Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 553 554 556 557 ... 673
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tamna strana srpskog sporta ~ Navijaci vs. huligani vs. policija  (Pročitano 722465 puta)
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Nokia 
Citat
пази орфе...веома ми је жао али једно знам...колико год да ова власт потраје,сигурно је да ће бити скидана насилно кад стоци прекипи....5 октобар 2000 ће изгледати као поподневна шетња пензионера у парку за оно што следи...а кокоте,станислави,клиће и слични мрзитељи срба и србије ће бити идентификовани од стране руље као непријатељ и биће лов по улицама....наравно да не прижељкујем али тако ће бити...кад руља крене нема ни људских права а ни нво сектора...и он ће бити у пламену...
Наравно да ће ОВА ВЛАСТ морати да падне- НАСИЛНО!
И само НАСИЛНО!
И наравно да ће тај пад бити по њих- СТРАШАН!
Али то не значи да ће они који дођу бити бољи! И онда поново све док ОНОГА дана не дођу- НАЈБОЉИ!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung SGH-E590
5. oktobar - Najvece huligansko divljanje koje je Srbija ikada videla!

Ova vlast sklanjanjem navijaca, ljudi koji su ih doveli na vlast, pokusava da spreci ono sto je ne izbezno! Dzaba im sve ove ne legitimne presude kad ce uvek biti ljudi koji ce umesto tog malog broja stati u prve redove i povesti narod u nove promene!

Doslo je vreme da se u Srbiji postuju zakoni, a ne da se za primer izmisljaju neke drakonske presude za ljude kojima nije dokazana krivica Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
Citat
Oni su na toplom.
Oni imaju tri obroka.
Oni primaju platu.

E, pa to je privilegija koju milion gradjana ove drzave nema.

Najveca privilegija je sloboda, jer da nije svi bi hrlili u zatvore da jedu, spavaju i primaju plate...tako da, ta prica ti ne pije vodu.
Zbog svega toga i postoji kazna zvana zatvor i slazem se sa ocem nekog huligana koji je danas rekao - Danas je izvrseno jos jedno ubistvo i to nad mojim detetom. Samo nije napomenuo kako bi on kaznio svog sina i da li bi ga uopste kaznio jer je lisio zivota jedno mlado bice.... NJegov sin.
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung 
Nije po meni problem to sto su ove kazne prestroge, vec sto bi one bile dosta manje, da je nastradao neko nas.

To opet pokazuje koliko je jadna ova drzava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia Lumia 920
Човек који је бацио једну једину флашу (и при том промашио) добио је 30 година.
СЛУГЕ ОКУПАТОРСКЕ!

A sta da je pogodio i izbio nekom oko i unakazio lice? Otkud mu uopste ideja da se gadja flasama.
30 godina jeste puno za to, slazem se a pitas li se sta bi bilo da je pogodio nekoga i usmrtio? Nije nemoguce flasom usmrtiti coveka ako pogodis na pravo mesto.

Smile

A sta da ja izazovem sudar i niko ne bude povredjen, mozda treba odmah da me osude na bar 20 godina, mogao sam da ubijem nekog?!
Ne znam koji su ti to rezoni...

Ni ja ne znam sve cinjenice, niko ovde ne zna, bas zato niko ne sme da kaze da su presude zasluzene. Ja mislim da nemaju veze s vezom, ukupno 240 godina za 12 optuzenih - kad nema dovoljno dokaza, ko moze od vas da tvrdi da je bas svako od njih imao udeo u tom ubistvu? Osmorica navijaca dobilo od 12 do 14 godina?! Sta ako ga neko od njih nije ni pipnuo, i sad treba da odlezi to... Ma ajde bre.......

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Apple 15
Citat
Oni su na toplom.
Oni imaju tri obroka.
Oni primaju platu.

E, pa to je privilegija koju milion gradjana ove drzave nema.

Najveca privilegija je sloboda, jer da nije svi bi hrlili u zatvore da jedu, spavaju i primaju plate...tako da, ta prica ti ne pije vodu.
Zbog svega toga i postoji kazna zvana zatvor i slazem se sa ocem nekog huligana koji je danas rekao - Danas je izvrseno jos jedno ubistvo i to nad mojim detetom. Samo nije napomenuo kako bi on kaznio svog sina i da li bi ga uopste kaznio jer je lisio zivota jedno mlado bice.... NJegov sin.

Ako je tebe slagao da smo mi na "slobodi" slobodni? Smiley

Ih.. vidim... malo levo.. malo desno... opa-cupa...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung SGH-E590
@lolana

A gde su dokazi da su bas ovi optuzeni ucestvovali u ubistvu?!
Tuzilastvo nije iznelo nikakve dokaze da su bas oni ucestvovali u prebijanju tako da jeste izvrseno ubistvo ovih sto robijaju zbog politike zutih!

Inace Twice je banovan zato sto brani Srbe i Srbiju, a ovi sto pljuju po Srbima i Srbiji naravno nisu dobili ban! Nije valjda i forum rezimski? Smile

Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Apple 15
Citat
Inace Twice je banovan zato sto brani Srbe i Srbiju, a ovi sto pljuju po Srbima i Srbiji naravno nisu dobili ban! Nije valjda i forum rezimski?

Vidim... ti si ovde...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19874
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung 
Псовкама се не бране Срби и Србија.
IP sačuvana
social share
...Јер си много друкчији од свих
Јер ти си стална опасност за њих
Нешто си ново а не знају шта
Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви
Њихова слабост само си ти...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
Ajde i ovde da napisem.

Kad ciganstura, silovatelj povratnik, siluje u butiku zenu, dobije 2-3 godine.
Kad se desi Jabuka i ostali slicni zlocini, dobijaju se smesne kazne.
Kada Brankici (insajder) neko preti preko fejsa, sutradan je taj sto je pretio osudjen na zatvorsku kaznu, dok se ostali postupci za pretnje preko interneta vode po 5 godina.
Kada matora ojebina Kandicka osamari dedu na trgu pred 100 svedoka, ne desi se nista.
Kada doktor ubije devojcicu vadeci joj zub, dobije kaznu koja se moze porediti kucnim pritvorom.
Kada doktor zaboravi makaze u stomaku pacijenta, dobije suspenziju na par meseci.
Kada dokazane siptare oslobodimo, nikom nista.
Kada policajac ubije suvozaca, nenaoruzanog klinca, ma kakav bio, dobije kaznu kakvu bih ja dobio za kradju cokolade u maksiju.

Kada u tuci navijaci ubiju navijaca gostujuceg tima dobije se ovakva interkontinentalna kazna, kakvu dobijaju samo mafijasi koji su odgovorni za smrt celog malog grada...
Pazi pricu: "Huligani ubili navijaca". Navijaci iz Srbije su huligani, dok je francuski navijac samo navijac. I naravno, Bris Taton je uvek bio nasmejan, odlikas, clan dramske sekcije u skoli, volontirao u botanickoj basti, nesebicno pomagao gladnima u Africi itd. Ja bih pre rekao da je bio jajara koja se mlati na utakmicama ali sta ja znam, vlast zna najbolje. Smiley

Kriminalci i ubice u zatvor, naravno, ali onda procesuiraj pravedno ljude, a ne kako ti vlast i mediji diktiraju. Odavno je poznato da se na sudu ne isteruje pravda vec iskljucivo volja vlasti. Ovo je prejadno.

Kada su u turskoj ubili navijaca Lidsa, odgovarao neki turcin godinu dana. Smiley Olaksavajuca okolnost je bila sto je i taj nesretni navijac Lidsa sakom opalio nekog turcina, tako su bar ocevici tvrdili. (naravno turski)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 553 554 556 557 ... 673
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.