Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 673
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tamna strana srpskog sporta ~ Navijaci vs. huligani vs. policija  (Pročitano 720871 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
Прво, јасно је да је ова казна намерно оволика да би била пример и да би означила почетак борбе против нереда на утакмицама...

Друго, молио бих острашћене да покушају овај случај да прате као самосталан случај а не кроз призму осталих "неправедних" или "превише праведних" случајева...

Треће, мислим да је ову казну заслужио. Да не би осули паљбу по мени морам да нагласим да су за мене сви који тако нешто чине заслужили такве казне... Од "навијача", "чувара реда", "мирних грађана" па до "младих и несикусних"...

Време је да закон завлада овом државом!!!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat

slazem se Wink i to da se sprovodi onakav kakav jeste ! a ne da daju kazne za primer ko u srednjem veku Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
 Tačno tako Orf.

@Feanor
   Prilično neobjektivno gledanje na trenutnu situaciju u zemlji.
 Takva kazna daje se kada se upozore svi navijači i kada postoje zakoni koji odredjuju maximalne kazne.Drugo,zaboravio si da je pandur bio gistro skriven a provalili su ga.
 Ako uzmemo u obzir da navijači često na neki način ratuju sa policijom te da su mnoooogo puta dobijali opako gadne batine i van stadiona a i da se u ovom slučaju radi o mladom momku,da ne kažem klincu od 19 godina koji se naložio onako zelen i ako uzmemo u obzir da je to ogromna grupa ljudi koja ima svoj grupni mozak-onda je kazna preterana jer više odgovara individualnom počinitelju,sa predumišljajem umesto onom delu počinjenom u grupi.Grupa ima svoj sistem.
  A gde su veštaci?Psiholozi?Zar niko nezna šta je psihologija mase?
 10 godina je kazna za ovakvo delo da je lik to sam učinio ili recimo sa par ortaka koji ga drže dok mu ovaj gura baklju u facu ali deset godina za incident na stadionu gde masa juri pandura daa linčuje i gde se klinac sa bakljom dokazuje masi je stvarno previše.
 Šta je radio policajac tamo?Istražiju li se okolnosti koje su dovele do početka linča?
 Zna li neko nešto o tome?
  Sudski proces je definitivno montiran od strane policije.
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 15:09:08 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia ispo iz modu
Прво, јасно је да је ова казна намерно оволика да би била пример и да би означила почетак борбе против нереда на утакмицама...

Друго, молио бих острашћене да покушају овај случај да прате као самосталан случај а не кроз призму осталих "неправедних" или "превише праведних" случајева...

Треће, мислим да је ову казну заслужио. Да не би осули паљбу по мени морам да нагласим да су за мене сви који тако нешто чине заслужили такве казне... Од "навијача", "чувара реда", "мирних грађана" па до "младих и несикусних"...

Овим неће постићи то о чему ти причаш. И пре свега ово није закон већ супротно томе, безакоње! Али добро, живи били па видели.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
e kad vidim da drug Taxtex podrzava nas navijace onda znam koliko je sati Smile Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia ispo iz modu
e kad vidim da drug Taxtex podrzava nas navijace onda znam koliko je sati Smile Smile

Читава ова хајка нема везе искључиво са навијачима. О томе најбоље говори хапшење петорице Делија због вербалног деликта. Сад је у току ''потера'' за онима који су држали транспарент. Класична тортура слободног мишљења и завођење режимске диктатуре. Ова власт је дошла ту где јесте вођена управо песмама и транспарентима са стадиона. Данас то све забрањују.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
drzao sam ja transparent na  Sloboda Uzice - Metalac nek dodju na vrata da me uhapse  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

То само значи да вас мурија толико млати да сте по угрожености ту негде са оним животињама што им на живо деру крзно.

А што се тиче Делија ... жешће вам је потребан неки пи-ар маг да вам мало испегла имиџ. а и ви би могли мало да искулирате  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
То само значи да вас мурија толико млати да сте по угрожености ту негде са оним животињама што им на живо деру крзно.
jedina razlika je u tome sto cemo mi umeti da se branimo kad bude bilo potrebno Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
Citat
a ne da daju kazne za primer ko u srednjem veku

Казна за пример је натерала енглеске хулигане да мирују. Добро, бар у Енглеској...  Smile

Citat
Prilično neobjektivno gledanje na trenutnu situaciju u zemlji.

Сваки случај треба посматрати одвојено од било чега другог па тако и "од ситуације у земљи"...  :ballbounce

Citat
Takva kazna daje se kada se upozore svi navijači

Јел тебе или мене неко упозорава на то да ћемо ићи у затвор ако нешто украдемо?!  Smile

Citat
Drugo,zaboravio si da je pandur bio gistro skriven a provalili su ga.

Па? И какве везе има ко је човек? Јел то значи да је оправдано нападати пандуре или супарничке навијаче?!  Smile

Citat
Ako uzmemo u obzir da navijači često na neki način ratuju sa policijom te da su mnoooogo puta dobijali opako gadne batine i van stadiona

Батине добијају јер нам је држава најобичнија банана и јер држава нема систем који би експресно осуђивао и затварао такву багру... Заправо немамо места ни по затворима... На крају остане на томе да их пандури пеглају...  Smile

Citat
a i da se u ovom slučaju radi o mladom momku,da ne kažem klincu od 19 godina koji se naložio onako zelen i ako uzmemo u obzir da je to ogromna grupa ljudi koja ima svoj grupni mozak-onda je kazna preterana jer više odgovara individualnom počinitelju,sa predumišljajem umesto onom delu počinjenom u grupi.Grupa ima svoj sistem.
A gde su veštaci?Psiholozi?Zar niko nezna šta je psihologija mase?

Психологија масе може и мора да се узме у обзир у оваком случају, слажем се...

Citat
10 godina je kazna za ovakvo delo da je lik to sam učinio ili recimo sa par ortaka koji ga drže dok mu ovaj gura baklju u facu ali deset godina za incident na stadionu gde masa juri pandura daa linčuje i gde se klinac sa bakljom dokazuje masi je stvarno previše.

Јел ти слушаш себе?! Значи ок је линчовати пандура у маси?! Тј. мање је зло ако је у маси?!  Smile

Citat
Šta je radio policajac tamo?

Свој посао!!! Који је нажалост био такав да је морао да уђе у масу марве и прави се да је њихов...

Citat
Овим неће постићи то о чему ти причаш. И пре свега ово није закон већ супротно томе, безакоње! Али добро, живи били па видели.

Твајс, нисам желео да стекнете погрешан утисак о мени. Само сам желео да се укључим у дискусију како бих је обогатио мало...  Smile
Ја једнако оволико кукам на безакоње у целој држави и нема говора о томе да подржавам само једну страну...
На теми о несрећном човеку који је убијен од стране полиције захтевам име починиоца ако ниси видео... Никако не подржавам слепо полицију...

А сад мало за све душебрижнике...
Нисам видео никога ко се имало забринуо за тог човека коме је спаљено пола лица, који је пензионисан, који нема покривено здравствено, који вуче трауме...
Како вас није срамота да уопште не размишљате о њему???
Подсетићу да је човек био наоружан и да није употребио пиштољ да се заштити.

Ја би их први избушио као зечеве да ме онако нападну!!!

Citat
Читава ова хајка нема везе искључиво са навијачима. О томе најбоље говори хапшење петорице Делија због вербалног деликта. Сад је у току ''потера'' за онима који су држали транспарент. Класична тортура слободног мишљења и завођење режимске диктатуре. Ова власт је дошла ту где јесте вођена управо песмама и транспарентима са стадиона. Данас то све забрањују.

Твајс, молим те. Наша држава је банана република... Пандури раде по принципу колики публицитет неки случај добије у медијима тако требају да раде... Да ли стварно мислиш да неко жели да уништи Делије?!

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 673
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.