Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 486 487 489 490 ... 673
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tamna strana srpskog sporta ~ Navijaci vs. huligani vs. policija  (Pročitano 721712 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
zato sto je to druga drzava

Само сам чекао ко ће први...

Пре свега Косово није друга држава већ окупирана територија Републике Србије којој је само мањи део света признао независност. Али без обзира на твоје глупетање у овом случају послужићемо се твојом логиком па ево питања. Јел Италија друга држава? Ако јесте објасни нам којом логиком Србија на границама хапси људе који се враћају са утакмице, а које Италијани нису хапсили јер нису имали основа? Smiley

srbija to moze po zakonu! zakon dopusta da se uhapsi onaj ko je izvrsio krivicno delo na teritoriji druge drzave ako se nadje u svojoj drzavi. isto kao i miladin kovacevic

Филозофе поставио сам ти конкретно питање. Или ми одговори или реци да не знаш. Немој паламудити.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
Филозофе поставио сам ти конкретно питање. Или ми одговори или реци да не знаш. Немој паламудити.

policija po zakonu moze da uhapsi onog ko je izvrsio krivicno delo u drugoj drzavi. to sto italijanska policija nije imala osnova da uhapsi nekog ne znaci da nije i nasa policija. ne razumem sta ti nije jasno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia ispo iz modu
Citat

policija po zakonu moze da uhapsi onog ko je izvrsio krivicno delo u drugoj drzavi. to sto italijanska policija nije imala osnova da uhapsi nekog ne znaci da nije i nasa policija. ne razumem sta ti nije jasno?

Јеси ти слеп? Шта је то што су они урадили у Италији што по италијанским законима није кривично дело или прекршај па их италијани нису хапсили, судили им и тд. а јесте разлог да их Србија хапси и зашто? Или треба да ти цртам?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
Јеси ти слеп? Шта је то што су они урадили у Италији што по италијанским законима није кривично дело или прекршај па их италијани нису хапсили, судили им и тд. а јесте разлог да их Србија хапси и зашто? Или треба да ти цртам?

Smile
mozda italijanska policija nije imala u tom momentu dovoljno podataka da ih uhapsi, a onda kada su vec dosli do tih podataka oni su izasli iz zemlje.
mozda su se dogovorili sa nasom policijom da ih ona uhapsi, sto je takodje moguce i dozvoljeno, kao sto su prepustili nasim sudovima da sude miladinu
mozda su resili da umesto hapsenja primene meru proterivanja iz zemlje sto se takodje radi prema stranim drzavljanima

razumi da nigde u svetu nemaju isti tretman strani i domaci drzavljani
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Zakon je za sve isti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Srbija nema pravo da sudi nekome ko je izvrsio delo na teritoriji druge drzave ako ta drzava ne podigne optuznicu protiv tog drzavljanina republike Srbije u svojoj drzavi.

To je prva stvar. Druga stvar je sto uhapseni apsolutno nista nisu uradili od onoga sto im se stavlja na teret.... Mislim da su skoro svi ako ne i svi bili na gornjoj tribini gde se nisu desili nikakvi incidenti.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Srbija nema pravo da sudi nekome ko je izvrsio delo na teritoriji druge drzave ako ta drzava ne podigne optuznicu protiv tog drzavljanina republike Srbije u svojoj drzavi.
Ne. Srbija ima pravo da sudi u ovom slucaju. Nema pravo da sudi samo u slucaju da su ucinili kd koje kod nas jeste krivicno delo a u Italiji nije(osim ukoliko nije priznato kao medjunarodno krivicno delo, u kom slucaju moze svakako da sudi)

Dalje ovde Srbija sudi bilo na osnovu reciprociteta kod teritorijalnog principa, a moze da se primeni i personalni princip dakle u slucaju da nas gradjanin izvrsi kd u inostranstvu pa se bilo zatekne na nasoj teritoriji ILI BUDE EKSTRADIRAN. U oba slucaja Srbija primenjuje svoje zakonodavstvo.

Imala je osnova, uhapsila je i ekstradirala nasoj zemlji lica.

Citat
Po oba zakonodavstva ucinili su krivicno delo, pa su ih Italijani uhapsili i ekstradirali nama.
« Poslednja izmena: 16. Okt 2010, 00:14:56 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Procitah i ja to malopre na nekom drugom sajtu al mi je sad to skroz nejasno... Italijanski tuzioc nije imao za sta da ih optuzi a njegova policija je vrsila uvidjaj i onda ti isti ljudi koji nisu uhapseni u Italiji dolaze na granicu sa Srbijom i bivaju uhapseni za delo za koje ih italijanski tuzioc nije teretio. Smile

Jebo lud zbunjenog
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Nisam u toku, nisam citao druge sajtove, al ovo sto sam napisao je po pravu, a to kako mediji prenose je skroz druga stvar. . .

Samo ono sto sam video na snimku predstavlja osnov da tuzilac u Italiji podigne optuznicu za bar 2 krivicna dela, tako da je realna situacija da nije hteo da zapocinje postupak vec da ih odmah ekstradiraju Srbiji kako bi mi zapoceli i dovrsili postupak, sto ukazuje da su nasi i njihovi bili u stalnom kontaktu.
« Poslednja izmena: 16. Okt 2010, 00:19:23 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Ne, Italijani su uhapsili 8 ljudi i optuzili ih za krivicna dela. Tih 8 ljudi su na snimku...

Ovi ostali sto su uhapseni po granicama nemaju veze sa tim niti su ih Italijani optuzili za bilo sta... Cista samovolja nase vlasti koja drzi ljude bez povoda.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 486 487 489 490 ... 673
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.