Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Тадић: Србија руски тројански коњ у ЕУ  (Pročitano 22844 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 
Gambi, preter čoveče. Znači svako ko nema isto mišljenje kao ti je neprijatelj Srbije. Zna se šta čeka neprijatelje , Metak? Smile Smile
Biću kolateralna čteta , pošto me zaboli i za Ruse i za Eu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 6230
Ja rusima verujem da nece priznati dok Srbija ne kaze zadnju rec. A zadjna rec ce biti kad nas odalame po gubici, pa kazu: hajde priznajte to. Dosta ste se nakosovarili.
Njihov ambasador vec naredjuje i preti po Srbiji.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 203
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ahaaaa ...  Smile

Na anketno pitanje : Gde bi vise zeleli da otputujete ( zivite ) , u Nju Jork ili Moskvu , 50 % Srba izabralo je Moskvu , a 17 % Nju Jork .....  Smile ...Na drugo pitanje ko vam je blizi Rusi ili Amerikanci ( Zapad ) rezultat je bio jod katastrofalniji po ,,evroatlantiste ,, 87 % Srba izjasnilo se za Rusiju .....  Smile ...

Ovo sam bas saopstio oprezno , jer ostatak anketnih rezultata bi mogao  ugroziti mentalnu ravnorezu nekih forumasa ... Sto ne znaci da ih necu objaviti .....
Pa dobro i sta sad...I ja vise volim Moskvu,jer mi se svidja njena arhitektrura...A da su postavili Eu vs. Rusija ?
Uostalom,anketa se uzima na odredjenom uzorku gradjana,od kojih mozes praviti vecinu,manjinu ili ravnotezu,ako to zelis...Primer,da je anketa izvrsena na koncertu neke nacionalisticke muzicke grupe i da je anketa bila na nekom Fakultetu,sta mislis kakvi bi bilo razultati? Ankete su mnogo neprecizne cak i kada se uzimaju medju obicnim gradjanima  Smile

Anketu je na velikom uzorku pravila RTS , za svoje potrebe (telefonski ) ...

Na pitanje od koga je bolje uzeti kredit , od Rusije ili Zapada , 87 % ispitanika je odgovorilo od Rusije , 12 % od Zapada ....

A naprimer na pitanje : za koju stranu sluzbu bi radili 45 % anketiranih odgovorilo je  za FSB , 35 % ni za jednu , a za CIA , MI  , BND , Mosad ..... ect ..ect .... bilo je manje od 10 %  Smile ....

Ovo je samo deo odgovora , moram oprezno da objavljivanjem rezultata te ankete  ....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
ako mislis na rus ambasadora on je zlato za razliku od polta Smiley

ko je lud da saradjuje sa ljudima koji nas sistemski unsitavaju godinama?
bre ovde su bre pre samo 10 godina padale bombe,ljudi ginuli....oni su nas ubijali gadjali mostove,skole,vozove,bolnice,decu na nosama...kako neko iole normalan moze da stoji na strani srbozdera???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 6230
Anketu je na velikom uzorku pravila RTS , za svoje potrebe (telefonski ) ...

Na pitanje od koga je bolje uzeti kredit , od Rusije ili Zapada , 87 % ispitanika je odgovorilo od Rusije , 12 % od Zapada ....

A naprimer na pitanje : za koju stranu sluzbu bi radili 45 % anketiranih odgovorilo je  za FSB , 35 % ni za jednu , a za CIA , MI  , BND , Mosad ..... ect ..ect .... bilo je manje od 10 %  Smile ....

Ovo je samo deo odgovora , moram oprezno da objavljivanjem rezultata te ankete  ....  Smile

Pa moracemo da uzmemo kredit sa zapada da vratimo rusima s*nja koja ce nam uvaliti.
Da ne mislis da su komsomolski milioneri neki nezni bratski natrojeni.
Nemoj se muciti, rekao sam ti ako hoces filoruske postove, reci gazdama da meni plate (ja cu ti napisati prave prvacate) a tebi nek daju medalju kako se ono zvase? Imaju ono para na Kajmanima i Kipru vala su drpili za vreme Slobe dosta. Za onu marzhu koju deru srpskoj rulji od milijardu godisnje, mozemo da se dogovorimo. Ponuda vazi samo jednom.
i bez vredjanja engleza (moze malo) ali ne i engleskinja. Takvih darodajki rusi nemaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Za ta tri meseca? Sta bi trebali Svabe da kazu za par godina "tepiha" po stambenim cetvrtima, cak piloti bombardela nisu mogli da veruju da je neko uopste preziveo sta je ostalo iza njih. I Rusi ne bi trebalo da prodaju gas Svabama kolko su im rasturili zemlju u ratu, gore od termita  
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 203
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Za ta tri meseca? Sta bi trebali Svabe da kazu za par godina "tepiha" po stambenim cetvrtima, cak piloti bombardela nisu mogli da veruju da je neko uopste preziveo sta je ostalo iza njih. I Rusi ne bi trebalo da prodaju gas Svabama kolko su im rasturili zemlju u ratu, gore od termita  

Svabe bi trebale da cute jer su prvi poceli rat !!!!!! A  kad  das cvrste dokaze da je Srbija napala Ameriku , Englesku , Nemacku , Tursku , Holandiju , Belgiju , Kanadu  ... osnosno onih  18 NATO zemalja koje su nas ubijale , onda cu prvi zaboraviti ta tri meseca bombardovanja .. poklonicu se svim zrtvama koje su srpske vojne snage  nanele u  tim NATO drzavama , i oprosticu im ubijanje 5000 nasih ljudi i ranjavanje 15 000 nasih civila ...... 

« Poslednja izmena: 28. Okt 2009, 23:12:55 od Alex 011 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 6230
Citaj Sven Hasela i sta je pisao o Svabi i pistaljci. Unisti celu Nemacku, sravni sa zemljom, ostavi nekoliko Svaba i obavezno jednu pistaljku. Oni ce se uvek okrenuti na zvuk pistaljke i slusati sta firer naredi. vrati se za 50 godina i naci ces ponovo svetsku silu.

Sta ne bi trebalo? da im prodaje gas? Pa ruskinje su vec prodate, drugo nemaju. A sta ce komsomolski milioner da vozi? Moskvicha? nemoj biti smesan. I on je covek ciji je tata potkazivao komsiju da bi mu jebo zenu.
I on voli mecku sa sitnim djindjuvama.I njemu oci zasijaju na stilski namestaj od ruskog drveta.
Ne zna on da je rusko. On leze u namestaj stila nekog Siegfrida ili neke Brunhilde.
Sta se bre zavaravas pecinskim skolama? To je to.
Ne jebe on ruskinju, nego rasnu svabicu ili norvezanku koja trazi vilu na Kapriju da joj oseti miris p*cke.
nema on drugo da proda do soptveno prirodno bogastvo, koje pripada sledecim generacijama.
Debilne misli, niske strasti, pomodarstvo a tata mu brisao bulju prstima i ispisivao parole u slvu Lenjina.

Sta se bre zavaravate i koga zavaravate?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27

nije isto sta se desavalo pre 60 godina,a sta je se desavalo pre 10 godina...sta se desavalo kad je kosovo proglasilo ne zavisnost,tu se videlo ko nam je pravi prijatlelj....ti ako mozes oprosti im ta tri meseca ja necu!!Za ta tri meseca ja sam previse izgubio.

pre deset godina za ta tri meseca srbija je mnogo izgubila,nasoj ''majci'' srbiji ''kicma''  je slomljena,i tesko da ce se uskorije vreme oporaviti,bar sa ovim doktorima....

« Poslednja izmena: 28. Okt 2009, 23:19:05 od kmilos992 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 203
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citaj Sven Hasela i sta je pisao o Svabi i pistaljci. Unisti celu Nemacku, sravni sa zemljom, ostavi nekoliko Svaba i obavezno jednu pistaljku. Oni ce se uvek okrenuti na zvuk pistaljke i slusati sta firer naredi. vrati se za 50 godina i naci ces ponovo svetsku silu.

Sta ne bi trebalo? da im prodaje gas? Pa ruskinje su vec prodate, drugo nemaju. A sta ce komsomolski milioner da vozi? Moskvicha? nemoj biti smesan. I on je covek ciji je tata potkazivao komsiju da bi mu jebo zenu.
I on voli mecku sa sitnim djindjuvama.I njemu oci zasijaju na stilski namestaj od ruskog drveta.
Ne zna on da je rusko. On leze u namestaj stila nekog Siegfrida ili neke Brunhilde.
Sta se bre zavaravas pecinskim skolama? To je to.
Ne jebe on ruskinju, nego rasnu svabicu ili norvezanku koja trazi vilu na Kapriju da joj oseti miris p*cke.
nema on drugo da proda do soptveno prirodno bogastvo, koje pripada sledecim generacijama.
Debilne misli, niske strasti, pomodarstvo a tata mu brisao bulju prstima i ispisivao parole u slvu Lenjina.

Sta se bre zavaravate i koga zavaravate?

O kome ti to  Smile ....

Prvo dil , necu da vredjam Engleze ( samo pomalo i sa stilom ) , a ti prekini sa vredjanjem Rusa ( moze pomalo , sa stilom ) .....  Smile

Sto se tice prodaje prirodnih bogatstava i nebrige o buducim generacijama :

U Rusiji je jos pre 10 godina napravljen ,, Fond za buduce generacije ,, , i do sada su se stotine milijardi eura slile u taj fond ,a  iz njega se ne mogu uzimati sredstva za druge potrebe . U taj fond ide svaki dolar od prodaje nafte preko cene od  27 $ po barelu ( trenutno je nafta oko 80 $ pa ti racunaj ) ... sam sistem je ustvari   poboljsan ,, norveski model ,, upravljanja zaradom nastalom prodajom prirodnih resursa zemlje ...  ako ti to nesto kazuje .  Smile
« Poslednja izmena: 28. Okt 2009, 23:27:42 od Alex 011 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.