ako EU prizna kosovo , onda i mi moramo da isposhtujemo njihovu odluku ako hocemo da budemo chlan .
shto se tiche pitanja nataliteta i ochuvanja nacije , ne verujem da ce toma moci da reshi , za to ce biti potrebno da na vlast dodju rasno svesni ljudi . medjutim ,ulazak u EU bi bio katastrofa od kojebi teshko mogli da se oporavimo ,pa makar imali i nebesku vlast.
Потписивање споразума са ЕУ чије водеће чланице у исто време признају независно Косово док та иста ЕУ шаље мисију којој је циљ да решавање статуса КиМ извади из система УН да би се избегло противљење Русије....па зар то није директно цепање Србије.
ako EU prizna kosovo , onda i mi moramo da isposhtujemo njihovu odluku ako hocemo da budemo chlan .
Ko kaze? Neke od zemalja clanica EU sigurno nece priznati nezavisnost, pa zasto bismo mi morali?
da bi srbija ushla u EU ona mora da ima definisane granice . ako npr britanija prizna kosovo , a kipar ne ,onda se ne bi znalo gde su granice srbije.
zato ce EU doneti kolektivnu odluku da prizna ili da ne prizna kosovo (a po svemu sudeci ce da prizna) . samim tim ,ulazak u EU znachi odricanje od kosova.
Чак и ако не донесе колективну одлуку али пошаље мисију то ти је исто ако не и горе и зато Коштуница сада тражи од Тадића да се обавеже да неће приступати Унији ако Унија настави путем разбијања Србије...бар док је ДС у овој влади.
А после када се влада расформира може да ради шта хоће јер тада ће на власти ионако бити радикали
Stvar je jako prosta. Ustav ne dozvoljava da priznamo nezavisnost i mi je necemo priznati. Ako to ne odgovara EU, onda necemo ni uci u nju i tu je kraj price. Dzaba polemisanje...
Na kraju, podrzavam Tadica u nameri da stane na kraj ucenama najljigavije stranke u istoriji ove zemlje.