Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 19:03:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tadic odbio uslovljavanja DSS/NS  (Pročitano 5361 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Naprotiv. Ulaskom u EU su nam vece sanse za ocuvanje teritorijalnog integriteta.

Nas narod nestaje i bez judeo-liberalne politike EU.

kao shto ti ljudi rekoshe , da bi ushli u EU mi moramo da priznamo nezavisno kosovo . Smile

a shto se tiche judeo-liberalne politike ,ona se i danas vodi u srbiji - ali ako udjemo u eU ,to ce se josh pojachati  Smile

mozemo da ochekujemo povecanje rasnog meshanja , homosexualne brakove , dolazak raznih nearijevskih naroda  i na kraju srbiju bez srba  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.24
kao shto ti ljudi rekoshe , da bi ushli u EU mi moramo da priznamo nezavisno kosovo . Smile

Gde to pise? Pa, ne bi ni vodili pregovore sa nama da je tako.

Sto se nataliteta tice, ne secam se da je bio bolji kada je Nikolic bio na vlasti.
« Poslednja izmena: 24. Jan 2008, 05:08:06 od vrcomm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
  ako EU prizna kosovo , onda i mi moramo da isposhtujemo njihovu odluku ako hocemo da budemo chlan .  Smile

shto se tiche pitanja nataliteta i ochuvanja nacije , ne verujem da ce toma moci da reshi , za to ce biti potrebno da na vlast dodju rasno svesni ljudi  Smile . medjutim ,ulazak u EU bi bio katastrofa od kojebi teshko  mogli da se oporavimo ,pa makar imali i nebesku vlast.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Потписивање споразума са ЕУ чије водеће чланице у исто време признају независно Косово док та иста ЕУ шаље мисију којој је циљ да решавање статуса КиМ извади из система УН да би се избегло противљење Русије....па зар то није директно цепање Србије.
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.24
  ako EU prizna kosovo , onda i mi moramo da isposhtujemo njihovu odluku ako hocemo da budemo chlan .  Smile

Ko kaze? Neke od zemalja clanica EU sigurno nece priznati nezavisnost, pa zasto bismo mi morali?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Нису битне неке периферне чланице већ оно што Унија институционално спроводи као и оно што раде водеће чланице!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.24
Deco, zelim vam poraz na izborima i brz ulazak u EU...a ja idem da gledam Anu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25

Ko kaze? Neke od zemalja clanica EU sigurno nece priznati nezavisnost, pa zasto bismo mi morali?

da bi srbija ushla u EU ona mora da ima definisane granice . ako npr britanija prizna kosovo , a kipar ne ,onda se ne bi znalo gde su granice srbije.

zato ce EU doneti kolektivnu odluku da prizna ili da ne prizna kosovo (a po svemu sudeci ce da prizna) . samim tim ,ulazak u EU znachi odricanje od kosova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Чак и ако не донесе колективну одлуку али пошаље мисију то ти је исто ако не и горе и зато Коштуница сада тражи од Тадића да се обавеже да неће приступати Унији ако Унија настави путем разбијања Србије...бар док је ДС у овој влади.

А после када се влада расформира може да ради шта хоће јер тада ће на власти ионако бити радикали  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.24
Stvar je jako prosta. Ustav ne dozvoljava da priznamo nezavisnost i mi je necemo priznati. Ako to ne odgovara EU, onda necemo ni uci u nju i tu je kraj price. Dzaba polemisanje...

Na kraju, podrzavam Tadica u nameri da stane na kraj ucenama najljigavije stranke u istoriji ove zemlje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 19:03:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.