Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 554 555 557 558 ... 673
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tamna strana srpskog sporta ~ Navijaci vs. huligani vs. policija  (Pročitano 722548 puta)
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia C5-00
Ajde i ovde da napisem.

Kad ciganstura, silovatelj povratnik, siluje u butiku zenu, dobije 2-3 godine.
Kad se desi Jabuka i ostali slicni zlocini, dobijaju se smesne kazne.
Kada Brankici (insajder) neko preti preko fejsa, sutradan je taj sto je pretio osudjen na zatvorsku kaznu, dok se ostali postupci za pretnje preko interneta vode po 5 godina.
Kada matora ojebina Kandicka osamari dedu na trgu pred 100 svedoka, ne desi se nista.
Kada doktor ubije devojcicu vadeci joj zub, dobije kaznu koja se moze porediti kucnim pritvorom.
Kada doktor zaboravi makaze u stomaku pacijenta, dobije suspenziju na par meseci.
Kada dokazane siptare oslobodimo, nikom nista.
Kada policajac ubije suvozaca, nenaoruzanog klinca, ma kakav bio, dobije kaznu kakvu bih ja dobio za kradju cokolade u maksiju.

Kada u tuci navijaci ubiju navijaca gostujuceg tima dobije se ovakva interkontinentalna kazna, kakvu dobijaju samo mafijasi koji su odgovorni za smrt celog malog grada...
Pazi pricu: "Huligani ubili navijaca". Navijaci iz Srbije su huligani, dok je francuski navijac samo navijac. I naravno, Bris Taton je uvek bio nasmejan, odlikas, clan dramske sekcije u skoli, volontirao u botanickoj basti, nesebicno pomagao gladnima u Africi itd. Ja bih pre rekao da je bio jajara koja se mlati na utakmicama ali sta ja znam, vlast zna najbolje. Smiley

Kriminalci i ubice u zatvor, naravno, ali onda procesuiraj pravedno ljude, a ne kako ti vlast i mediji diktiraju. Odavno je poznato da se na sudu ne isteruje pravda vec iskljucivo volja vlasti. Ovo je prejadno.

Kada su u turskoj ubili navijaca Lidsa, odgovarao neki turcin godinu dana. Smiley Olaksavajuca okolnost je bila sto je i taj nesretni navijac Lidsa sakom opalio nekog turcina, tako su bar ocevici tvrdili. (naravno turski)

Пред законом смо сви једнаки, само су неки "једнакији"....
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Apple 15
Jel vas neko drzi vezane za drvo ili je stanje u ovoj drzavi neciji tudji problem? Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ajde i ovde da napisem.

Kad ciganstura, silovatelj povratnik, siluje u butiku zenu, dobije 2-3 godine.
Kad se desi Jabuka i ostali slicni zlocini, dobijaju se smesne kazne.
Kada Brankici (insajder) neko preti preko fejsa, sutradan je taj sto je pretio osudjen na zatvorsku kaznu, dok se ostali postupci za pretnje preko interneta vode po 5 godina.
Kada matora ojebina Kandicka osamari dedu na trgu pred 100 svedoka, ne desi se nista.
Kada doktor ubije devojcicu vadeci joj zub, dobije kaznu koja se moze porediti kucnim pritvorom.
Kada doktor zaboravi makaze u stomaku pacijenta, dobije suspenziju na par meseci.
Kada dokazane siptare oslobodimo, nikom nista.
Kada policajac ubije suvozaca, nenaoruzanog klinca, ma kakav bio, dobije kaznu kakvu bih ja dobio za kradju cokolade u maksiju.

Kada u tuci navijaci ubiju navijaca gostujuceg tima dobije se ovakva interkontinentalna kazna, kakvu dobijaju samo mafijasi koji su odgovorni za smrt celog malog grada...
Pazi pricu: "Huligani ubili navijaca". Navijaci iz Srbije su huligani, dok je francuski navijac samo navijac. I naravno, Bris Taton je uvek bio nasmejan, odlikas, clan dramske sekcije u skoli, volontirao u botanickoj basti, nesebicno pomagao gladnima u Africi itd. Ja bih pre rekao da je bio jajara koja se mlati na utakmicama ali sta ja znam, vlast zna najbolje. Smiley

Kriminalci i ubice u zatvor, naravno, ali onda procesuiraj pravedno ljude, a ne kako ti vlast i mediji diktiraju. Odavno je poznato da se na sudu ne isteruje pravda vec iskljucivo volja vlasti. Ovo je prejadno.

Kada su u turskoj ubili navijaca Lidsa, odgovarao neki turcin godinu dana. Smiley Olaksavajuca okolnost je bila sto je i taj nesretni navijac Lidsa sakom opalio nekog turcina, tako su bar ocevici tvrdili. (naravno turski)

даље је непотребно...човек све лепо рекао
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...sve sto bih napisao vec su pre mene napisali neki pametni ljudi,neki od njih su i banovani,na zalost.
sa @sysy-ju,@maslinama,@kokoskama itd. ne treba trositi slova,o poimanju pravde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung SGH-E590
Dicice se kuka i motika jos jednom!  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 5800 express mus
A nasa zemlja treba da se stidi svega  Smile
Nek batale price o klincima,"huliganima" kako su krivi za sve.
Nek se bave zasto ja nemam platu a radim pola godine...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Nokia 3310
Ма на неке ствари свакако не можемо да утичемо али смо делом криви јер све више живимо на интернету.И заиста сви који савршено разумеју ову ситуацију не би требало да се труде овде око појашњавања неких појмова људима којима овакви медији креирају свест.

Рашка нам је тренутно даља од Тулуза.. ал' промениће се и то,ако будемо паметни.
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 517
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Zbog svega toga i postoji kazna zvana zatvor i slazem se sa ocem nekog huligana koji je danas rekao - Danas je izvrseno jos jedno ubistvo i to nad mojim detetom. Samo nije napomenuo kako bi on kaznio svog sina i da li bi ga uopste kaznio jer je lisio zivota jedno mlado bice.... NJegov sin.
Srđan Veličković, otac Stefana Veličkovića osuđenog na 12 godina, rekao je da donetu presudu tretira kao "ubistvo svog deteta".

"Osuđen je za nešto u čemu nije učestvovao. Sud je sve navode odbrane i pismenu zabelešku milicionera koja je data u trenutku kada je legitimisan a koji se poklapa sa tučom na Obilićevbom vencu, odbacio i doneo presudu", istakao je on.

дакле његов син није ни био ту али је добио 12 година, јел капираш шта човек хоће да каже
и нема потребе да га називаш хулиганом
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Da znas da jesu... umesto na utakmicu u strajk, umesto u kladionicu na izbore...

u koji crni shtrajk , kad je preko 60% omladine u srbiji nezaposleno  Smile Smile

a ovo za izbore je posebno "duhovito"  Smile . u kladionici bar ima neke minimalne shanse da dobije , na izborima nikakve .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
A ljudi moji ...citam vesti i ne mogu da verujem. Koje su to kazne...Unisteni mladi zivoti....Kaze otac nije mu sin bio tamo? Koja drzava, koje pravosudje , koji sudija moze da optuzi nevinog coveka?
Meni to sve nesto smrdi ljudi moji. Kao da se ne zna? U Srbiji nijedna tajna nije sacuvana....zna se ko je jutros pio kafu na balkonu...Zar je moguce da ne postoji snimak nijedne kamere? Negde je neko sigurno postavio u svrhu obezbedjenja objekta. Danas postoje kamere iznad skoro svakog lokala....
I citav taj pritisak javnosti, i zurba da se osude "pocinioci"...
Nesto mi tu opasno smrdi. Mora da je neki tatin sin bio u grupi navijaca koji su zapravo napali Tatona....
Nesto mi u celoj ovoj prici, smrdi. Bazdi na kilometar.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 554 555 557 558 ... 673
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.