Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 471 472 474 475 ... 673
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tamna strana srpskog sporta ~ Navijaci vs. huligani vs. policija  (Pročitano 722282 puta)
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Pravda za mamograf!!!
+1  Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
To insistiranje na mamografu dovoljno govori o tome koliko je vas mozak razvijen. Apsolutno nista mi vise nije potrebno da bih znao sve o vama.

Mamograf je u potpunosti u funkciji i nema apsolutno nikakva ostecenja.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
"jedino policija ima pravo da primeni nasilje u jednoj drzavi"

e klico pravi si fasista,policija ne sme nikada da primeni nasilje vec samo da upotrebi silu

to sto ti tepas sili tvoje je problem za mene je to nasilje

Pravoslavni nacisti uočili poznati scenario protiv Srbije
Đenova, novi srpski Račak
Pripremile: e-Novine

Gde je William Walker, željno ga iščekujemo: Srpska čežnja glede Račka

Biti mentalni bilmez i zvati se Nikola Malbaški, dovoljan je argument da se tvoj tekst pojavi na web sajtu Nove Srpske Fašističke Misli gde ćeš otkriti da ono što su videli desetina miliona gledalaca širom sveta, u stvari, nisu videli, jer ti znaš ono što oni ne znaju: da je sve ovo lukava, podla, već prepoznatljiva matrica uperena protiv miroljubivih i nevinih Srba koji fudbal vole više od Radovana Karadžića ili Vilijama Vokera. A gde je Račak, tu su i Markale. Mic po mic, istina o Srbiji polako se širi stadionom u Đenovi. Pročitajte, uostalom, šta drug Malbaški, prijatelj Antonića & Vukadinovića, ima da vam poruči. Nogometno, a neprocenjivo!

POTPUNO MI JE PROMAKLO DA SE BILMEZ ZOVE IVAN BOGDANOV I DA SU GA UHAPSILI:
Ono što se sinoć dešavalo na stadionu u Đenovi neodoljivo podseća na propagandni Račak. Jedan nabildovani, tetovirani bilmez, pred milionima gledalaca, sekao je namenskim makazama žičanu ogradu i dizao ruku u nacistički pozdrav, a još dvojica takvih, pored njega, bacala su zapaljene baklje u teren. Oni su, najpre, uspešno uneli na stadion dugačke gvozdene makaze i brojnu pirotehniku, zatim uspešno maltertirali ceo stadion (i TV publiku u Srbiji), i na kraju isto tako uspešno napustili stadion, a da ih niko nije ni pokušao da uhapsi!

TAJ TUŽNI SRPSKI NAROD KOJI VERUJE ŠTAMPI:
Iznervirani i razočarani ljubitelji fudbala – koji znaju da će, posle ovoga, UEFA kazniti Srbiju sa možda i pet utakmica neigranja pred svojom publikom – danas će kupiti novine i pročitati da su događaji u Đenovi, 12. oktobra, i u Beogradu, 10. oktobar, delo istih ljudi, i da iza svega stoji niko drugi do – srpska narko-mafija i, verovali ili ne, Rusi!

VESELJE SE ŠIRI NA SVE STRANE: Tako se u Presu, pod naslovom „Strogo poverljivo: Mafija preko fudbala ruši celu državu!“ i nadnaslovom „Alarmantna saznanja bezbednosnih službi“, tvrdi da „iza divljanja huligana u Đenovi stoje odbegli mafijaški bosovi“, čiji je „plan da se posle sukoba oko gej parade u nedelju u Srbiji izazovu novi, masovni neredi. Cilj organizatora svega ovoga jeste da u Srbiji, na ulicama, padnu ljudske žrtve, da se izazovu širi sukobi koji bi doveli do totalnog haosa“. „Celu operaciju finansira narko-bos Darko Šarić“, kaže se još u tekstu. „Planiraju se i neke likvidacije. Po tom zločinačkom planu, u sačekušama će se likvidirati poznate ličnosti, pa i neki od najpopularnijih opozicionih političara. Za to bi se onda optužila vlast, što bi dovelo do novog kruga sukoba“.

MENI SE JAVILO, MAJKE MI I VUKADINOVIĆA: U Blicu, međutim, kao finansijere nedeljnih sukoba otkrivaju – Ruse! Navodno, čitavu akciju napada na gej paradu organizovao je Mladen Obradović i njegov Obraz, a za to je dobio značajna finansijska sredstva upravo iz Rusije. „Celu Srbiju su oblepili plakatima, a to dosta košta. U neredima u nedelju angažovali su motocikliste koji su snimali policiju, a koristili su i druge metode rada za koje je potreban novac. Prema dosadašnjim saznanjima istražnih organa, „Obraz” i Obradović ranije nisu dobijali znatnije sume novca. Međutim, u poslednje vreme, uoči nereda, došlo je do značajnijeg priliva sredstava toj organizaciji, sumnjaju u tužilaštvu. Naši izvori ne isključuju mogućnost da „Obraz” ima materijalnu podršku srodnih ekstremnih organizacija, i to iz Rusije“, stoji u Blicu, čije pisanje, naravno, odmah prenosi i B92.

Srbi, izvinite, kasnio mi avion iz Račka, nikako da stignem u Đenovu: William Walker, navijač

OBOŽAVAM DA CITIRAM I DA SE PRAVIM PAMETAN, TAKO ME JE ANTONIĆ UČIO
:  I pošto pročita ovakva objašnjenja nedeljnih događanja, prosečni Srbin će odmah, u susednim člancima, naći i rešenje za ovakav „zločinački plan“. U Presu je davanje tog rešenja prepušteno ekskluzivno Čedomiru Jovanoviću! U tekstu pod dramatičnim nazivom „Poslednji trenutak za akciju“, Jovanović kaže: "Večeras su svi mogli da vide koliko su bila besmislena i promašena opravdanja koje su mnogi politički centri nalazili za nasilništvo koje se dogodilo u nedelju. Sutra moraju da uslede hitne reakcije države, momentalne sednice parlamenta i vlade i stvaranje zajedničkog društvenog fronta koji će zaštiti demokratski poredak i bezbednost naše zemlje. Nasilnici će, ako se sada uzmakne pred njima i ne sankcionišu i iskorene politike koje su ih godinama hranila i podržavale, nastaviti da napadaju na svakom mogućem mestu, u zemlji i van nje. LDP je spreman da podrži svaku akciju kojom će biti sproveden zakon, ali i jasno saopštena istina o tome ko organizovano, politički i logistički, stoji iza nasilja koje smo tako često gledali proteklih godina", rekao je Jovanović.

I PLAVUŠE SU, KAO I JA, UKAPIRALE:
Tako su sve kockice složene. Medijski je proizveden novi događaj, koji je uspešno pokrio onaj prethodni i veoma nepovoljni – kao one dve plavuše, čijom je krađom patika „prefarban“ protestni miting 300.000 ljudi. U percepciji običnih TV gledalaca, jučerašnja slika onog tetoviranog bilmeza stopiće se sa slikom jednog od demonstranata u nedelju, čime će čitavo nedeljno zbivanje dobiti sasvim drugi psihološko-vrednosni okvir.

VEĆ VIDIM KAKO ODOSMO U QURAC: Drugo, napravljena je veza: demonstranti = narkomafija + esktremni Rusi. „Vođe tih navijača su ionako drogirane“, reći će se, „a i previše insistiraju na ćirilici, tu mora da ima nečeg i narkodilerskog, i ruskog“. I treće, sada, kada smo se, po ko zna koji put, obrukali pred svetom, ko može da bude protiv toga da se „stvar istera do kraja“?

OVO JA POKUŠAVAM DA BUDEM IRONIČAN, ALI MI NEŠTO NE IDE:
Sad je prava prilika za čuveni „6. oktobar“, hajde da lepo iskorenimo sve te „retrogadne, antievropske snage“ i najzad punim jedrima zaplovimo u EU budućnost. A spisak je lako napraviti. Dovoljno je uzeti „Danas“ i Basaru, i lepo prepisati: Koštunica, Amfilohije, Vukadinović, Antonić...

Malbaški piše, mi pamtimo: Đorđe i Slobodan (NSFMSAIĐV)

MALO SAM SE KONSULTOVAO SA ANTONIĆEM KOJI MI JE IZDIKTIRAO SLEDEĆI PASUS: Ako imamo u vidu da vlast, nekoliko obaveštajnih agentura i jedna familija iz našeg „bližeg inostranstva“ kontroliše gotovo celokupni medijski prostor u ovoj zemlji, malo je sumnje da će i ova propagandna akcija imati izvesnog uspeha. Kolikog, ostaje da se vidi. Kao i čiji su od tri pomenute centrale u konkretnom slučaju umešani prsti (a nije isključeno ni bratsko preplitanje). Ali, treba imati u vidu sledeće – što ta akcija bude uspešnija, to će čedistički „6 oktobar“ biti represivniji (i potencijalno krvaviji?!).

OVO MI JE PREKO SMS SERVISA POSLAO VUKADINOVIĆ, PREKLINJUĆI DA OVO UBACIM KAO KRAJ TEKSTA: Zato se, u ovom trenutku, sloboda u Srbiji brani pre svega pameću i zdravim razumom. Ne dajmo se još jednom prevariti. Mislimo svojom glavom, razgovarajmo sa prijateljima i rođacima, prosleđujmo POUZDANE informacije sa malobrojnih patriotskih i objektivnih sajtova...

KONAČNO, SMOGAO SAM SNAGE DA SE I JA MALO KURČIM POSLEDNJOM REČENICOM U ČAST RAČKA I VILIJAMA VOKERA:  Pokažimo i Dvoru i Imperiji – ali i domaćim mafijašima i mutikašama koje danas pokušavaju da love u ovom mutljagu – da nismo jadne budale, koje mogu decenijama vući za nos. I odbranićemo od ovog zla i sebe, i svoju decu, i Srbiju!

* Citati NB (Nebojše Malaškog) preuzeti UC (U Celini) sa sajta Nova Srpska Fašistička Misao Slobodana Antonića I Đorđa Vukadinovića (NSFMSAIĐV)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Citat
Жарко Требјешанин
A izgledao je tako kul kada sam ga upoznao   Smile  A i knjige mu nisu lose  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia ispo iz modu
Ево да више не замарате зрна грашка зашто се десило ово или оно госн хомер вам решава мистерије.  Smile

Citat
Beograd -- Cilj incidenata koje su izazvali navijači iz Srbije u Đenovi i Beogradu je da velike firme zadrže monopol, koji bi izgubile ako bi Srbija ušla u EU, kaže Homen.

Боже ме саклони и сачувај какве будале нама воде државу.  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Aj ako ste tolike patriote dočekajte huligane na povratku iz Đenove pa im održite lekciju iz patriotizma.  Smile
Ali među njima su i vaše gazde pa ne smete ni da pisnete miševi Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 
Citat
Жарко Требјешанин
A izgledao je tako kul kada sam ga upoznao   Smile  A i knjige mu nisu lose  Smile
штo ти смет? Smile
што гута слова?  Smile
« Poslednja izmena: 13. Okt 2010, 18:42:16 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
SonyEricsson k310i
Aj ako ste tolike patriote dočekajte huligane na povratku iz Đenove pa im održite lekciju iz patriotizma.  Smile
Ali među njima su i vaše gazde pa ne smete ni da pisnete miševi Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ove autobuse treba sprovesti u Sibir bez zaustavljanja u Srbiji, da se rešimo šljama za sva vremena, neka se malo rusi bakću sa njima oni su iskusni sa rešavanjem problema tog tipa Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
БЕЗНАЂЕ

Пише: Владимир Ђукановић

Признајем, ја сам хулиган, члан милитантне групе, екстремиста... У систему вредности овог режима, бити тако нешто је част.
Данима слушам плаћене драмосере по свим могућим телевизијским каналима који кроз наводно стручне анализе (читај, издиктиране у кабинету председника Србије), покушавају да одговорност за хаос на улицама Београда, па и за оно што се догодило на стадиону «Мараси» у Ђенови, пребаце на опозицију. И, наравно, сви који су против режима, криви су за хаос, само је режим невин као француска собарица. Е, па, драга господо, неће моћи! Оно што сте годинама сејали, данас и жањете. А ви сте сејали сиромаштво, безнађе, лоповлук, корупцију, енормну незапосленост, губљење националног идентитета. Сада жањите ово невероватно незадовољство клинаца код којих сте изгубили сваки могући кредибилитет. Та деца нису ни слепа, ни глупа. Одлично виде да им родитељи не раде, јер сте им те исте родитеље избацили на улицу из фабрике коју сте пре тога у бесцење продали неком вашем криминалцу. Виде и то да су чланови ваше елите енормно богати, а до пре само који годину шетали су у излазим панталонама и жицкали су лову за пиво. Виде клинци и то да све чините како бисте уништили сваку могућу традиционалну вредност за коју су њихови прадедови и чукундедови гинулу бранећи отаџбину. Ма, виде та деца да сте ви једна гомила паразита коју само занима фотеља и богаћење на рачун народа. И, онда се питате одакле толика мржња те деце према вама? Боље се запитајте зашто је овај свеомладински бунт тек сада кренуо, а није га било раније.
Да будемо начисто. Ја сам човек који се грози насиља и наравно да свако насиље увек осуђујем. Али, дара је превршила меру. Годинама идем на фудбалске утакмице, пратим своју Црвену Звезду, али за вас сам зликовац и хулиган зато што свој клуб бодрим са северне трибине. Завршио сам факултет, један део постдипломских студија, радим, борим се за хлеб, али за вас сам неко ко Србију жели да врати назад, јер се критички односим према ономе што ви данас радите. Па, ко то може да трпи? Ако нисам ваш, онда сам екстремиста. Ако не мислим као ви, нигде не могу реч да прозборим у своју одбрану. Е, видите, можда сам ја толерантан, али толико вређање интелигенције млађих и импулсивнијих, не може више да вам прође. Омладина неће више да вас трпи и то је показала ових дана. Клинци схватају у каквом смо безнађу и не желе више да слушају ваше бајке о бољем животу, јер сте ви драга режимска господо ваше кредите кроз ових десет година испуцали. Трагично је што је дошло до насиља, али за то насиље сте одговорни искључиво ви. Ви се бахато опходите према тој деци, ви лажете, крадете, отимате... Неком је пукао филм и она парада срама коју сте организовали, упркос противљењу народа, била је кап која је прелила чашу.
И, да будем искрен до краја, плашим се да ћете сада, обзиром да сте у великој паници за ваше фотеље, јер сте свесни да вам се ближи крај, направити још сијасет глупости које ће проузроковати нови хаос. Зато, ако имате макар мало памети, а плашим се да је она одавно побегла од вас, дајте оставке и одморите мало и себе и нас од вашег владања.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 471 472 474 475 ... 673
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.