Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Тадићев режим хапси и приводи форумаше  (Pročitano 19824 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Jako seksisticki odgovor...
Mozda je to razlog sto zene "idu djonom"... 
Domininantne žene sa visokim potpeticama i bičem , strah božiji ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Aj dosta vise i vratite se na temu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ma dokazano je sto puta da je na ovim prostorima potrebna cvrsta ruka. Dok su komunisti sve drzalo, sve je cvetalo, nije bilo cile mile, zato pendrek u ruke pa makar demokratski, nejde drugacije. Ranije se nisu ni gubili ratovi nit se razbijao Beograd, vid sada  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Citat
Jako seksisticki odgovor...
Mozda je to razlog sto zene "idu djonom"... 
Domininantne žene sa visokim potpeticama i bičem , strah božiji ... Smile

Aj dosta vise i vratite se na temu.

Dve.  Smile
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 2610
ja se javljam dobrovoljno da me zuto crnogorsko-jevrejsko cudo uapsi.
Dodji Tadicu ali sam -necu se buniti.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Samo kazem da nisi jedini...

"razumem kako ti je, imala sam slicne probleme..."
...или је немогуће видети тако нешто написано латиницом

Jel to neka fora, time sto se mucis i nabadas "ЉЊШЂЧЋ" cirilicom, na latinicnoj tastaturi, znaci da si neki patriota ili veci Srbin?

Kod nas su ravnopravna oba pisma, a posto su nam masine pravljene po zapadnim standardima, to sto cirilisete ovde deluje prilicno smesno... Smile
Јел ти то покушаваш да будеш бритак и духовит? Или се хвалис тиме сто набадас по латиницној тастатури своје масине. Мени је то твоје сакато латиницење, рецимо, и тузно и смесно, па ником ниста.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Qtek 小米
Их да су ови из БИА-е висили овде, десило би се најмасовније бурек окупљање за сва времена ... додуше у ЦЗ-у.
Али и то је за људе, Србија већ има политичких затвореника попут Милановића.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1209
Zastava Nediceva Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6030
Samo kazem da nisi jedini...

"razumem kako ti je, imala sam slicne probleme..."
...или је немогуће видети тако нешто написано латиницом

Jel to neka fora, time sto se mucis i nabadas "ЉЊШЂЧЋ" cirilicom, na latinicnoj tastaturi, znaci da si neki patriota ili veci Srbin?

Kod nas su ravnopravna oba pisma, a posto su nam masine pravljene po zapadnim standardima, to sto cirilisete ovde deluje prilicno smesno...  Smile
  Smile   Smile
IP sačuvana
social share
На овоме свету могу да кажем што се дешава то није истина...мислим на овоме свету, што бих нагласио..да...пропаганда, што већина кажу, о овоме..није истина.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
Hajde da sagledamo neke činjenice, pa onda da sudimo.
Prvo, Tadić je čovek na kome su se slomila sva koplja bivših režima. Sticajem okolnosti, bio je predsednik i kada je Kosovo dobilo nezavisnost (što ide na dušu Tiletu, Slobi a bogami i mnogim Srbima koji su prodavali kuće i imanja Šiptarima, pa su od tih para kupili luxuzne stanove i kuće, čast izuzecima, onim nesrećnicima što su pobegli s kesom u ruci). Nije Tadić otišao pred SB i rekao "Evo vam Kosovo, ko ga...". I on i Jeremić su prilično agresivno i jasno izneli naše stavove pred savetom bezbednosti i skupštinom EU, ali na ipak jednom dostojanstvenom nivou. Zamislite npr. Vučića u toj ulozi Smile
Zatim, Karadžić je "konačno" pronađen. Istina, zameram Tadiću što je Pačića, tog čovečuljka postavio na mesto ministra MUP-a, uzimajući u obzir uspomene koje nas podsećaju na doba vladavine SPS-a. Karadžić, veliki srpski heroj. Zbog njega i Mladića nas ucenjuju godinama, ne mičemo se sa mrtve tačke, samo prelazimo iz jednog kruga pakla u drugi. I tako već 20 godina maltene.
Naravno, mnogim belosvetskim političarima i kvazimirotvorcima ne ide u prilog hapšenje istih (slučaj Holbruk, kome su se donja leđa dobro oznojala, ali to će se zaboraviti, i čika Holbruk će ostati čist kao suza), i zato se to toliko oteže, ali to svi znamo. Tadić je izdajnik zato što je za vreme njegovog mandata uhapšen jedan ratni zločinac, igrom slučaja Srbin. Ratni zločinac je ratni zločinac, ma koje nacionalnosti bio. Ličnog sam stava da je primerenije da mu se sudi u Srbiji, a ne u tamo nekom Hagu, ali tu se ni Tadić ne pita. Svakako je Sheveningenu odzvonilo, samo da smaknu Karadžića.
Tadić nije čovek koji odlučuje, on je figura, ali prilično prihvatljiva figura predsednika zemlje u haosu kao što je Srbija.
Nazvati čoveka (bilo kog) izdajnikom je velika stvar, velika uvreda, pa ako se dokaže, i krivično delo klevete. Da ne spominjemo pretnje atentatom i ostalo.
Nije vizionar kao što je bio Đinđić, nije tip lidera, nema tu moć da ga narod prati, ali mi smo ga izabrali.
Mogli smo izabrati g-dina Nikolića, pa bi sada majke verovatno ispraćale sinove sa kućnih pragova ili ih dočekivale u limenim sanducima. Jer naravno, mi Srbi smo heroji, mi ćemo ratovati, mi ćemo vratiti Kosovo, sve sa Cecom na čelu Smile Smile Smile
Da sam ja na Tadićevom mestu, davno bih se povukla, jer toliki pritisak i sopstvenog naroda i ostatka sveta ne bih izdržala.
Ljudi koji Tadića nazivaju izdajnikom, a Mladića, Karadžića, Arkana, Šešelja srpskim herojima, treba da se sete devedesetih (ako su uopšte bili u vojsci ili na ratištu), mada ne verujem da ti ljudi tako razmišljaju, jer oni znaju šta je rat.
Jedna nezaposlena novinarka (verovatno pisala u "Lepoti i zdravlje" o anticelulit masaži), klinci puni "patriotizma" koji pušku u životu nisu videli, e to je nesreća naše zemlje, takvi ljudi i takav način razmišljanja, jer ta deca su budućnost.
Sad će neko reći "Pa ni ti nisi videla rat"...nisam. Prvo, žensko sam, drugo, imala sam malo godina, ali ipak mislim da se za svoju zemlju treba boriti dostojanstveno i mudro, a ne puškom. Nasilje stvara nasilje, vazda bilo i biće...
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Prvo, žensko sam, drugo, imala sam malo godina, ali ipak mislim da se za svoju zemlju treba boriti dostojanstveno i mudro, a ne puškom.

koji genijalni kretenizam  Smile Smile .... verovatno bi se ti protiv mudzahedina u bosni , ustasha u krajini i albanaca na kosovu borila gandijevskim metodama ....  Smile  celih 15 minuta dok se svi ne bi izredjali na tebi , pa ti odsekli pametnu glavicu  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.