Duso moja, pravu priliku sam cekao,jer jos ti mnogo toga nisam rekao ti si meni sve,moja sreca najveca,moja zlata puna vreca, moja radost,moja napupela mladost tebe sanjam,od drugih te sklanjam,ganjam nikad tebi - podviknuo ne bi ti si cudo,s tobom provodim se ludo, sve pre tebe su amebe,moja draga moja snaga reci sad ne vrede,reci ne mogu te opisati jer pocinjem sad ubrzano disati vazduh mirise -sve vise i vise sunce posle kise,pritisak se dize ja te volim,zelim,necu da te delim s tobom hocu - negde da se selim celim bicem ja ti pripadam i padam na tebe -ljubavi
lazi me - nije vazno da li verujem lazi me - samo da mi lepo bude lazi me - zvuci bolje sad od istine lazi me - kad vec lazes druge ljude
tvoje oci su lepse od najlepse pesme na ploci one zrace i danju i nocu jos jace - kao da si malo mace tvoja kosa kad pirne vetar zazvuci kao cvrkut kosa jutrom kad padne rosa a tvoja usta - prelepa zenice -socna ko najlepse parce lubenice a od glave na dole -seron stoun kad bi stala pored tebe rekli bi joj : gospodjo,pa vi ste trudni i verovatno cekate dve bebe ja te volim,zelim,necu da te delim s tobom hocu - negde da se selim celim bicem ja ti pripadam i padam na tebe ljubavi
lazi me....
reci da nikada,nije bila kao ja reci mi da je samnom najbolje slazi me ako sam to od tebe trazila slazi me kada to me raduje
a od glave na dole,seron stoun.. od glave na dole...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ti i ja - mi mozemo sve ti i ja - promenicemo svet da li to -sto govorim ja tebi nesto znaci svaki put put kada htela bih ja novi put - ti objasnis mi da bolje je da ostanemo e,ne moze - sada kasno je..
riba je u modi moda je u vodi tamo me odvedi - sunce hocu ja pusti pusti modu vodi me na vodu tamo da se smirim -kao ajkula ajkula
los dan zadnji prolazi sunce polako dolazi ti znas,ni rat ne moze od puta da te spasi ti i ja -vec planiram sve tvoj mir i moje gundjanje ti i ja - u vodi sto pre to je sve sto zelim
miris mora,miris leta,kakva steta.. sto necu da te vodim na more necu da te vodima na more ti kada odes na more,dobijes morsku bolest necu da te vodima na more necu da te vodim na more ne postoji nista gore od vodjenja tebe na more
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Dobro dosli : na promociju naseg novog,lepog preparata kad ovu pesmu kupis,tebi bice veca plata kad ovu pesmu kupis tebi ne treba dijeta uz ovu pesmu pusices i manje cigareta i kosa ce ti uvek biti gusta i duga taman ten ces imati ko da dolazis sa juga zavisnost i nevinost skida ova pesma a kako ? nije bitno ! i vradzbine sa tebe ova pesma ce da skine i kad si malo uiuu pesma se o tebi brine i kad ti treba ljubav,pesma ce da ti je nadje uz ovu pesmu bices cak i mnogo bolje gradjen i mocices pet puta po 45 minuta i zubima ti boja jikad nece biti zuta i paprika ti nikad vise nece biti ljuta i tako...
da li znas kako moze da se kupi ljubav ? reci mi da znam,da li moze da se kupi ljubav ? da li znas kako moze da se kupi ljubav ? da li mozda ti,sada zelis da mi prodas ljubav ? reci mi...
dobro jutro, zapakujte meni ove pesme 300 grama, ja imao sam zenu svog zivota blago nama i mozda kada cuje pesme nesto se i desi (mozda mi se vrati kao Lesi) i daj jos 300 grama da joj noge budu duze i jos 250 da u struku bude uze ma spakuj odma kilo pesme,nece da se baci zar ne...
daj mi kilo mozda ti se vrati kao Lesi iseci meni kilo mozda ti se vrati kao Lesi pesme kilo mozda ti se vrati kao Lesi iseci meni kilo
Ti imas sve,ti znas sta hoces -tebe vole svi a ja jedino sto imam - da mozda volis me ti nova noc ja opet sama,ti si zauzet cekala sam dugo,sada - vreme je za preokret
rodjena za naslovne strane - svi ce zamnom da se okrecu bicu veca i od tebe - svet zapalicu
ja znam,bicu model iz sna sva elita nek zna model iz sna,model iz sna ja znam,bicu model iz sna jaka poznata model iz sna,model iz sna..
da po pisti hodam,da me svuda vidjaju da me traze za reklame,samnom film da snimaju da si ti ponekad bar na mene ponosan da me ti kod kuce cekas,kad se kuci ne vracam
glumice,manekenke,pevacice,igracice kreatorke,gazdarice,dame,otvaracice, devojka je resila da zvezda bude malcice sta ce biti s njom,sta ce biti s njom brze ! pozirace,trenirace,oslabice,naucice, odglumice i snimice,promenice,nastupice, sve sto bude htela mala sebi tada kupice, sta ce biti s njom,sta ce biti s njom
I tako kada na sve ovo pomislim,sa sobom ne mogu da se sastavim pa dokle ce,pa dokle ce... i ko za sve da smo krivi samo mi i ko da negde smo bas zabrljali u proslosti,u ljubavi
nas grad je umoran,a malo treba nam da najzad se izvucemo mi ne trazimo raj na zemlji,samo daj da pocnemo da zivimo
i tako svaki je dan u najavi za dlaku promasen broj na lutriji mi cutimo,mi cekamo i svake nedelje nova razglednica,potpis drugi a ista lutanja poludecu,ma izdrzacu
lep dan danas bio je u Beogradu svoj stan danas imam u Beogradu u2 danas sviraju u Beogradu i ona opet je tu u Beogradu u mislima srusili smo ogradu i stranci su domaci u Beogradu i mi nismo stranci u Beogradu i danas je svet u Beogradu
Potrudi se da me zaboravis jer uskoro cu tebe ja,zar to jos ne vidis izvini se svim svojim nadama i molim te me ne pitaj iz kojih razloga
prozori su zatvoreni,roletne su spustene nesto mi kaze da je tako najbolje
dan po dan - kisa spira bol sa lica dan po dan - vreme kreci ruzne reci zatvaram - oci da jos jednom vidim slike koje sam sacuvala iz proslosti slike koje sam sacuvala od proslosti
a jednom kad za sobom pogledas ne lazi se kad tamo crne rupe ugledas od hiljadu nota iz secanja ostala je samo ova pesma da se otpeva
negde u daljini,jedna reka protice, sklopim oci - vidim nas kraj nje, ko ta reka,moja ljubav -prema tebi je, vecnija od reci najvece, usne tad u zanosu se vrelom stapaju, a mi - smo jedini na svetu, putujemo - kao zvezde dve po svemiru, bol i tuga tada nestaju.
zagrli me sad- tu ostani, i deo moga srca postani, (refren) jer nema sile te - da razdvoji, dvoje u pravoj ljubavi.
negde u tisini,dragi dodir budi me, pustam da me radost opije, ko taj dodir,moja ljubav prema tebi je, vecnija od pesme najbolje usne tad. . .
rap :
negde u divljini jedna seka sama je, sklopim oci,dolazim kod nje. kad me seka vidi,pocne da se raduje, sretnija od srece najvece. usne tad u zanosu se vrelom stapaju, stapa tapa tapa tapa tapa tapa stapaju, putujemo kao zvezde dve po svemiru, ko je lud,a ko je zbunjen tu ?
[Edit by CharmedS: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 28. Jun 2007, 10:34:06 od CharmedS »
Pogledaj u mene,i reci mi sta vidis izaberi prave reci,mozda mi se onda svidis hajde hajde slobodno,ja te necu ujesti nadji mi zicu - mozda nagradu ces dobiti
budi moje ladje kapetan hocu s tobom ja na okean hocu da me vozas svaki dan budi moje ladje kapetan
ja vec sam dugo sama,skoro vec osam dana zar nije puno kad si dama sa tv ekrana treba mi izuzetan - konkretan,ali spretan kad nisam dobra da se zna ko je ladje kapetan
kad nas brod plovi,plovi i ribu lovi na jarbolima stojimo mi kad nas brod tone,tone i zvona zvone na jarbolima pevamo mi jer mi smo mornari,to neka znaju svi kad uz gitare tonemo mi jer mi smo... (preuzeto iz neke stare dalmatinske pesme)
Jedne noci sam posla s jednim drugom u jedan klub izmedju ostalih tamo su sedeli neki tip i jos jedan moj drug cim sam videla tipa totalno sam se zgranula izgleda da mi se,ona najlepsa stvar s prvim pogledom desila
ti ne znas ko je on i sta je on i sta on radi ti ne znas ko je on i sta je on i sta on radi
sumnjivo lice : kazu da si,a takve price meni idu na zivce - pricaju jer nisu zaljubljeni sumnjivo lice : kazu da si,a takve price meni idu na zivce - pricaju jer nisu zaljubljeni nisu zaljubljeni
puno toga o tebi danas svako mi govori te ovakav si ti,te onakav si ti, to mi nista ni ne znaci sta cu kad su fluidi ovog puta u pitanju meni lepo je znaj,ja sam najsretnija sto si sada i sto si tu
on je mnogo opasan,sa njim ne sme da se sprda ima pistolj kao policajac sa petlovog brda on je uticajna licnost,ime mu se sapuce ne pevajte ovu pesmu,jer pohapsice nas sve pohapsice nas sve...
U 12 se budim,onda spavam do jedan, onda setim se ko sam,onda prodje me jeza, onda zapalim pljugu,bas bih popio kafu, ali nema nema nema nema nema nema je zvoni telefon,neko zvoni na vrata, cupam gajtan iz zida,onda virim kroz prozor opet postar zvoni,ja sam iza zavese i nisam tu -za njega nisam tu
djokice,ti si isti kao ja nama treba vremena da nam duse zaplove da se srca spoje djokice,ti si isti kao ja nama treba promena da se snovi ostvare da nas ljubav pronadje
palim telefon,opet zvoni i zvoni, ajde recicu halo,bivsa riba me zove, ona jos to ni ne zna,opet pricacu s njom o nama u buducnosti. 4 je sata,opet boli me glava, vreme je da pozovem moju devojku novu, koja nije ni svesna da je samnom u vezi ; vazno da ja to znam
na ulici sam sam,to me opusta skroz mislim samo na to da treba da prestanem da mislim prema meni iz daljine ide poznato lice koje ne mogu da izbegnem,jer vec me vidi on se smeje,ja se smejem,pita gde si - ja ga lazem tu sam sta ima novo ? nema nista. i jedva cekam ono kao cucemo se cao i pobegnem,pobegnem opet pobegnem
sati je 7 na krevet,onda krce mi creva opet boli me glava,roknem dva kafetina onda ustanem,kazem : ovako vise ne moze od sutra ja sam novi covek 12 je budim se i spavam do jedan, vise ne znam ni ko sam,sta sam,gde sam i sto sam kamoli kad sam,koliko sam,kom sam koga to zanima
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.