuffers@8 could not be located in the dynamic link library binkw32.dll

Naravno ja sam skinuo .dll file i podesio ali i dalje kaze isto :S
IP sačuvana
social share

"Only Valve can make people wish they were banned."
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Pozz,,Meni rade sve igre,ali dosta njih odjednom izadje i pise poruka dont send,.,?Zasto se to pojavljuje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
HTC m9
poz
znal ko do cega mi u igri alone in the dark 2008 sve ide normalno.al kad pocinje igra i posle uvoden reklame pa gdje se okrece onaj znak u donjem desnom uglu tu treba jedno 20 min da sa ucita i isto tako kad krenem da igram pa da ucitava igru isto treba 20-30 min da ucita a ostalo sve normalno radi Smile
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 6303i
 Smile  Smile  Smile
Kada kliknem "Start Online Game" na Fifa Manager 2010, on pokusava da se konektuje na server i ne uspije. Pise " COuld Not conect to EA server"
Jeli treba da skinem nesto sa neta ili nesto drugo da mi mogao ovo da ukljucim??
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Moras da imas original

Citat
slazem se ja sa tobom da njegova masina moze potjerat na very high detaljima al ne moze iz toga izvuc velik fps.ja mislim da veci od 50 tako ne moze izvuc.a sto se tice fps igra najbolje radi na 125 lock 250 i 333 sve preko je zabranjeno na serverima jer te niko ne cuje dok hodas i tako te sitnice neke jos.

Uvek moze da smanji detalje i da potera igru u vecem fps-u, ugasi vsync i onda teoretski ima preko 100 ali cemu? Necu ponovo da pisem tiradu o tome ali fps je dovoljno da bude 60 i da ti sve radi lepo, jer igre se uglavnom prave bas za taj fps jer danasnji monitori i televizori imaju 60Hz osvezenje. Veci fps ne znaci da ces bolje igrati. CoD2 je star koliko 6 godina? Dual core i 2 giga rama su vise nego dovoljno za veliku rezoluciju

A znas da i sami serveri imaju svoj fps na kom rade? Serverski fps je nesto sasvim pedeseto i zbog toga je uopste moguce kao max fps staviti te sulude cifre pa ako neko ima love moze da uzme 1000 fps server (koji moze da kosta i do tri pute vise od regularnog servera) ali to samo znaci da ce masina lakse trpeti veliki broj igraca i da ce svima biti tecnija igra na serveru.
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 303
Zastava teslic
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Apple iphone 5
pomagaj te instalirao sam igricu virtual tennis 2009   i udjem u nju i krene sve normalno ide dok ne dodje gdje pisu slova u bijeloj boji i tu stane moram rest komp slika http://zaslike.com/viewer.php?file=4gz5q74yzqb5qxsn6eyw.jpg
crack je razor 
IP sačuvana
social share
+_+BORIS+_+
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7
ako imas jaci komp preporucio bih ti Virtua tennis 4.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 303
Zastava teslic
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Apple iphone 5
ok     Smile
« Poslednja izmena: 05. Jul 2011, 02:09:18 od boris131 »
IP sačuvana
social share
+_+BORIS+_+
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

SOS=Seljak ostaje seljak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 359
Zastava Selo kraj Aleksinca
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 5800
Imam problem sa CoD 6: Modern Warfare 2 Multiplayer. Kada udjem u Multiplayer Freezuje igru i posle 20-ak sekundi odfreezuje i izbaci da se logujem na Steam. Logujem se na Steam i ponovo pokrenem igru. Sada mi izbaci "Steam Community". Udjem na SC i tada ne freezuje,. Čim izadjem iz SC on za freeziju i izbaci da se ulogujem na Steam. El zna neko kako da remiš ovaj problem?

Igra je piratska, Single Player radi kao podmazan ali Multiplayer neće. Crack je -SKIDROW-.

IP sačuvana
social share

[
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.41
mob
Apple iPhone
Idi na alteriw.net i skini njihov klijent da bi igrao igru online.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 467 468 470 471 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.