Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Taksista ubio kolegu zbog vožnje!  (Pročitano 6290 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 3Gs
ne mogu da verujem...ne mogu da verujem...  Smile Smile Smile Smile Smile

samo kod nas moze da se desi da se ljudi poubijaju zbog politike,fudbala(bilo i jedno i drugo,par puta),zbog taksi voznje...  Smile Smile Smile jbt...  Smile

Da, inace nigde na svetu se ovakve stvari ne desavaju svakodnevno Smile
nemoj mi glumiti tu. Smiley

kada treba da se pljuje po Srbiji i podrzavaju pederi,koje 90% zemlje mrzi,prvi si u redovima.
a kada neko jednom kaze da se kod nas CESTO desava da se zbog idiotskih stvari ljudi poubijaju,onda odma kreces da teras kontru,samo da bi nesto mleo.glumis nekog srpskog branioca i pravednika,ili sta vec...

tako da nemoj mi glumiti tu kojesta... Smiley zna se vrlo dobro o cemu ja pricam.desava se to i kod drugih,ali se kod nas mnogo cesce desava da se ljudi zaista pobiju oko idiotskih stvari,kao sto su politika,fudbal i slicne zajebancije.

slucajevi koji pocnu kao blaga prepirka oko blesavih stvari,pa prerastu u ozbiljnu svadju kod nas uopste nisu retkost.a s vremena na vreme se tako desi i da ta ozbiljna svadja preraste u nesto jos gore.

uostalom,ako ste ti i @mrgi stvarno toliko pogodjeni time sto sam napisao(nikad ne bih rekao da ces ti biti,al,aj kao...),uklonicu ono "samo kod nas".samo ne vidim kako ce to promeniti cinjenicu da se ovde godisnje desi nekoliko desetina ozbiljnih svadja,pa i tuca,zbog debiliteta poput fudbala,politike ili drugih beznacajnih stvari.

Opusteno. Samo smatram glupom tvrdnju da se u "samo" u jednoj drzavi tako nesto desava. Ili da se takve stvari desavaju cesce nego u drugim drzavama jer jednostavno nije tacna.
To sto ti tripujes da ja volim da pljujem Srbiju ili sta vec je tvoj problem sagledavanja realnosti po kojoj svako ko ne trci i govori da je sve sto je srBsko po pravilu i najbolje je automatski izdajnik, peder i placenik.

Последица тешке економске ситуације.  Smile

Po ovoj logici u nekim od najrazvijenijih zemalja ne bi trebalo biti gotovo uopste slucajeva nasilja i ubistava iz motiva koji imamo ovde, dok bi se neke drzave vec tri puta udavile u krvi. To nije slucaj.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Opusteno. Samo smatram glupom tvrdnju da se u "samo" u jednoj drzavi tako nesto desava. Ili da se takve stvari desavaju cesce nego u drugim drzavama jer jednostavno nije tacna.
jesam preterao,ali to je zato sto me je ovo podsetilo na par drugih slicnih slucajeva gde se neko poubijao zbog glupih stvari.
a ko zna koliko se tek cesto desi da se neko pobije zbog tih stvari,samo sto to naravno ne dostigne medijsku paznju.
Citat
To sto ti tripujes da ja volim da pljujem Srbiju ili sta vec je tvoj problem sagledavanja realnosti po kojoj svako ko ne trci i govori da je sve sto je srBsko po pravilu i najbolje je automatski izdajnik, peder i placenik.
dakle,nije lepo kada neko stalno pogresno shvata tvoj stav.slazem se.
epa,vidis,tako je i meni.vec neki 3. put na ovom forumu.
ja kazem jedno,ti i jos par ljudi(zavisi koja je tema) shvatite nesto drugo.
ja kazem drzava dere narod,vi pocnete da mi pricate o stetnosti cigara,potpuno prelazeci preko cinjenice da sam ja nepusac i da ne branim pusace.
ja kazem da imamo poreze koje niko drugi nema,@munka pocne da mi prica kako je biljka u kuci luksuz.
i onda sad dodjes ti i pocnes da mi pricas to kako sam ja kobajagi rekao da se samo kod nas desavaju ubistva zbog idiotluka.
dobro,de,izvini sto nisam lepo obrazlozio da kad sam rekao "samo" sam mislio na "samo kod nas,toliko cesto".  Smile mislim...  Smile

postujem na politici otkako sam na forumu,na mnogo... tezim temama,na kojima ima cak i kretena koji samo dodju i cekaju sta ce da iskontriraju ili odvale,pa pobegnu,pa se gotovo nikada ne dogadja da neko namerno bude toliki bukvalista i krene tako da mi pravi neke akrobatske konekcije i zakljucke.(dobro,@steva(@system failure) je izuzetak...to je poseban primerak.ali,mislim,niko razuman ne radi to)
a dodjem na ovaj podforum,i kazem jedno,a svi odma krecu da mi pevaju o necemu petom.
« Poslednja izmena: 29. Nov 2010, 17:53:04 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
koliko je koštala ta vožnja, kada se zbog nje poubijaše?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49735
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S24
Isparni mozgovi sa "pink,rakija,kafanska tuca" sindromom.
« Poslednja izmena: 29. Nov 2010, 18:43:35 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Desavalo se i ranije, desava se i sada, desava se svugde Smiley

Da je strasno, strasno je
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC One

samo kod nas moze da se desi da se ljudi poubijaju zbog politike,fudbala(bilo i jedno i drugo,par puta),zbog taksi voznje...  Smile Smile Smile jbt...  Smile

Ma kako da ne, samo je kod nas tako. U svetu je sve divno, cvece i duge. O covece, o cemu ti.

Jel da da si vec poceo da gubis zivce?  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Jbt sto rece Djilas ubijanje taksista postao nacionalni sport  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Ma kako da ne, samo je kod nas tako. U svetu je sve divno, cvece i duge. O covece, o cemu ti.

Jel da da si vec poceo da gubis zivce?  Smile Smile Smile

kao sto rekoh...
a dodjem na ovaj podforum,i kazem jedno,a svi odma krecu da mi pevaju o necemu petom.
Citat
ja kazem jedno,ti i jos par ljudi(zavisi koja je tema) shvatite nesto drugo.
ja kazem drzava dere narod,vi pocnete da mi pricate o stetnosti cigara,potpuno prelazeci preko cinjenice da sam ja nepusac i da ne branim pusace.
ja kazem da imamo poreze koje niko drugi nema,@munka pocne da mi prica kako je biljka u kuci luksuz.
« Poslednja izmena: 30. Nov 2010, 00:20:16 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Sony 
Ovo je naša (ne)normalna svakodnevnica..... Strašno jeste , ali svaki dan možemo da čujemo nešto ovakvo... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ovo je naša (ne)normalna svakodnevnica..... Strašno jeste , ali svaki dan možemo da čujemo nešto ovakvo... Smile

uuu,druze,pa ti si ga ugasio zbog ovoga...  Smile

bolje se spremi za rafal popovanja i optuzbi.
« Poslednja izmena: 30. Nov 2010, 00:21:06 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.383 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.