Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Табу теме: Турска силовања по Црној Гори и Србији!  (Pročitano 79010 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
odupirao se i borio koliko je mogao, to mu je i doslo glave.. kasnije druge alternative nije bilo prepusteni smo bili turcima tj izdani od strane svih iz hriscansgog sveta..(ne racunam povremene pomoci rusije i austrije onda kada je to njima odgovaralo)
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
A kad su nam ista obecali pa da su nas izdali. Ili bugarima.. Rumunima, Madjarima. Svako gleda svoje dupe. Ko ne moze, dobije tutora
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
Meni je čukundeda pričao, da su Srbi podigli prvi srpski ustanak kad im je nestalo rakije. Inače opštepoznato je da su Turci zlostavljali Srbe sveukupno 500 godina. Srbi su trpeli taj teror jer su bili pičke koje su njihovi vladari Dušan Mili i Lazar ostali toliko mazili da kada su Turci došli ovi nisu znali kako da se suprotstave. Onda su se Srbi odali paklu alkohola i droge koji kada je prestao oni su rešili da dignu ustanak a i bila je dobra prilika jer su dahije bile mekabi vladari, valjda jer su hrišćanskog porekla.

Izvor: Istorijske činjenice
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
Meni je čukundeda pričao, da su Srbi podigli prvi srpski ustanak kad im je nestalo rakije. Inače opštepoznato je da su Turci zlostavljali Srbe sveukupno 500 godina. Srbi su trpeli taj teror jer su bili pičke koje su njihovi vladari Dušan Mili i Lazar ostali toliko mazili da kada su Turci došli ovi nisu znali kako da se suprotstave. Onda su se Srbi odali paklu alkohola i droge koji kada je prestao oni su rešili da dignu ustanak a i bila je dobra prilika jer su dahije bile mekabi vladari, valjda jer su hrišćanskog porekla.

Izvor: Istorijske činjenice
jos jedan u nizu dokaza da bolest ne bira.... evo sta se desi kada na vreme ne popijes lekic Smile
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
Prvo, Turci ovde nisu bili 500, već nešto više od 300 godina.      Drugo, sam Vuk Karadžić piše o tome da su postojali periodi u kojima velika većina srpskih sela nije videla Turčina i po 60 godina.      Treće, Turci su u sela na ovim prostorima zalazili uglavnom u nuždi i to sa dobro naoružanom vojskom, jer sela nikako nisu bila bezbedna mesta za njih.      Turci su uglavnom boravili po gradovima.      Postoji veliki broj, na primer Hercegovaca, koji danas žive u Srbiji, a čiji su preci iz nekog razloga overili (da, pada mi na pamet silovanje Srpkinja kao razlog) Turčina/Turke, pa potom pobegli u Srbiju ili Krajinu.     

Naravno da su se Turci u određenom procentu ovde zadržali, što kroz one koji su (za)ostali u povlačenju na teritoriji Srbije i Balkana, što kroz mešanje sa Srbima, ali to nije bilo pravilo.     

Ovo je genetska slika Evrope:
hxxp://4.    bp.    blogspot.    com/-GOlxR_kKfXM/UHLdwt-k7YI/AAAAAAAAAKo/dqV-xm43f3M/s1600/Genetic+Map+of+Europe.     png

A ovo je 10 najviših (u smislu ljudskog rasta) nacija na svetu:
hxxp://www.    telegraph.    co.    uk/travel/maps-and-graphics/the-tallest-and-shortest-countries-in-the-world/

U prvih pet ulaze nacije (etničke grupe) sa Balkana, iz nekog razloga su izostavili Bosance, pa bih im ja dao mesto odmah iza ili ispred Crnogoraca.      

Sa druge strane, činjenica o turskim fizikalijama su ovde:
Citat
The average Turkish male measures 172.     6 cm in height and 75.     8 kg in weight, while the average Turkish female is 161.     4 cm tall and weighs 66.     9 kg,

Na linku je data prosečna visina Srba (dakle muškaraca) oko 182cm, što je bitna razlika u odnosu na 172cm, koliko iznosi za Turke.      Dakle, da smo pomešani, kao što se tvrdi, ta razlika svakako ne bi bila ovolika.      Sada je jasno zašto je bilo potrebno 5 puta više Turaka da bi se Srbija osvojila, da na jednog Srpskog vojnika dolazi pet Turaka, jer smo po fizikalijama svakako daleko jači.     

p. s.  Svakako ne treba zaboraviti ni čedomorstva dece u ono vreme, koja su rođena kao rezultat silovanja.
« Poslednja izmena: 02. Avg 2017, 09:29:08 od Kristal2 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
A otkud ti ideja da je turaka bilo 5 pura vise?
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
u pravu si...bilo ih 5 x manje  Smile

Citat
Meni je čukundeda pričao, da su Srbi podigli prvi srpski ustanak kad im je nestalo rakije.

cuo sam i ja..od djedovog cukundjeda..
jedne godine mraz otreso mladice sljive i jabuke i kruske...druge godine sljiva..jabuka i kruska.. nisu rodile...a zalihe rakije popijene... Smile
a bez rakije nisu mogli jebavat  Smile niti su mogli trpit da ih turci jebu... Smile
...i sta ce drugo..  Smile digli ustanak i sta tu vise da se prica  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Nisam ja nista tvrdio. Samo pitam otkud zna koliko ih je bilo kad su osvajali srbiju. Nije mi poznat popis turske vojske iz XIV veka
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
da su postojali periodi u kojima velika većina srpskih sela nije videla Turčina i po 60 godina

Pa i drugi svetski rat. Vojske su sve pljačkale, a opet su neki izašli bogati (ne opljačkani) iz rata.
Ovaj rat u Bosni... Bila ona baba... Kad su je pitali, zašto nije pobegla u Srbiju? "Pa nije se ništa desilo u mojoj ulici"

Nije da u ratu ko u video igrama. Uzmeš GPS i čistiš redom.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
mob
Apple iPhone 6s
Da se nisu opirale ne bi bile silovane  Smile Ko da je sad to bitno, ionako smo svi mi mali Turci, samo sto mislimo da smo srbi, crnogorci, hrvati, svi smo mi turci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.