Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 232 233 235 236 ... 673
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tamna strana srpskog sporta ~ Navijaci vs. huligani vs. policija  (Pročitano 722558 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 540
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Подмладак ДС-а ил ЛДП-а...????
Шта год ти сервира У92,Блиц или Време гуташ ко памела...
IP sačuvana
social share
Радио Б92: " Момци који су се 10 година супростављали режиму, тукли се са милицијом док су други спавали у својим кућама. То су Делије."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 1100
Citat
realno navijaci su stoka, njima nije u cilju nista normlano nego da glume budale,

Citat
У организацији Делија синоћ је на стадиону одржан хуманитарни концерт. Целокупан приход од вишечасовног концерта намењен је нашим људима на Косову.

Синоћни програм отворио је отац Петар испред Храма Светог Саве благосиљавши све присутне и поручивши да је од материјалне помоћи која се пружа сабраћи на Косову важнија духовна коју им пружамо организацијом и присуством на овом концерту.

Водитељ програма, Милан Калинић, од извођача је прво представио Биљану Крстић и групу Бистрик који изводе традиционалну музику. Уследио је наступ Директора који су прилично `запалили` атмосферу добрим, старим хитовима `Ко је светски шампион`, `Иде воз`, `Мрзим Хајудк`...
Након њих наступили су Љубомир Манасијевић (Ој, Косово, Косово), ансамбл Свитање, па Неверне бебе.

357 су наступ започели својим песмама, наставили обрадама `Спрем'те се, спрем'те` и `Химна косовских јунака`, а наступ је завршен песмом која је најављена са `А сад нешто што вероватно сви чекате` - после уводних тактова трубе чули смо `Добро знај`.

До краја програма наступили су још легенде домаћег рока - Бајага и инструктори и Рибља чорба.

Мало о колориту. Наступ свих извођача био је пропраћен бакљама, а највише за време наступа Директора, 357, Бајаге и Чорбе. Бину је красило платно са сликом витеза и натписом `Ко да ми отме из моје душе Косово`. Између наступа музичара са севера су се могле чути песме које се и иначе чују на утакмицама.

Посебно су проздрављени наши рукометаши и фудбалери који су присуствовали концерту. Фубалери су одлучили да се из тзв. заједничке касе новац поклони српској деци на Косову (1100 Е), али су сви дали и појединачне прилоге.

Још једном, захваљујемо се свима који су својим прилозима, присуством и реализацијом допринели организацији и одржавању ове хуманитарне манифестације.

Citat
Други велики хуманитарни концерт

http://www.oaza.co.yu/sport/delije/novine/slike/0708_koncert_najava1v.jpg
У организацији навијачке групе Делије Север 03.06.2008. биће одржан други велики хуманитарни концерт на Маракани са почетком у 20 сати.

Цена улазнице за концерт је 400 динара, а продаја креће недељу дана пре концерта на благајни стадиона.

Од учесника који су потврдили своје учешће издвајамо прошлогодишње - Рибља чорба, Бајага и инструктори, Неверне бебе, 357, Косовски божури.
Целокупан приход намењен је српском становништву на Косову и Метохији.

Овом приликом вас подсећамо и на акцију "Један СМС за оброк гладнима на КиМ" у којој можете узети учешће слањем СМС поруке на број 1033.
Слањем порука обезбеђује се донација за народне кухиње.

Citat
За меч са Славијом:
......................
FK Crvena zvezda takodje saopštava da je, na inicijativu udruženja navijača „Delije Sever“, prihvatila predlog da se od svake prodate karte za revanš meč sa Slavijom (27. avgusta) izdvoji 100 dinara za obnovu rusko-srpskog Manastira „Bogorodica Brainska“. Nadamo se da će i ovaj humani gest naići na vaš odgovor i dovesti vas na Marakanu tog dana.
Па ова стока је урадела више за Србију него што твој мозак може да замисли  Smile
« Poslednja izmena: 19. Okt 2009, 19:27:08 od igor delija sever »
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Sima Srbija „uhapsio“ razbojnika

Vođa navijača „Partizana“ Predrag Simić, poznatiji kao Sima Srbija, spasio je sinoć sugrađanku Milenu Marinković (61) od napasnika čiji identitet još nije poznat. On je mladića koji je opljačkao ovu ženu jurio skoro do hale “Pionir” i predao ga policiji.

Marinkovićeva je prolazila kroz ulicu Čarlija Čaplina kada joj je napadač prišao, stegao je oko vrata i bacio na zemlju.
- Mislila sam da će da me ubije, jer me je bacio na zemlju i rekao mi: “Sad ću da te zakoljem”. Onda mi je istrgnuo torbu i uzeo mobilni i devet hiljada dinara. Ja sam vikala upomoć, a onda je naišao ovaj dečko i spasio me. Pojurio je za napadačem, rekavši mi: “Ne brinite gospođo, stići ću ga ja” - priča za “Alo!” Milanka.
Za to vreme Sima Srbija stoji sa strane i pomaže policajcima da nađu novac koji je napadač verovatno bacio u grmlje. Pokazuje im gde je našao mobilni telefon preplašene žene.

- Ma nisam ga ja uhvatio, nego ovaj policajac - kaže Sima za “Alo!” i pokazuje na policajca u civilu koji, pak, tvrdi da je napadač uhapšen samo zaslugom vođe “Grobara”.
- Brate, jurio sam ga i u isto vreme zvao muriju na 92. Onda je slučajno naišao ovaj policajac u civilu, pa smo zajedno savladali onog smrada što napada žene. Ja ovuda svako veče trčim, rekreiram se, tako da sam imao kondicije da ga stignem. Kada je došla policija pitali su za mene: “Je l’ ovaj”. Rekao sam im: “Nisam ja, nego onaj tamo” - priča još vidno zadihan Sima.
Dodaje da nije ni razmišljao da li je napadač naoružan, jer mu je bilo jako žao da vidi kako snažan momak od tridesetak godina tuče ženu.
- Brate, kad sam video kako ju je bacio, srce me je zabolelo - kratko je samo rekao Sima.

Ovaj covek je takodje na listi za odstrel nase drage policije i vlasti Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
- Brate, jurio sam ga i u isto vreme zvao muriju na 92.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Дал мораш да га цитираш на свакој теми ? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Onda je slučajno naišao ovaj policajac u civilu, pa smo zajedno savladali onog smrada što napada žene
Smile Smile Smile
Citat
Kada je došla policija pitali su za mene: “Je l’ ovaj”. Rekao sam im: “Nisam ja, nego onaj tamo” - priča još vidno zadihan Sima.
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Дал мораш да га цитираш на свакој теми ? Smile Smile
Морам, ћути да не падне санкционисање.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Ја ако те санкционишем,поздрави се са трибином Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Ма то је немогуће он је ''навијач, хулиган, фашиста, убица, нарко дилер, олош, шљам... ''
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Ја мислим да је он њега јурио,да му отме торбу,али за себе Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 232 233 235 236 ... 673
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.