Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Тадић: Србија руски тројански коњ у ЕУ  (Pročitano 22741 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 6230
Gledam sinoc Medvedeva, kako se protivi rehabilitaciji Staljina. A sa druge strane jedan klinac, obucen u pravi pravcati adidas, kaze: treba da se rehabilituje, jer smo bili sila. Smile Smile Smile
Mislim se mali, skidaj adidas i pocni da brises bulju prstima kako ti je deda komsomolac radio, da ocuvas tradiciju velike sile. U njegovo vreme da si bio tako obucen zavsila bi ti cela familija u Sibiru. Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 3510
Kave veze imaju Rusi sa bombardovanjem? Odlepili ste od straha. Bojite se Rusa, mnogo više nego Amerikanaca i Eu, a oni nam uništili kopletnu privredu, bombardovali zemlju, od nas načinili satanei da ne pričam dalje.
Tamo gde su Rusi upravljali (dok su jos bili svetska sila u svakom smislu) nista nije ni ostalo da se unisti.
Godinama smo zajmili od istih tih koje sad olajavamo.
Kad su ljudi trazili da, ako vec ne mozemo da vratimo dugove koje smo napravili barem pocnemo da zaradjujemo za sebe, taga smo se setili da smo Srbi i poceli da se zanosimo nebeskom Srbijom jer smo ovu, zemaljsku, vec pojeli.
E, sad, stavi se u ovu poziciju:
Imas komsiju kome si zadnjih deset godina zajmio pare kad god mu je trebalo, doslo vreme da se dugovi vrate ali on ne da nema da vrati tebi vec su mu i deca i on gladni, onda ti odes kod njega kao covek i kazes mu "Ajde komsija da ti dam posao da kod mene radis da prehranis decu i mozda ako pretekne da pocnemo da odbijamo od onog starog duga". E on se onda seti kako je previse ponosan da bi radio za nadnicu i istera te iz kuce.
Zavidim ljudima koji bi imali dovoljno takta da mu ne odsrafe glavu na licu mesta.

P.S. Prica je iz licnog iskustva, a moze se vrlo lako primeniti na slucaj ove nase "drzave".
Имаш комшију коме спалиш шталу, кућу, летину и онд му понудиш паре на зајам под ненормалним условима не би ли некако преживео зиму, па зајам да како тако скрпи кров над главом. Е онда дође време за наплату, он нема одакле, прво му опалиш жену, па му узмеш једну њиву, онда другу на крају и кућу. Истинита прича, а може се лако применити и на случај ове наше '' државе '' Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15

Имаш комшију коме спалиш шталу, кућу, летину и онд му понудиш паре на зајам под ненормалним условима не би ли некако преживео зиму, па зајам да како тако скрпи кров над главом. Е онда дође време за наплату, он нема одакле, прво му опалиш жену, па му узмеш једну њиву, онда другу на крају и кућу. Истинита прича, а може се лако применити и на случај ове наше '' државе '' Smile

Pa sta ces kad je komsija prgav i nece da radi  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 
Ono sa ženom ne valja, ako ostane u drugom stanju, odmah ste u srodstvu i kako onda da naplatiš dug?
« Poslednja izmena: 31. Okt 2009, 21:24:21 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Nista, komsija sp*ci vlastitu zenu i dug vracen  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 3510
@Perudji
Nemoj da zaboravis da su nam ti isti zelenasi (koji to mozda i jesu) otpisali dobar deo dugova.
Samo je problem sto su nam time ucinili medvedju uslugu jer su mislili da su se blesavi Srbi opametili. A mi za deset godina opet u dugovima. Pa nam malo jedni (MMF) nego hocemo da zajmimo i od drugih (Kineza) pa i od trecih (Rusa).
Pa gde ce nam dusa (ovo malo para sto zaradimo vec znamo gde ce).
Nije nas problem sto zajmimo nego sto mislimo da ne moramo da vracamo.

Izmuzli su oni mnogo vise. Rudno bogatstvo na Kosovu procenjeno je na nekih 20-tak milki, za bad badava uzimaju izvore pitke vode po Srbiji, tu ih ne krivim, poklon se ne gleda u zube. Na privatnim srpskim imanjima sagrađen je ozloglašeni kazamat Bondstil. 90% vlasnika, Srba nije ni na koji način obeštećeno. Bombardovanje neću da spominjem pošto kažete da treba da imamo kratko pamćenje i da to lepo zaboravimo, odakle samo ovoliko osiromašenog uranijuma u našim okolinama, možda su doneli kinezi biciklima.

U stvari kad su toliko velikodušni zašto ne zbrinu svoju sirotinju i beskućnike. Otkud onoliko šatorskih naselja diljem SAD koji lagano prerastaju u velgradove.
hkj ako uživaš u arhitetkuri evo dobre prilike. Mada mislim da i tu nisu originalni- videli od indijanaca, mad meni ipak vigvami lepše izgledaju. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 3510
Ono sa ženom ne valja, ako ostane u drugom stanju, odmah ste u srodstvu i kako onda da naplatiš dug?

Mudro, eto nacina kako da izadjemo iz duznicke krize. Nego ko ce da poturi zenu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung neki
@Persona grata
Sve si lepo napisao, a sad izvadi glavu iz peska i izbaci pesak iz ociju i usiju pa pogledaj i poslusaj gde si.
Nije nama komsija zapalio stalu, nego smo je mi gradili sa parama koje smo zajmili od njega, i onda kad smo, umesto da je zavrsimo i ubacimo krave i da zaradjujemo sami za sebe,  stalu zapalili, krave poklali i pojeli i onda okrivili komsiju da nam nije dovoljno zajmio.
Istorija nije pocela ni '99, ni '89, ni '74, ni '68, ni '48, ni '45, ni '41.
Dalje u proslost me mrzi da nabrajam.
Dokle god ne pogledamo istini u oci i zagrebemo da radimo tapkacemo u mestu.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 6230
@Persona grata
Sve si lepo napisao, a sad izvadi glavu iz peska i izbaci pesak iz ociju i usiju pa pogledaj i poslusaj gde si.
Nije nama komsija zapalio stalu, nego smo je mi gradili sa parama koje smo zajmili od njega, i onda kad smo, umesto da je zavrsimo i ubacimo krave i da zaradjujemo sami za sebe,  stalu zapalili, krave poklali i pojeli i onda okrivili komsiju da nam nije dovoljno zajmio.
E da bi imao drzavnika, sto bi rekao Voja zmirkavi drzavotvorac, pa da izvuces srbina iz pecine, mozda bi jos bila koja sansa. Jako to tesko ide, jer je skoro nemoguce da ubedis srbina da mora svojom grbacom da sagradi stalu.
Njegov san je tudja stala, tudja kuca i bradati udbas da to ogniste blagosilja.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 
@Persona grata

Ako se dobro očiste oči od peska, da se primetiti da su većinu para zajmili u naše ime neki ljudi , tj oni trošili , a mi vraćali. Ne vidim neku svoju krivicu u svemu tome, jer me niko nije pitao da li će u moje ime da pozajmi pare. Ima ljudi koji nisu hteli da vraćaju, pa su otišli u inostranstvo, mi koji smo prihvatili tuđe dugove, možemo samo da ćutimo i vraćamo. Nećemo ih nikada vratiti, ne zato što je to nemoguće, već zato što to nije u interesu onoga ko nam je pozajmio. Njima je u interesu da im budemo večno dužni.
Ispričaću vam jednu istinitu priču. Čovek pozjmio od zelenaša pare, a kao zalog kuća. Overeno kod advokata , utvrđeni rokovi vraćanja. Kada je trebao da vrati zadnju ratu, zajmodavac nestao iz grada, te je rok prošao. Izgubio je kuću, jer prema ugovoru nije  na vreme  vratio pare. Posle svega tip koji mu je pozajmio priznao je da je želeo u stvari njegovu kuću, a ne da mu ovaj vrati pare. Tako radi i Amerika, hoće našu kuću. Pardon , da ne mislite da nisam realn isto zo hoće i Rusi i Kinezi. Zato zajme velike pare, jer znaju da ih mi ne možemo vratiti, a kada ne vratimo , ode kuća. Smile
« Poslednja izmena: 01. Nov 2009, 16:01:03 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.