Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 467 468 470 471 ... 673
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tamna strana srpskog sporta ~ Navijaci vs. huligani vs. policija  (Pročitano 722348 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 
Ovaj incident olicava stanje u samoj drzavi,i ne verujem da drzavni vrh ima muda da bilo sta uradi po tom pitanju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia ispo iz modu
200 000 evra

Свеједно. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Nemam ni ja razumevanja za njega...

Policija je tu da sprovodi red i mir a ne da krvnicki tuce ljude koji se ne brane. Policija jedne od najvecih zemalja evropske unije krsi svoje osnovne postulate i ponasa se slicno kao sto se Slobova policija ponasala.
Samo ti kazem jednu stvar niko nece imati razumevanje za tebe i slicne tebi posle ovakvih reci... Nikad ne znas ko je iza coska

ti ljudi tamo su bacili baklje na stadion i napali policiju. ti sada mene mozes da ubedjujes da to nije bilo tako, ali onda imamo problem sa tim ko je sta video, a ne da li je policija trebala tako da reaguje. pri tom, kazem ti lepo, ti navijaci mogu da se zale italijanskoj vladi, sudovima itd.
sto se tice mojih reci da nemam razumevanje za onog lika sto je bacio baklju, lomio stadion i da policija na to treba da reaguje iza toga ce da stane svako ko prezire nasilje. mene nije briga za nekog lika individualno nego za bilo koga ko se onako ponasa.
iza coska znam ko je, jer znam u kakvoj zemlji zivim, ali po tebi bi trebali da cute oni koji su protiv nasilja i da pricaju samo oni koji uvek imaju opravdanje za bacanje baklji, lupanje grada itd. a situacija je upravo takva, treba vise njih da govori protiv nasilja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Ti imas opravdanje za nasilje ne ja... Procitaj jos jednom sta si napisao. Ispeci pa reci kaze srpska poslovica, pokusaj da je primenis.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ti imas opravdanje za nasilje ne ja... Procitaj jos jednom sta si napisao. Ispeci pa reci kaze srpska poslovica, pokusaj da je primenis.

napisao sam da policija treba da primeni nasilje kada neko razbija stadion, kada ubacuje baklje i gadja policiju kamenicama. zasto? da se ne bi razbijao stadion, da ne bi neko neduzan bio povredjen, da ne bi taj koji pravi gluposti doveo sebe u jos veci problem
jedino policija ima pravo da primeni nasilje u jednoj drzavi, ali na nacin predvidjen zakonom, ako je nesto bilo nezakonito u postupanju policije ja sam na strani navijaca, ali ako nije, onda sam na strani policije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Ja sam lepo rekao da je vreme u brazilu danas suncano i toplo, zene setaju u toplesima.  Smile

Pricas sa 'covekom' jednu stvar i on tvrdi nesto i onda ga ti pitas zasto tvrdi to kad je inace protiv toga i on pocne da prica skroz drugu pricu koja nema veze sa prethodnom temom Smile Smile

Kao kad politicarima novinar postavi nezgodno pitanje pa on prica kako mu je bilo lepo u detinjstvu  Smile
« Poslednja izmena: 13. Okt 2010, 12:36:05 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Navijači Partizana: Nismo bili akteri sramote

Povodom incidenata u Đenovi oglasili su se i navijači Partizana.

Grobari su izdali saopštenje u kome tvrde da nisu bili učesnici sramotnih događaja u Italiji i naročito osuđuju napad na golmana crno-belih, Vladimira Stojkovića.

"Osuđujemo incidenate i napad na našeg golmana Vladimira Stojkovića koji je bio žrtva organizovanog delovanja ljudi kojima srpski grb ništa ne predstavlja", ovim rečima počinje saopštenje Grobara.

"Na prekinutoj utakmici Italija - Srbija u Đenovi nije bilo Grobara, mada smo svesni činjenice da postoji grupa ljudi kojima je izuzetno krivo što navijači Partizana nisu bili akteri ove sramote, kao i one od 10. oktobra (prim. aut. Parada ponosa)".

Pristalice crno-belih apostrofiraju specifičan trenutak u kome su se desili neredi.

"Isto tako znamo da te ljude neće sprečiti da Grobarima prilepljuju razne etikete bez argumenata i dokaza, jer sve je to u cilju da bi se pojačao pritisak na Ustavni sud koji danas zaseda povodom zabrani navijačkih grupa. Posebno nas zabrinjava tajming ove bruke u Italiji, koji će imati negativne posledice na ceo navijački pokret u Srbiji. Sve ovo ide na ruku opciji koja izjednačava navijače i huligane".

U saopštenju se zaključuje:

"Pozivamo celokupnu sportsku javnost da podrži golmana Vladimira Stojkovića, koji je golman srpske reprezentacije i koji je žrtva ljudi kojima su sujeta i kompleksi isprovocirali njihovo pravo lice u cilju hranjenja sopstvenog ega".

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ja sam lepo rekao da je vreme u brazilu danas suncano i toplo, zene setaju u toplesima.  Smile

Pricas sa 'covekom' jednu stvar i on tvrdi nesto i onda ga ti pitas zasto tvrdi to kad je inace protiv toga i on pocne da prica skroz drugu pricu koja nema veze sa prethodnom temom Smile Smile

Kao kad politicarima novinar postavi nezgodno pitanje pa on prica kako mu je bilo lepo u detinjstvu  Smile

ti imas problem sto ocekujes da se ponasam kao ti i da kazem "pobij stoku". medjutim problem je sto se tu razlikujemo to ti ne razumes
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia ispo iz modu
Navijači Partizana: Nismo bili akteri sramote

Povodom incidenata u Đenovi oglasili su se i navijači Partizana.

Grobari su izdali saopštenje u kome tvrde da nisu bili učesnici sramotnih događaja u Italiji i naročito osuđuju napad na golmana crno-belih, Vladimira Stojkovića.

"Osuđujemo incidenate i napad na našeg golmana Vladimira Stojkovića koji je bio žrtva organizovanog delovanja ljudi kojima srpski grb ništa ne predstavlja", ovim rečima počinje saopštenje Grobara.

"Na prekinutoj utakmici Italija - Srbija u Đenovi nije bilo Grobara, mada smo svesni činjenice da postoji grupa ljudi kojima je izuzetno krivo što navijači Partizana nisu bili akteri ove sramote, kao i one od 10. oktobra (prim. aut. Parada ponosa)".

Pristalice crno-belih apostrofiraju specifičan trenutak u kome su se desili neredi.

"Isto tako znamo da te ljude neće sprečiti da Grobarima prilepljuju razne etikete bez argumenata i dokaza, jer sve je to u cilju da bi se pojačao pritisak na Ustavni sud koji danas zaseda povodom zabrani navijačkih grupa. Posebno nas zabrinjava tajming ove bruke u Italiji, koji će imati negativne posledice na ceo navijački pokret u Srbiji. Sve ovo ide na ruku opciji koja izjednačava navijače i huligane".

U saopštenju se zaključuje:

"Pozivamo celokupnu sportsku javnost da podrži golmana Vladimira Stojkovića, koji je golman srpske reprezentacije i koji je žrtva ljudi kojima su sujeta i kompleksi isprovocirali njihovo pravo lice u cilju hranjenja sopstvenog ega".

Izvor: MTS-Mondo

Исто као што сви знамо чије су вође после митинга за Косово зауствљене у аутомобилу пуном покрадених најк ствари.

Иначе лицимури зашто нисте били у Ђенови да бодрите голмана и репрезентацију чији вам је грб светиња? Ах да, зато што вам је толе рекао шта се спрема. И после се чудите кад вам се пева коалиција гробари полиција.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Policija proverava prodaju karata

Ministar policije Ivica Dačić izjavio je da će policija u FSS proveriti kako su prodavane i deljene karte za utakmicu Italija-Srbija u Đenovi.

U kontaktu smo sa kolegama iz Italije i videćemo da li ima osnova da se u Srbiji procesuiraju navijači koji su prekinuli utakmicu selekcija Srbije i Italije, rekao je on.

Kako je rečeno u MUP-u, policija će preduzeti mere protiv huligana koji su divljali u Đenovi i izazvali prekid fudbalske utakmice Italija–Srbija.

Izvor iz MUP-a preneo je agenciji Beta da postoji osnov za njihovo procesuiranje u Srbiji i da je identitet većine izgrednika poznat policiji.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 467 468 470 471 ... 673
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.