Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tanjug: Ubistvo koje je podelilo Ameriku  (Pročitano 12656 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Samsung 
Lika su odmah mediji razapeli, a da naravno jos i nije utvrdjeno sta se zaista desilo. Jedna televizija je pustila snimak njegovog razgovora sa policijom, isecen tako da ispade kako prati zrtvu, zato sto je crnac, dok je kasnije utvrdjeno, da je samo opisivao izgled napadaca. Skoro se pojavila navodna slika, napravljena neposredno nakon tog dogadjaja, gde se vidi da je coveku glava okrvavljena. Inace te price o rasnom profilisanju jesu najobicnije sranje. Ako crnci jesu odgovorni za vecinu kriminala, ako odrastaju uz okruzenje i kulturu, koja uzdize kriminalni nacin zivota, naravno da trebaju biti sumnjivi. I vecina ljudi u Srbiji i okoilni se pomeri ili zakopca dzepove kada vidi Cigana u autobusu, a kenjamo drugom za rasizam. To nije rasizam, vec prirodni instinkt. Sto Gavran rece, vecina krivicnih dela, pa i ona najbrutalnija, koja crnci pocine, jedva dobiju ikakvu paznju u medijima.
« Poslednja izmena: 28. Apr 2012, 13:49:23 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam godine proveo sa tobom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Samsung 
Lika su odmah mediji razapeli, a da naravno jos i nije utvrdjeno sta se zaista desilo. Jedna televizija je pustila snimak njegovog razgovora sa policijom, isecen tako da ispade kako prati zrtvu, zato sto je crnac, dok je kasnije utvrdjeno, da je samo opisivao izgled napadaca.

Ne, nisi u pravu, covek nije "samo opisivao kako izgleda napadac"...on ga je pratio! i to iako su mu policajci rekli da ga ne prati on ga je pratio! A sto mu je bio sumnjiv? Zato sto je crnac naravno paz da mu ne bi bio sumnjiv zato sto je belac...

Sto se tice slike, to je sve navodno...zasto onda isto tako ne kazes da je bio snimak coveka kad je dosao u policijsku stanicu, nije imao ni trag krvi na sebi, bio je potpuno pribran, ni dlaka sa glave mu nije falila...ako je istina da je pucao u samoodbrani dok je Martin bio iznad njega i udarao ga, pa covece taj bio sav prekriven krvlju...

Slazem se da ljudi kad vide cigane drze se za dzepove da im ne bi neko ukrao nesto...ali ih niko ne prati da ih upuca...
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung XYZ1004
Stoka se medjusobno ubija....koga boli kurac?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
HTC One
Netacno. Ovde nikoga nije briga za istinu, ovde je vazno samo da se kazni neko zbog ubistva crnca.  Da je bio belac, niko ne bi znao za ovaj slucaj.  Evo na primer, proslog meseca crnac je izboo svoju trudnu devojku i pobegao, pa su ga tek nasli pre par nedelja u nekom podrumu, nije bila velika vest.

7 crnaca je silovalo 13-isnju devojku u parku u sred bela dana, nije bila velika vest.

2 crnca izbola celu porodicu, pojela im rucak, odspavala u njihovoj kuci, posmtrno silovala zenu i verovatno devojku od 17 godina i tek onda otisli.  Nije bila velika vest.

Jedan crnac ciju "pravu" sliku nisu ni pustili medju medije nego su pustili onu koja im odgovara, se ponasa cudno, i ponasa se kao bitanga kao sto se vecina ponasa biva upucan i sada ajd linc.  Ja ne branim ni jednog ni drugog, ali znate kako, ne zvuci li vam ovo poznato, ko nasa situacija sa Ciganjeshima, kad oni nesto useru, ne sme da se pise  Smile

Imas neke drugacije informacije od poznatih svima?

Ovde se nije digla frka zato sto je ubica u bekstvu pa nije priveden, vec sto je pusten da ode kuci.  Smile

Drugo, mi nismo cigane drzali u ropstvu, zatim im uskracivali sva moguca prava, tretirali ih kao zivotinje i gledali na njih kao na niza bica. Uopste nije za poredjenje. Naravno da su osetljiviji i da ce uvek biti osetljiviji prema crncima u zemlji u koju su dovlaceni da budu robovi, gde do pre 30-40 godina nisu mogli da idu na ista mesta gde i svi ostali itd.

A posebno ta prica o "iskrivljenoj" slici... sve da je bio diler droge, dok god je isao mirno ulicom doticni Zoro osvetnik nije imao pravo da mu se obrati... a ne da glumi nekog superheroja koji se bori protiv kriminala.

Bas je lep taj ugao gledanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
 U medjuvremenu sam odgledao snimak(dan posle komentara) gde se jasno vidi da likovom nosu i licu ništa ne fali. Ne znam šta se dogodilo ali očigledno je da lik laže da je bio napadnut i da mu je nos slomljen. Takodje, slažem se sa Runnerom oko dosta toga. Raven je lepo objasnio licemerje medija u USA. Previše se bave crnačkim pravima a crna zverstva i ne pominju a crnci čine skoro 80% kriminalnih radnji-razbojništva i silvanja u americi a onda kukaju kako su zatvori puni crnaca. A juče vidim jednog garagana iz amerike okreće se mangupski i sa kezom zagleda naše ribe. Prišao bih mu i jebo mu milu majku, gde je on došao da se mangupira mamu li mu *ebem. Isto tako sam video prošlog letanekih 4-5 nigera kako onako reperski "creep walk" hodaju terazijama mangupski se okrećući sa namrgodjenim facama.
 Ja vam kažem, ako im se sad ne najebemo majke ulice će biti pune crnačkih bandi za deset i kusur godina a onda će da bude kasno. O kinezima da ne pričam.

Anyway, evo snimka(i nemoj neko da me proziva da sam rasista slučajno Smile!)

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.36
mob
Tel.Me Your.Number
Sup niggers?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE7.0
Ali jel shvatas zasto je ovo bila vest? Bila je vest zato sto su lika uhvatili na delu i pustili da odseta kao da se nista nije desilo...policija je jednostavno pretpostavila da je istina to sto je rekao da je bila "samoodbrana"...a da je crnac to uradio belcu pretpostavili bi da ga je hladnokrvno upucao i odmah bi ga strpali u tvorza...

Da su ga najnormalnije uhapsili i priveli ni ovo ne bi bila nikakva vest...a ne to sto si ti naveo i pokusavas da pokazes da nema rasizma i da je to najnormalnije...

Takodje si slagao opasno da nisu pustilil pravu slliku nego onu koju ima odgovara...ok aj da vidim koja je to njegova "prava slika" da vidimo...

Lik se ponasao "cudno"? Gledao je NBA utakmicu i na poluvremenu je otisao da kupi neke slatkise...jel znas sta su mu nasli u dzepu kad je upucan? Skittles cokoladicu i ice tea...WoOoW ako to jedu bitange i propaliteti onda me ubi na licu mesta...

Otkud ti znas da se on ponasao "kao bitanga"? Ovaj Zimerman kad je zvao policiju, oni su mu rekli da ga ne prati i da ce doci policija a on je ipak uzeo da ga prati...i pritom je rekao policiji da on nece dozvoliti da se "oni"(crnci) izvuku kao uvek...ceo snimak razgovora je javno dostupan...

Takodje tvrdnja da ga je napao ovaj klinac je smesna...Zimerman ima preko 100kg a ovaj klinac nema ni 65...

Objektivan si kao Republikanci na Fox-u... Smile
Ne znam kakav je zakon u Floridi, ali znam da policija kao i vojska u vecini slucajeva nemaju bistre ljude u svojim grupacijama, sto se da pokazati iz slike i prilike trenutnog MUP-a u Srbiji, a o drugim stvarima da i ne govorimo.

Ovo je bila vest zato sto ovde u Americi crncuge uzivaju da potezu "race issue" kad god mogu, i nikada ne zele da preuzmu odgovornost za svoju situaciju, nego su im belci uvek na tapetu.  Beli covek je kriv sto sam ja probisvet i ne zelim da idem u skolu, i zelim da dilujem drogu i da se vucem po zatvorima...

Nisam u potpunosti upoznat sa slucajem jer je glup, ali mogu reci da je ovaj bio u stanici i da je pusten kasnije, posle sat ili koliko vec, jer je njegov advokat doshao i sredio stvar za prvo vreme.

Ko kaze da nema rasizma?  Jesi li ti procitao moj post uopste ili pucas preko shavova bez ikakvog razloga?
Rasizam jeste najnormalnija stvar, ma koliko bilo to teska stvar za diskusiju.

I nista ja nisam slagao, nego vec je bilo navodjeno nekoliko puta da slika koju oni koriste u medijima je starija slika a ne trenutna, pa ti guglaj pa nadji, sto ja da ti nalazim kada vidim da si vec expert za ovu temu.

Ma jok, propaliteti ne jedu fried chicken, watermelon i ne piju cool aid i grape juice.  Vidim da ti nemas pojma o crnackoj kulturi.  Bez obzira sta je on imao u dzepu ja za 9 godina zivota u USA nisam naleteo na jednog crnca da se nije ponasao kao bitanga, to jest kao ti njihovi reperi, sa pantalonama do pola bulje, i ponasanjem kao da si iz dzungle izashao.

Mene iskreno nije briga za sve ovo, ali je malo dosadno kada si non stop bombardovan sa gluposcu, pogotovo kada ti non stop slusas medije i njima verujes.  Da se prisetimo istorije Rodney King, "Can't we all just get along?" kada ga je murija izmlatila, a nisu namerno pustili ceo snimak nego samo taj deo.  Idiot se opirao policiji jer je bio pijan i naduvan, i posle murija kriva, jer su ga tukli sto je crn. Racku moj!

Ja kazem da ne branim ni jednog ni drugog, ali niko od nas nije bio tu da zna sta se tacno desilo, i verovatno nikada necemo ni znati.  A ja ti mogu reci kao neko ko radi obezbedjenje da ti mali koji nemaju neku tezinu su nekad zajebaniji od ovih iz teske kategorije pa ti vidi...

Vazno je da si ti objektivan.  I, da o da, WHITE POWER!!!! Smile
Netacno. Ovde nikoga nije briga za istinu, ovde je vazno samo da se kazni neko zbog ubistva crnca. Da je bio belac, niko ne bi znao za ovaj slucaj. Evo na primer, proslog meseca crnac je izboo svoju trudnu devojku i pobegao, pa su ga tek nasli pre par nedelja u nekom podrumu, nije bila velika vest.

7 crnaca je silovalo 13-isnju devojku u parku u sred bela dana, nije bila velika vest.

2 crnca izbola celu porodicu, pojela im rucak, odspavala u njihovoj kuci, posmtrno silovala zenu i verovatno devojku od 17 godina i tek onda otisli. Nije bila velika vest.

Jedan crnac ciju "pravu" sliku nisu ni pustili medju medije nego su pustili onu koja im odgovara, se ponasa cudno, i ponasa se kao bitanga kao sto se vecina ponasa biva upucan i sada ajd linc. Ja ne branim ni jednog ni drugog, ali znate kako, ne zvuci li vam ovo poznato, ko nasa situacija sa Ciganjeshima, kad oni nesto useru, ne sme da se pise Smile

Imas neke drugacije informacije od poznatih svima?

Ovde se nije digla frka zato sto je ubica u bekstvu pa nije priveden, vec sto je pusten da ode kuci. Smile

Drugo, mi nismo cigane drzali u ropstvu, zatim im uskracivali sva moguca prava, tretirali ih kao zivotinje i gledali na njih kao na niza bica. Uopste nije za poredjenje. Naravno da su osetljiviji i da ce uvek biti osetljiviji prema crncima u zemlji u koju su dovlaceni da budu robovi, gde do pre 30-40 godina nisu mogli da idu na ista mesta gde i svi ostali itd.

A posebno ta prica o "iskrivljenoj" slici... sve da je bio diler droge, dok god je isao mirno ulicom doticni Zoro osvetnik nije imao pravo da mu se obrati... a ne da glumi nekog superheroja koji se bori protiv kriminala.

Bas je lep taj ugao gledanja.
Nemam, samo objasnjavam taj drugaciji ugao koji ti navodis, jer je taj ispravniji. Vi mislite da je u pitanju to sto je on pusten, a ja kazem zato sto je on crn.

Ja to nisam ni rekao, ali oni se gotovo isto ponasaju kao ove crncuge vode, i vidis li valjda sam da to njihovo kukanje za prava, ce na kraju da uskrati nasha. U americi se vec godinama vodi ta rasna borba, samo nazalost po belce, crnci su povlascenji i sve im se vise pruza, isto kao i indijanci koji i dalje dobijaju pomoc od drzave a pljuju belce gde god stignu, cak i one koji veze nemaju sa onim sto se desilo pre mnogo godina.  Rasizam je veliki problem i postaje sve veci, i manjina ce da odredjuje vecini sta ce da radi, kako ce da prica, sta ce da radi itd.  Ovde u Americi na primer, crncima daju posao zbog njihove koze a ne kvalifikacija (za one koji zele da rade), dok ostali muzu drzavu, dobijaju beneficije i imaju sve na dlanu i to im je malo, ali lakse je biti bitanga nego posten covek.

Ja opet ponavljam da ne podrzavam ni jednog ni drugog, ali navodim da je jedan od mogucih razloga, ponasanje tog crnca to je sve.
« Poslednja izmena: 01. Maj 2012, 01:01:39 od RavenDark »
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam godine proveo sa tobom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Samsung 
Ok je ako nisi upoznat sa slucajem zasto ga onda komentarises? Ti to navodis neke svoje zakljucke na osnovu tvog licnog iskustva...a ja sam naucio da su iskustva sasvim drugacija...u fazonu si e kul nije me briga svejedno, a ovamo pricas kako su crnci u Americi povlasceni sto apsolutno nije istina jer sam i ja bio u Americi i imao prilike da vidim i to ne fazon studentski isao da cuvam bazen...samo po metrou vidis da se tamo voze samo crnci i hispanolci jer belci voze kola i rade u velikim kompanijama a crnci ribaju toalete...

I cim ti njih zoves "crncuge" meni je kristalno jasno da je tvoja objektivnost nula...i nisi upoznao ni jednog jedinog crnca koji se nije ponasao kao bitanga? Gde ti zivis? u sred nekog Geta? Ili si neki izbacivac u nocnom klubu pa drugaciji tip ljudi ni ne vidjas...bitanga uvece ima i belaca... Pa da odes u sred Harlema pa ces videti kako umeju da se ponasaju...ja sam se vala naupoznavao crnaca u sred USA i nisam primetio da se sem po boji koze razlikuju od belog stanovnistva po ponasanju...

I rasizam nije "najnormalnija stvar"...mozda jeste za glupake koji nemaju jednu svoju misao jer nemaju 2 mozdane celije koje bi mogle da produkuju tu svoju misao...

Ajde sledeci put kad prokomentarises vest, prvo se raspitaj o cemu pricas, jer ovako nasa diskusija nema poente...
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
To ubistvo je u stvari neciji istrument, realno u toj americi imas gomilu bandi crnackih, meksikanskih, verovatno i belih, svima je poznata crna i bela ruka (italijani i irci) koji su harali NY pre skoro 100 godina verovatno postoje i danas.

Florida  Smile gangstas and thugs

« Poslednja izmena: 01. Maj 2012, 11:11:40 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
HTC One
Citat
Ja opet ponavljam da ne podrzavam ni jednog ni drugog, ali navodim da je jedan od mogucih razloga, ponasanje tog crnca to je sve.

To nije moguci razlog. To sto sada govoris je kao da si rekao "nosila je kinic i imala je stiklu 12-icu, mozda je sama kriva sto je silovana". Kazes da nisi upucen, imas sve u USA medijima a imas i snimke njegovih poziva policiji tokom desavanja. Njegov povod da krene da prati lika je u najkracem "There's one black man, he has hoodie on his head, he's suspicious to me".

Pojasnjavanje nekog opsteg stanja u USA kao i cinjenica da crnci cinjenicno vrse mnogo vise krivicnih dela (u razloge da ne ulazimo, nije tema) nema veze sa ovim slucajem, samo ga trivijalizuje.

Citat
Bez obzira sta je on imao u dzepu ja za 9 godina zivota u USA nisam naleteo na jednog crnca da se nije ponasao kao bitanga, to jest kao ti njihovi reperi, sa pantalonama do pola bulje, i ponasanjem kao da si iz dzungle izashao.

E jbg sad. Ti nisi za 9 godina a ja sam ih upoznao podosta za 5 meseci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.