Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Taјна статута Војводине  (Pročitano 110871 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
LG Nexus 5
Samo navodi izvore. Nije isto ako je izvor "politika" ili "kurir" ili recimo, "pescanik". Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Samo navodi izvore. Nije isto ako je izvor "politika" ili "kurir" ili recimo, "pescanik". Wink

Pa koristio sam ja i izvore sa Peščanika i sa Danasa, i iz knjige Bore Jovića koju imam pored sebe i tekstove neke koji su objavljeni u danasu i onda sam interpretirao na svoj način

P.S.: red bi bio i da dobijem svoj avatar najaktivniji sam ovde na politici  Smile
« Poslednja izmena: 12. Feb 2009, 13:41:24 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy II
[Nije to njena imovina, odnosno fruška gora je 1960 (godina - gore/dole) pretvorena u nacionalni park a sada prema nekim tapijama hoće da vrate to crkvi plus ne zaboravi da je crkva oslobodjena plaćanja poreza. prave se opet latifundije! A naravno i činjenica da se jedino crkvi sada vraća imovina a gradjani mnogi još uvek čekaju u redu.

a cija je to bila imovina pre 1960? pa i tvoji ljubljeni austrougari,koji su inace i poklanjali zemljiste crkvi,, nisu konfiskovali zemljiste nasoj crkvi  Smile
svi treba da dobiju svoje opljackane stvari kojesu im oni sto su te doveli tu gde sad jesi,udbasi, oteli.
da, srpska pravoslavna crkva treba da plati porez i to isto onoliko koliko i katolicka crkva i muslimanska zajednica i ostale verske zajednice. e isto koliko se i ostalima naplacuje porez nek se naplati i srpskoj crkvi. a ti je ne podnosis naravno samo zato sto ima u nazivu srpska a ne vojvodjanska,ili klicina,jel tako?

nisi ti najaktivniji,ti samo najvise nerviras i provociras ljude  Smile
« Poslednja izmena: 12. Feb 2009, 14:01:02 od wayman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Citat
a cija je to bila imovina pre 1960? pa i tvoji ljubljeni austrougari,koji su inace i poklanjali zemljiste crkvi,, nisu konfiskovali zemljiste nasoj crkvi  Smile
svi treba da dobiju svoje opljackane stvari kojesu im oni sto su te doveli tu gde sad jesi,udbasi, oteli.
da, srpska pravoslavna crkva treba da plati porez i to isto onoliko koliko i katolicka crkva i muslimanska zajednica i ostale verske zajednice. e isto koliko se i ostalima naplacuje porez nek se naplati i srpskoj crkvi. a ti je ne podnosis naravno samo zato sto ima u nazivu srpska a ne vojvodjanska,ili klicina,jel tako?

Za početak bi bio zadovoljan i sa "Hristovom crkvom".

Ako mene pitaš ja sam za Francuski model: svi manastiri, crkve i ostalo što im pripada da bude U javnoj svojini, a onda da se manastiri i crkve besplatno daju crkvi od strane države na korišćenje! Popovima bih zagarantovao minimalac i sva socijalna i druga prava. Onda ne bismo imali biznis u crkvi i ostale nemoralne stvari

Iz režima povraćaja imovine treba izuzeti dobra od opšteg interesa. Tu spada i nacionalni park Fruška Gora i to ne zato što su je komunisti proglasili nacionalnim parkom, nego zato što je to u skladu sa savremenim shvatanjima svojine, opšteg interesa i u skladu sa prirodnim karakteristikama ove planine. Onda ne bi imali situaciju da država crkvi treba da vrati 40% fruške gore!!!

Ili da se pozivamo na crkvene tapije srednjevekovnog tipa, ali onda da se vrati i prostor gde je savezna skupština islamskoj zajednici.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy II
Citat

Za početak bi bio zadovoljan i sa "Hristovom crkvom".

Ako mene pitaš ja sam za Francuski model: svi manastiri, crkve i ostalo što im pripada da bude U javnoj svojini, a onda da se manastiri i crkve besplatno daju crkvi od strane države na korišćenje! Popovima bih zagarantovao minimalac i sva socijalna i druga prava. Onda ne bismo imali biznis u crkvi i ostale nemoralne stvari

Iz režima povraćaja imovine treba izuzeti dobra od opšteg interesa. Tu spada i nacionalni park Fruška Gora i to ne zato što su je komunisti proglasili nacionalnim parkom, nego zato što je to u skladu sa savremenim shvatanjima svojine, opšteg interesa i u skladu sa prirodnim karakteristikama ove planine. Onda ne bi imali situaciju da država crkvi treba da vrati 40% fruške gore!!!

Ili da se pozivamo na crkvene tapije srednjevekovnog tipa, ali onda da se vrati i prostor gde je savezna skupština islamskoj zajednici.

jel ko ona hristova crkva iz USA? pa znao sam da si sektas  Smile
da,da, francuski sistem je nabolji. hvala Bogu,zahvaljujuci njemu su i najveca muslimanska zemlja u Evropi . Odlican sistem  Smile
Vala sto se mene tice,slobodno mogu i da uzmu saveznu skupstinu,pa nek rade sta hoce tamo. Znam samo da u sumadiji nece skorije dobiti parcelu  Smile

a da proglasimo i ostalu nacionalizovanu imovinu  kao javna dobra,nije to tesko.pivare,fabrike,sve to treba jel tako. pa da napravimo matematiku. i pravo svojine na fruskoj gori nije na tapijama vec u knjiznimposedima do 1960, kad su tvoji rodjaci dosli i oduzeli svima sve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Citat
jel ko ona hristova crkva iz USA? pa znao sam da si sektas  Smile

Blago nama kada nam je termin hristova crkva postao asocijacija na nešto egzotično

Citat
da,da, francuski sistem je nabolji. hvala Bogu,zahvaljujuci njemu su i najveca muslimanska zemlja u Evropi . Odlican sistem  Smile
Vala sto se mene tice,slobodno mogu i da uzmu saveznu skupstinu,pa nek rade sta hoce tamo. Znam samo da u sumadiji nece skorije dobiti parcelu  Smile

Pratićemo dešavanja u regionu u pogledu pitanja dzamija  Smile a u francuskoj iz drugih razloga ima puno muslimana i to se ne može sa nama porediti
Citat
a da proglasimo i ostalu nacionalizovanu imovinu  kao javna dobra,nije to tesko.pivare,fabrike,sve to treba jel tako. pa da napravimo matematiku. i pravo svojine na fruskoj gori nije na tapijama vec u knjiznimposedima do 1960, kad su tvoji rodjaci dosli i oduzeli svima sve.

fabrike ne ispunjavaju kriterijum dobra od opšteg interesa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 831
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
uglavnom se najvise dodjosi i jug srbije tripuje da vojvodina zeli da bude samostalna u vidu nove republike.
jednostavno zeli autonomiju,nesto nalik onog sto je imala pre 90. god. i sto se do nedavno nudilo kosovu,i istina je da to od svih gradjana najvise srbi zele koje zive u vojvodini.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
uglavnom se najvise dodjosi i jug srbije tripuje da vojvodina zeli da bude samostalna u vidu nove republike.
jednostavno zeli autonomiju,nesto nalik onog sto je imala pre 90. god. i sto se do nedavno nudilo kosovu,i istina je da to od svih gradjana najvise srbi zele koje zive u vojvodini.

To su predrasude, jednako ljudi i na severu i na jugu i na zapadu i na istoku i dodjoši i nedodjoši i ovi i oni gledaju na centralizaciju. Pa imate čak i Madjare koji su u radikalima pa da ne idemo dalje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy II
Blago nama kada nam je termin hristova crkva postao asocijacija na nešto egzotično

Pratićemo dešavanja u regionu u pogledu pitanja dzamija

fabrike ne ispunjavaju kriterijum dobra od opšteg interesa
batice,da i iole nesto znas o religiji,znao bi da je to BOZJA crkva  Smile

samo vi slaninari pratite trendove, mi smo se te napasti odavno ratosiljali.  Smile

kako nisu od opsteg interesa? to su i tvojim rodjacima koji su i otimali tu imovinu 1945 rekli ljudi,pa nista. uzeste sve,a sad bi da vratite,ali kako vama opet odgovara  Smile

ne loze se ljudi iz centralne Srbije na autonomiju. I mi hocemo da ostanu nase pare kod nas,ali ajde da se prvo raskusuramo. Hocete sve pare od svega. Pa ne moze.  Smile
Gde je nas deo,necete nas prevariti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 831
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51

To su predrasude, jednako ljudi i na severu i na jugu i na zapadu i na istoku i dodjoši i nedodjoši i ovi i oni gledaju na centralizaciju. Pa imate čak i Madjare koji su u radikalima pa da ne idemo dalje
to nisu predrasude.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.