Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: TC "Plaza" u Kragujevcu od 20. marta  (Pročitano 13134 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
To da je u Kragujevac ulozeno daleko vise nego u ostale gradove je diskutabilno i moze da se polemise do ujutru.

Jos jednom cu reci. Ovi pomaci kako ih nazivs, su nista drugo nego prodavanje magle i zaludjivanje naroda. Potrebna je jaka proizvodnja sa zaposljavanjem u granicama normale a to je ono sto Kragujevac nema. Nemoj samo opet da pomenes fiat jer sam vec objasnjavao u vezi toga!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.12
Orfe, kakav bre pozitivan smer  Smile  Ovo je cisto podjebavanje naroda. Verko je zatvorio slavinu za vecinu javnih preduzeca. Mahom zbog toga sto mu se ne svidja politicko opredeljenje direktora istih. E sad zasto podjebavanje? Ako su meni cale i keva dipl. ekonomisti i rade u tim javnim preduzecima ciji su dugovi da padnes na dupe i ako im plate redovno kasne, kazi ti meni od kojih ja para da kupim bilo sta u toj plazi  Smile  Ovo je ono u fazonu " Look but don't touch. Touch, but don't taste. Taste, don't swallow. ". A svi znamo odakle je ovaj citat  Smile  A ne sumnjam da je ovo pozitivno  za  kragujevacke biznismene i njihovu poslovnu pratnju/e.  Ja sam za to da se gradi. Al vec imamo dovoljino tih jebenih molova. A izgleda da ce i na mesto starog autosaobracaja da grade neki Vero il SuperVero.
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Nemoj samo opet da pomenes fiat jer sam vec objasnjavao u vezi toga!
Jel moze citat tog posta gde si objasnjavao u vezi FIata? Smile
Sta je problem sa Jurom?
Znam ja da drzava placa te radnike i da su ovi dosli tu samo zato sto im je radna snaga prakticno dzabe, al u drugim gradovima ni toga nema. Kod vas se otvara nesto, pa bio sam ja u Kragujevcu, imam poznanike koji uce tamo, cujem price... Pomak postoji ako ne kvalitativni onda bar kvantitativni Smile To ne moze da ospori niko.

Diarno, pa znas kako, nije dobro da on ima apsolutnu vlast al dobro je osloboditi se beogradske vlasti i preuzeti odgovornost na svoja ledja.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
Aha, sada sam ukapirao.

Znaci u Kragujevcu se bar malo vise radi nego u drugim gradovima pa mi onda moramo da cutimo?! Ovo je pravi primer komsijske sujete tj. da komsiji crkne krava.

Ako se u Uzicu manje gradi onda nikako Kragujevac ne sme da iskace a da to ne bude ispljuvano.

Zavrsio sam sa pricom u vezi ovoga. Strasno.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Lose si ukapirao. Mozes da ukapiras ovako, u Uzicu se ne gradi nista a u Kragujevcu se gradi 10 fabrika koje drzava finansira sa 50%.
A mozes da ukapiras i ovako, u Kragujevcu se gradi vise proizvodnih pogona nego u ostatku Srbije zajedno? Smile

Nisam rekao da treba da cutite nego sam rekao da ne treba da pljujete nesto sto nije lose nego je dobro. Znaci moze da bude bolje ali ne treba da se sere po necemu sto uopste nije lose.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
Vec sam objasnio da je lose ali ti ili ne zelis ili ne mozes da ukapiras.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Ti izgleda ne mozes da razumes da nisi nista objasnio, osim sto ponavljas da si nesto objasnio.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
Ne nego ti ne razumes ono sto sam rekao a jedino sto govoris je da ne kukamo jer bar rade nesto za razliku od drugih gradova, pa to nesto bar bilo i glupo.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Dobro imamo razlicite stavove, iz moje perspektive Kragujevac napreduje. Dobija obrise ozbiljnog grada. Proizvodnja se dize iz mrtvih, otvaraju se molovi poput ovog, otvoren je zatvoren bazen koji izgleda bas odlicno, sport u gradu cveta kao nikad do sada... Grad je ujedinjen oko cilja ili makar tako izgelda nama sa strane.

Mozda je sve to drugacije al tako izgleda meni a i mnogim drugim ljudima.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
E sad vec idemo ka necemu. Tebi, kao i ostalima koji ne zive u Kragujevcu, izgleda kao da grad napreduje. A u stvari on stoji u mestu a dobio je ono sto je trebalo da ima pre 30 godina.

Grad sa oko 200.000 i vise stanovnika u uzem delu, dobio je zatvoren bazen tek 2012. godine a Verko je na vlasti oko 15. godina. Dakle, to je minus a ne plus. Svi okolni manji gradovi su to vec odavno imali a sadasnja vlast se setila toga, zamisli kad, tek pred izbore.

Kad vec pominjem izbore, zamisli kad se otvara plaza? U martu je ce uskoro posle toga sta? Izbori.

Nekza zatvorimo 30 prodavnica oko plaze gde citace porodice ostaju bez prihoda da bise otvorilo nesto grandiozno gde ce ljudi raditi za 15 hiljada kao robovi a gde ce Verko prikupiti predizborne poene i gde ce ljudi van Kragujevca videti na slikama i tv-u kako se Kragujevac grad!

Mozes misliti.

I da, grad nikako nije ujedinjen i nece biti dok ovakvi vladaju i dok rade ovo sto rade.

Kazi ti meni Orf, sta mislis da ce se desili posle izbora? Mislis da ce nastaviti ovakav "napredak" kao sto ti kazes? Reci iskreno?
Nece.

Zato sledeci put sagledaj siru sliku i bice ti veoma jasnije kakva je ovde politika pre nego sto krenes da pljujes po necijim stavovima.
« Poslednja izmena: 07. Feb 2012, 16:13:19 od Shone83 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.