Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 648 649 651 652 ... 673
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tamna strana srpskog sporta ~ Navijaci vs. huligani vs. policija  (Pročitano 722110 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG Nexus 4
Da, a posle u zgradi pozoves lift i pobegnes... Tako sam ja stekao reputaciju...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Samsung 
Napraviš buku u čitaonici,budeš huligan i po  Smile
Ako te neko mrko pogleda,gađaš ga literaturom  Smile

Tako se postaje huligan Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Samsung 
Pusti pricu uzmi knjigu udri picku Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Nokia 5800 express mus
 Smile

Šibamo belo i pušimo hašiš,naša su muda veća od vaših,narkomani,dileri i NAVIJAČI  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Samsung 
SRECA NE PRATI PICKE, VIDI SINE, TAKVI KAO TI SE ZOVU SISE Smile

Cimaj bre Daj Gola i ostale da se skupimo neki dan Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Sve sto pricas je cisto nagadjanje, osim ako se ti tako ponasas, pa znas o cemu pricas... Ja sam takodje isao na utakmice, kretao se u tavim krugovima, i nikada fantomku nisam stavio, a kamioli sta drugo radio... Ako to ima veze posredno, onda i ono o cemu sam ja pricao ima veze sto bi ti rekao "makar posredno", pa sam od tebe opomenut kako su to drugi problemi u drustvu. Ja smatram da kada navijac izadje sa stadiona i ode da se bavi nekim drugim stvarima koji sa navijanjem nemaju veze onda on nije vise navijac, i to su onda neki drugi problemi u drustvu. Uostalom, navijanje nije posao, sta ako je taj lik privatno pekar, jer mozemo reci kako su pekari veliko zlo i opasnost za drustvo??
Видиш, моје искуство са навијачима ме учи да су криминално понашање и хулиганизам често нераскидиво везани за организовано навијање. Сматрам и да насилничко понашање на трибинама не ослобађа од прекршајне или кривичне одговорности, иако се насиље на трибинама мање-више толерише (па је у неку руку и друштвено прихватљиво) као интерна навијачка ствар. Проблем настаје када се такав образац понашања пренесе у свакодневан живот. Или, када посредством организованих навијачких кругова појединац (и даље навијач, јер се није организовао док шири коре) учествује у, рецимо, растурању дроге. Или када педесет навијача са заставом (у полицијској пратњи) иде коловозом ка стадиону и успорава градски превоз. Такође и када дође до комешања (коме, додуше, нисам видео узрок, али је имао неке везе са полицијом) а пар момака из поменуте групе се одмах хвата за изваљене коцке од калдрме. Или када се организовано окупе да бију педере (мада ни ја не подржавам параду). Или (давнашњи, али незаобилазан и опеван пример) када Жаре нагузи Парангала. Итд...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Samsung SGH-E590
Citat
Или, када посредством организованих навијачких кругова појединац учествује у, рецимо, растурању дроге.

Samo sto dilera u ovoj zemlji ima bar 10 puta vise nego svih clanova navijackih grupa! Ali ono...mora da se veze sve sto je lose sa navijacima. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Браво Роки. Изврсна логичка конструкција.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Citat
Или, када посредством организованих навијачких кругова појединац учествује у, рецимо, растурању дроге.

Samo sto dilera u ovoj zemlji ima bar 10 puta vise nego svih clanova navijackih grupa! Ali ono...mora da se veze sve sto je lose sa navijacima. Smile
Није поента кога има више. Поента је што би, у овом случају, растурање дроге било директно везано за навијаче.

Da, a posle u zgradi pozoves lift i pobegnes... Tako sam ja stekao reputaciju... Smile
Видим да у иронији помињеш дечји несташлук, вероватно желећи да тиме подвучеш си репутацију стицао на неки далеко озбиљнији начин. Можда тучом или крађом?
« Poslednja izmena: 30. Avg 2012, 03:08:48 od panini »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
каква тема човече, 100 година сам овде тек сам сад извалио ово  Smile
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 648 649 651 652 ... 673
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.