Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Naime, hrvatska zemlja se prodaje svima osim talijanskim državaljanima. to je nepisano pravilo i zato se talijani bune. Oni nisu dobili ni jedan rat u povijesti, sve što su stekli stekli su šibicarski prijevarom. Dalmaciju su dobili Londonskim ugovorom i to promjenom strane. Šta reći nego Cigani. Oni su najobičniji Cigani...pa koliko je puta Hitler morao slati SS divizije zato jer su oni nesposobni za ratovanje...Šta reći nego govna ciganska.
A kad su je imali, da je traže nazad? ..za vreme 2.sv.rata, pa onda bi mogli tražiti Crnu Goru i Albaniju Koliko ja znam, Hrvati se jedino spore oko Istre sa Italijom, ali ne da je vrate već oko neke naknade proteranim talijanima od 1945-1948.
..jeftina propaganda
Sve do II svetskog rata drzali su Istru i to uglavnom u kontinuitetu (pauze prave Habzburgovci) Cela ova prica se vodi oko Istre a ne Dalmacije U njoj je proterivanjem i likvidacijom promenjen nacionalni sastav i zatim je odcepljena
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Naime, hrvatska zemlja se prodaje svima osim talijanskim državaljanima. to je nepisano pravilo i zato se talijani bune. Oni nisu dobili ni jedan rat u povijesti, sve što su stekli stekli su šibicarski prijevarom. Dalmaciju su dobili Londonskim ugovorom i to promjenom strane. Šta reći nego Cigani. Oni su najobičniji Cigani...pa koliko je puta Hitler morao slati SS divizije zato jer su oni nesposobni za ratovanje...Šta reći nego govna ciganska.
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!!!
Kad ga astrolog posere, onda ga stvarno posere...
Svaka čast Conixe (ili Cornixu??)!!!
« Poslednja izmena: 13. Feb 2007, 13:56:38 od st_faca »
I am not a complete idiot. Some parts of me are still missing.
America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
ne znam, ali u rovinju je 40% zastava bilo italijansko...gde god se okrenem ili italijani ili hrvati...za hrvate i normalno, ali italijanskih je bilo previse za moj ukus...neocekivano mnogo...kazu da svi talijani letuju na istri...u sezoni, u svakom trenu ih ima bar 150000samo u rovinju... :weirdface:tako sam cuo... ali, sta vas zabole...uzimate njihove pare...
a to ko je menjao strane...pa zar se nije mesic hvalio 90ih kako su oni (hrvati) jedini pravi pobednici WW2..kao, 2 puta su pobedili, jednom na strani fasista, a drugi put su pobedili na strani saveznika...kako sad to da urade a da ne promene stranu???
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
eto da se cornix i ja slozimo u jednom .... da su zabari nista drugo do cigani ....
nidzo, ti se bas naostrio nije valjda da imas zelju za uniformom?? ako da, evo kosovo, pa pokazi sta znas
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.
Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns
Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.
U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.
Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds. Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.