Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 23:33:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tajna Stepena u Astrologiji 8-)  (Pročitano 182492 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Ja sam ovog puta kriva za offtop, tako je to kad u 3 noću želiš biti mod.  Smile

IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Baby, did you forget to take your meds?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6oo1
A Liquid šta onda označava ovo iza naziva zvezde (pošto imaš istu knjigu) 16,50 S ??  Smile Smile

Maki, ja cenim da je to ovo:
Longitude 2000: 20GEM57
Latitude:  -16.48'.
  Smile
IP sačuvana
social share
See you at the bitter end....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Tako sam i mislila. Hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
18. stepen je analogan znaku Device i to je veoma negativan stepen tzv "đavolski stepen". Primetićete da mnoge negativne ličnosti imaju izražen upravo ovaj stepen.

Cula sam,da, ko ima Mjesec na 18 st Skorpije da ima dusu vjestice! Smile

Da li neko moze da nam pishe o svom iskustvu sa 18.stepenom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
A severni mesečev čvor na 18.stepenu Device?

Evo ja sam izvukla sledeće iz teksta pa možemo i to da komentarišemo:

18 Ovna Stepen nasilja

18 Blizanaca Ljubav.Takodje i stepen vatrenosti i entuzijazma.Zene sa ovim stepenom vole sa vatrenim zarom i ponekad mogu biti prilicno ozaloscene.Disanje(malefik ovde moze naglasiti astmu i probleme sa plucima)

18 Raka Stepen koncentracije.Veoma mocan stepen.Osoba je prijemciva i veoma zainteresovana za muzicke i vojne nauke.Sada se ovde nalaze i dve fiksne zvezde:Vasat(prirode SA) i Prpopus(prirode ME-VE).Na ovom stepenu se odigrala egzaktna konjukcija MO i SA kad je prvi put u istoriji covecanstva otpoceo atomski rat,bacanjem bombe na Hirosimu 6 augusta 1945. u 8 h 16 min JST.Musolini je ovde imao JU u osmoj kuci,Gorbacov PL u prvoj,a belgijski kralj Leopold( sa nadimkom Satana),koji je poznat po tome da je beskrupulozno mucio crnce,ovde ima MA u 8 kuci.Upravo ovde i Vladimir Putin ima UR.Kada je otkriven 1930. Pluton se nalazio na ovom stepenu.

Sudbinski stepen;ovde je dusa veoma otvorena kosmickom uticaju.Sudbina osobe je povezana sa velikim borjem ljudi,to su ljudi koji uticu na kolektivna zbivanja. (Nosterdamus i Zaklina Kenedi ovde imaju vladara ASC,dok se Jaseru Arafatu ovde nalazi ASC.Mihajl Gorbacov ovde ima Plutona u 10 kuci)

18 Skorpije Preduzimljiv duh i neumoran radnik.Veseo prijatelj i veliki protivnik.Visoka osoba,a ukoliko je aflitovan patuljastog rasta.Za Jovanku Orelanku se kaze da je ovde imala SA,a Vuk Karadjic VE.

18 Riba
Sreca ili nesreca.Osoba sa sposobnosci i entuzijazmom,ali cesto sa nekom fizickom ili moralnom smetnjom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
Bik

26. stepen - Fiksna zvezda Algol, seksualno blokirana i nezadovoljena ženska seksualna energija, slika često lepe žene, ali nesrećne ili nezadovoljne ili ogorčene, nesvesno besne na muškarce. Ovo je teško za partnerske odnose i brak, problemi sa majkom, opasno mesto i povrede vrata.

Tu mi je vrh 8

Rak

18. stepen - Sudbinski stepen; ovde je duša veoma otvorena kosmičkom uticaju. Sudbina osobe je povezana sa velikim brojem ljudi, to su ljudi koji utiču na kolektivna zbivanja.

Tu mi je Sunce.Sto se tice kosmickog uticaja ne znam,ali da imam uticaja na druge imam,kazu da sma u stanju da zednog preko vode prevedem  Smile

Strelac

0 - 1. stepen - Ljudi koji imaju moć, iscelitelji, kriminalci, bogataši; potrebno je čuvati se otrova i prevara.

Tu mi je Jupiter

27. i 28. stepen - Problemi sa vidom. Tu mi je Neptun ali nesto nemam problema sa vidom..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mesec mi je na 13 step.venera na 2 step. pluton na 18 step. Device u petoj kuci koja pocinje Lavom(kuca Lava se nalazi na  15 stepenu).  Merkur je na 15step. i sunce na 18 step. Raka  u trecoj kuci. Mars na 26step. Vage ( u 6 kuci ).Uran na 21 step. Device (u 6 kuci). Jupiter na 9 stepenu Lava u  4 kuci. Saturn na 12 step. Ovna u 12 kuci. Zmajeva glava (severni mesecev cvor) na 3step. Bika u 12 kuci. Mc 21step. Jarca. Asc 10step. Bika.
Javlja vam se trenutno "najgora" osoba sa plutonom u Devici na 18 stepenu, ali vas i puno pozdravlja i misli na vas!
Neka neko od ovih divnih i predusretljivih ljudi zaviri u moju "poganu " dusu. Cmokic!
Draga Andjelice, molim te virni.

« Poslednja izmena: 22. Mar 2007, 20:07:06 od supercica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
meni je 18 stepen 13'05  merkur u ovnu u sedmoj kuci,zatim venera u blizancima u osmoj kuci na 4 stepenu 40'09,onda mars u jarcu na 14 stepenu 57'14 u 3 kuci zatim jupiter u ribama na 15 stepenu 17'05,neptun u jarcu na 5 stepenu 40'07 u 3 kuci ,pluton u skorpiji na 5 stepenu 51'26 u prvoj kuci i severni cvor na 29 stepenu 56'03 u ovnu u sedmoj kuci...Medium coeli u raku 14stepen 59'08 i 12 kuca u devici 18 stepen 23'05 ,moze li kratko tumacenje bilo kog od ovih?  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Draga Andjela, sada krsim pravila i bicu prozvana, ali istovremeno se puno izvinjavam! Molim te andjelcicu, pogledaj malkice. Cmokic!  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile
« Poslednja izmena: 24. Mar 2007, 19:27:02 od supercica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 23:33:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.