... vidim, od jučer navečer, tema je dobila na zanimljivosti; naime, kao i uvijek, kad netko traži / želi uzeti nešto najvrijednije od Hrvatske, a to je Jadranska obala.
Sve je to relativno... i ovisi o strategiji razvoja, odn. na čemu će se bazirat budući razvoj države...
momentalno se razvoj bazira na principu "prodaju sve strancu, pa kasnije što bude" a pošto stranci kupuju uglavnom u Dalmaciji, ispada da je Dalmacija najvrijednija
I am not a complete idiot. Some parts of me are still missing.
America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.
Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns
Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.
U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.
Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds. Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
ma ljudi, mozete mu reci sta zelite, ali cinjenica je da ako hocete u eu, onda je jedinstveno trziste, to znaci da francuz sa svojom platom od 5000e ima pravo da kupi bilo sta u hrvatskoj, isto kao sto i hrvat sa svojih 500e platom ima pravo da kupi bilo sta u francuskoj...
e, sad, drugo je to sto francuz sa 5 svojih moze kupiti kucu u HR, a hrvat sa svojih 20 ne moze u francuskoj, ali, strpljenje, jednom cete i vi biti zapad za nekoga... pre svega za nas, bojim se... za to su krivi nasi retardi, ali, mozda i mi jednom budemo zapad za druge: turke, albance, kosovare
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
OK. ali, nikad nisam bio ljubitelj "krivoustog" ... i u pravu si; on je doslovce, kako kažeš - zagovnao stvar Tuđman i njegova lopovska banda, su glavni razlog što već nismo u EU ... i - jako mi je drago da nisi iz iste stranke kao Kanader ... nisam ni ja
« Poslednja izmena: 13. Feb 2007, 16:57:38 od Dinamo-ZG »