Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 673
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tamna strana srpskog sporta ~ Navijaci vs. huligani vs. policija  (Pročitano 719987 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Na to sam mislio lose sam se izrazio samo Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
neznam o kakvoj represiji govoris bio sam skoro na jednoj prvenstvenoj utakmici i usao sa sve torbicom u kojoj sam mogao 5 topovskih udara da stavim i nijedan murijas me nije pitao nista!
dok preko puta mene je bila stoka od 100 tinak idiota koje bih ja skinuo gole i stavio na stadion jel kad covek ima 40 god i spreman je po kisi da prevali 300 km i gleda neku prvenstvenu utakmicu koja takoreci ne znaci nista bitno i jos je pritom mrtav pijan i povraca ispred stadiona od alkohola je po meni automatski za neku ustanovu gde se lece bolesnici i onda sto je najgore ona deca na stadionu u takvog lika gledaju ko na idola a taj lik je u isto vreme prvi koji prica o poremecenom sistemu vrednosti!
more sva goveda u aps ne kazem da ne moze na stadion da se ode a da se ne dobiju batine to nije tacno ali od te rulje postoji rizik za automobile i izloge i to jeste tacno a takva stoka nikome ne treba!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
srkich
Metni negde tacku i zarez, da znamo o cemu pricas  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
pa ovo je sve jedna recenica vidis da je stavio znak uzvika na kraju !  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia ispo iz modu
neznam o kakvoj represiji govoris bio sam skoro na jednoj prvenstvenoj utakmici i usao sa sve torbicom u kojoj sam mogao 5 topovskih udara da stavim i nijedan murijas me nije pitao nista!
dok preko puta mene je bila stoka od 100 tinak idiota koje bih ja skinuo gole i stavio na stadion jel kad covek ima 40 god i spreman je po kisi da prevali 300 km i gleda neku prvenstvenu utakmicu koja takoreci ne znaci nista bitno i jos je pritom mrtav pijan i povraca ispred stadiona od alkohola je po meni automatski za neku ustanovu gde se lece bolesnici i onda sto je najgore ona deca na stadionu u takvog lika gledaju ko na idola a taj lik je u isto vreme prvi koji prica o poremecenom sistemu vrednosti!
more sva goveda u aps ne kazem da ne moze na stadion da se ode a da se ne dobiju batine to nije tacno ali od te rulje postoji rizik za automobile i izloge i to jeste tacno a takva stoka nikome ne treba!!

Ти си компетентан да причаш о трибинама Србије колико и ивица дачић о прашумама Амазона.

srkich
Metni negde tacku i zarez, da znamo o cemu pricas  Smile Smile

Сад си најеб'о, сад креће канонада његових бисера, ја па ја па ја...возим ''мерџу'', јебем клаудију шифер...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Ja sam nekako skontao shta je lik hteo da kaze :-)
IP sačuvana
social share
Nisu krivci depresivci , lude i psihopate
sto su rusili pa sada nama nude lopate .

Krivi smo mi !

Nisu krivi sedativi sto ih nisu sputali ,
sorry , matori , krivi smo mi koji smo cutali !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia ispo iz modu
Ja sam nekako skontao shta je lik hteo da kaze :-)

Има времена, навићи ћеш се. Воли он о свему да прича само никад да каже нешто паметно и смислено.  Smile

« Poslednja izmena: 24. Sep 2008, 21:58:13 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

Ko je i gde - kada razneo facu ovom detetu?
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i

Генералштаб:

"Ово је снимак који много говори. На овом снимку се тачно може видети како функционише полиција. Снимак почиње пуцњем полицајца који је претходно добио батине (али и даље је био на ногама и поприлично свестан). Целих минут и нешто (а снимак је прекидан тако да је то сигурно још дуже трајало) он се шетао по северу пребијен са још једним чини ми се полицајцем у цивилу. Чак су ишли да траже ципелу која му је испала. Навијачи су се повукли и нико није кретао на њих. Значи имали су можда два минута да напусте трибину и оду на безбедније место за њих али нису то урадили. И шта се онда дешава??? Силази командир жандармерије и шта ради? Уместо да повуче свог човека на безбедно место, уместо да му помогне... он креће да јури дечка са фотоапаратом на 1:04 на снимку!!! И самим тим покреће нови инцидент који је као последицу имао поново пребијање Трајковића код ограде, након чега је он прескочио ограду и сам себи нанео повреде од шиљака који деле исток и север... а те повреде су ишле на душу нашем другару Мишићу који тада није ни пришао полицајцу (у другом налету). Нигде на снимку се не види да се он идентификовао као полицајац и нико није врач да гата да л' је полицајац или не.
Негде око 3. минута се види на врху трибине да полиција вуче некога... то је портир Црвене Звезде за кога су причали да је гурао бакљу у уста плицајцу... у том тренутку је изашао из ве-це-а и кренуо ка трибини и видео да се нешто догађа и побунио се што хапсе људе (јер није појма имао шта се дешава). Е због тог "злодела" човек је био 6 месеци у притовру и још ће морати да се врати на 6!!!
У 5. минути може да се види како је стао инцидент. Да није било људи из екипа који су колико толико прибрано размишљали тај скукоб би се сигурно наставио... вероватно и испред стадиона пошто је полиција кренула да чисти трибину.
Из свега овога може да се закључи да полиција није обављала посао како треба и да су експериментисали са својим људима, такође се види документовано ко је започео у ствари најозбиљнији инцидент (други) и због чега. Да л' је било потребе за тиме?Да л' су могли да спасу колегу и да не буде ништа од тога? Да л' су морали да покрену нову лавину инцидената или нису? Да л' су се осећали угрожено када су шетали по северу и тражили своје патике? Је л' тако излгеда уплашен човек?
Много ствари овај снимак показује али на жалост то нашим друговима неће помоћи... али нека бар буде показатељ свима како никада више не треба да се ради.
И мени не може да буде драго што је полицајац прошао како је прошао, али све је то могло да се избегне на много начина пре него што је дошло до тога... то је поента, али њих то није интересовало... да размишљају на тај начин јер себе сматрају недодирљивима, да могу да раде шта им је воља и да се сви плаше њих... такво размишљање је довело до овога."

Сећате се натипса по новинама о повређеном жандарму Трајковићу, који је спржен итд...?

Ово испод је његова скорашња слика. Да ли је то човек који због навијача не може да спава и који је на ивици егзистенције? Не бих рекао...

http://www.aca-coa.rs.sr/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Pandur gumenim metkom secam se odlicno sta je bilo ali ne mogu da vratim film kada i gde Smile mislim da je bilo na stadionu  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 673
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.