Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Тадић: Да сам ја потписао Бриселски споразум, горело би  (Pročitano 4578 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Tadic je kum SNS, tako da... ono... cry me a river...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
ma kakav on...on nije imao nikakvu politiku u prvom mandatu...on je bio klasicna marioneta...
imao je sto i sns  ima..imao je uispred sebe  eu..kosovo ...i to je to...

drugi mandat imao je neku slobodniju unutrasnju pricu a spoljna politika i unutrasnja ...to su dva para rukavica...

politika ds na ino planu nema veze sa ds..kao ni ino  politika sns sto nema veze sa sns
to je politika medjunarodne zajednice 
a srbija i kosovu i eu su tri strane i svaka za sebe vodi svoju bitku...

s tim sto je srbija podredjena...inferiorna u pregovorima i sa eu i sa kosovom..
jer siptari su saveznici eu...bili u ratovima...i sada su....
i imaju 'siri manevar'...od srbije...
a ovi se trude da tu razliku bar smanje... i suze prostor za manevar siptara...
i da se dodje na nivo ravnopravnosti..ali od toga nema nista..to je i njima jasno... Smile

« Poslednja izmena: 17. Sep 2017, 17:07:44 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Sta je Aneice ne volis ga vise ?

Citat
i zasluzan je sto je vojvodina u sastavu srbije..
pajtic je godinama atakovao na nezavisnost

Brate bre..ja ne znam ko pusta ove gluposti, ne odnosi se na tebe licno nego uopsteno.
Mislim za Pajtica me najozbiljnije zabole kurac..ali ove idotluke o otcepljenju Vojvodine Smiley
Koja je realna pretanja da se otcepi Vojvodina..koju cini 70% Srba pa je prati nekih 13% Madjara a svi ostali posle njih se krecu od nekih 0,5 do 2%   Smile

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
nisu to gluposti...to su price iz tadicevog i dacicevog kabineta...jos iz njihovog zajednickog vremena..
o tome postoje  i dokazi..a i dacic je skoro o tome pricao...
i pajtic je imao i podrsku i nekih stranaca...za takve stvari..i nisu oni odustali od toga...
srbija je tada bila ucjenjena sa vise strana...i na vise nacina...
a vojvodina je bila samo jedna od mnogo prica...s kojom su ucjenjivali srbiju...

diplomatske igre su zajebana stvar....
tu su i postene price i namjestaljke i ucjene i pretnje i svasta tu ima..
« Poslednja izmena: 17. Sep 2017, 17:13:53 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Ja ne sumnjam u strane interese. Ali nekad i strani interes nije relan.
Kosovo jeste primer sile nad pravom..Ali Kosovo je imalo podlogu za tako nesto od 2M Albanaca i saku jada Srba.

Canak kao najistaknutiji politicar iz Vojvodine je imao 1% na izborima za predsednika, a zamisli tek Pajtica za programom za otcepljenje Vojvodine  Smile Kapiram da ga ni Madjari ne bi glasali  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
ma kapiram ja sta ti govoris...

nije ni onda bilo sanse da se vojvodina otcjepi..
niti sada ima..niti ce je biti  u narednih ko zna koliko godina

ali tako se stvaraju nestabilnosti...

dovoljno je da se ludilo pokrene sa mjesta i tesko ga je kontolisati...

kazu neki ljudi da je tadic to sve sprecio...uz pomoc  nekih dilova  sa dacicem...
dacic kao koalicioni partner... on je mogao to da spreci..
a tadc je mogao  da ostane 'cist' pred pajticem...
bez da se desavaju previranja i unutrasnji konflikti  u ds-u...
i da se raspisuju glupavi referendumi....

bez obzira i da se raspisao referendum samo  na podrucju vojvodine
i  tu je bilo do 80 posto sigurnih glasova ...protiv otcjepljenja..

inace..kad imas tako dva jaka igraca u jednoj partiji ...a toliko razlicita...oni se bore za prevlast u partiji...
i jedan drugom pokusavaju smjestiti ...da bi izbili u prvi plan...ili osigurali svoje mjesto broja 1..

ni pajtic nije glup covjek ...pa da je bio misljenja da se vojvodina mogla otcjepiti..
ali je mogao na nagovor tih stranaca da utice na tadica da tadic popusti na nekim stvarima
u pregovorima oko kosova i sl...
u zamjenu za mir i stabilnost i odustajanje od referenduma i sl...

to su sve olosi...ko zvjeri su...
ja politcare ne volim vidjeti na slici a kamoli u zivo.. Smile
« Poslednja izmena: 17. Sep 2017, 17:28:22 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 3286
Zastava
Ko je Tadica preziveo ni pakao mu nece tesko pasti.
« Poslednja izmena: 19. Sep 2017, 16:53:16 od Baltazar Srbija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
SNS hunta ga trenutno prepišava za tri dužine na prolaznom чекпоинту.

Duplo brže se zadužuju od njega, nezaposlenost je u porastu a standard nezaustavljivo pada.

I naravno oitvara se unutarnji dijalog što je nešto zbog čega bi pre pet godna Vučić izveo svu svoju uličnu silu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 159
Zastava
Као и већина, сматрао сам Тадића најгором сотоном у историји српског државништва до 2012. кад су дошли ови сатрапи. Затим сам (истина, не баш одмах, јер сам дуго у себи поредио ДС и СНС сматрајући друге супериорнима, нарочито у контексту Томе и његовог антизападњачког и српско-сељачког наслеђа) кренуо да мрзим Вучића и његову клику. А данас ми се чини да сам дошао дотле да не знам више шта да мислим о било ком од политичара. Као да ми је немогуће да дам универзалан суд.

О сваком од политичара могу да мислим у најбољем случају релативистички. Тадић је продана стока, али бољи од напрдног башибозука. Напрдњаци ће, опет, вероватно бити мање зло од неких наредних. Досманлије и напрдњаци ђутуре су веће зло од Слобе. Слоба је (по мени, вероватно највише због геополитичких околности, а тек у другом плану збго њега самог - но о том у другој теми) био веће зло од Тита, Тито од краља Александра...

Опет, питање је колико се може говорити о аутохтоној политици код једне мале, не нарочито политички утицајне земље попут наше. У интервјуу од пре две године, Владета Јеротић је говорио да су нам у данашњим временима потребни, како их је он назвао, државнички великани попут деспота Стефана Лазаревића или Ђурђа Бранковића, који су знали да балансирају између Запада и Истока. А балансирати у суштини значи шуровати и са једним и са другим, и ту се долази до тачке раздора космополита и националиста.

Иронично, основ наших стварања табора и сукоба јесте та једина реална политика коју је Србија у стању да води.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Despota smo dobili ako se nadao tome.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.