Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jun 2025, 19:22:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: T kvadrat  (Pročitano 24413 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Zamolila bih Ketrin i Morsku Zvezdu da više ne offtopuju.  Smile

Tema Fiksne zvezde je osposobljena, bio je pograšan link ka njoj, ubuduće ako primetite neke nepravilnosti molim vas obavestite me na p.p.
Poruke Morske Zvezde su prebačene tamo, a nepotrebne izbrisane.
Takodje, postoji tema vezana za rad foruma Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
bili neko bio ljubazan da i meni to pogleda?
mada mi se cini da nemam t kvadrat,ako sam dobro shvatila kako se to gleda.... Smile
btw........svima srecna nova 2007  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Sve je otrov i nista nije otrov

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 176
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Pa evo Mars je u 1. kuci u ribama i gradi kvadrat sa Saturnom i Uranom koji su u konjukciji u 10. kuci u strelcu i mars je u kvadratu sa Merkurom u 4. kuci...Merkur je u opoziciji sa konjukcijom Urana i Saturna(oba su na 28 stepenu Strelca) Smile

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa uspela sam da postavim kartu!!!
kolika je svaka cast! =D>ti bas imas nezgodan aspekt Marsa Saturna i verujem da ti ponekad nije lako!Merkur u 4 u opoziciji sa Saturnom bi moglo da znaci da se mozda neslazes sa jednim roditeljem ili se oni  nneslazu,moguce je da imas neki stambeni problem ,a posto je to sve u kvadratu saMarsom koji vlada 2 kucom problem je novac! Bar bi ja to tako opisala! Smile

Pa nemam novcanih problema i dobro se slazem sa roditeljima.....Mada oni nemaju najsjajniji odnos... Smile
Hvala Ketrin... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 205
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Marye,

Osim dva T kvadrata, ovdje se lijepo vidi i konfiguracija  Velikog  križa,  između Pl, MA, Ve i  JU, koja je još teža od T kvadrata. Kako osoba s takvim horoskopom izlazi na kraj? 
Radi se o konfiguraciji u koju su uključena četiri planeta koja su međusobno povezana  sa dvije  opozicije i četiri kvadrata, donoseći mnogo  napetosti, unutarnjih sukoba i previranja vezana na ona područja u kojim kućama se planeti nalaze. Konfiguracija je teška zbog prirode aspekata, ali također i zbog toga jer kad se  ispolji utjecaj jednog planeta, u igru  su istovremeno povučena i ostala tri. Vrlo teška konfiguracije za osobu, naročito u djetinjstvu   i ranoj mladosti.  Ovakva konfiguracija može postati dominantnom osobinom horoskopa.
Razlikujemo kardinalni, fiksni ili promjenjivi  Veliki križ.

« Poslednja izmena: 05. Jan 2007, 09:17:36 od Lenora »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Ja imam fiksni T kvadrat i to Sunce iz desete kuce u kvadratu sa Mesecom iz seste i Jupiterom iz dvanaeste.Mogu da kazem da ono sto je Makishon napisala na pocetku je sve tacno,zelja za posedovanjem,opsesija...Jedino sto ne znam kako da to promenim kod sebe,stvarno se trudim,ali...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Još nešto o T-kvadratu...

T-kvadrat je konfiguracija koja se sastoji od opozicije i dva kvadrata. Dvije planete su u opoziciji, a treća se nalazi u kvadratu i s jednom i s drugom planetom. On obično nagovještava potrebu riješavanja prepreka isto tako kao što u sebi uključuje i veliku ambiciju da se te prepreke ili problemi riješe. Napetost koja proizlazi iz dviju planeta u opoziciji se akumulira i ispušta preko treće planete koja je preko kvadrata povezana s njima. Zbog ovoga ovu treću planetu nazivamo fokusnom planetom jer ona poput leće fokusira i propušta (usmjerava) stvorenu i nakupljenu napetost.
Fokusna planeta na sebi nosi dva kvadrata što stvara frustracije i svojevrsnu blokadu koja onemogućava toj planeti konstruktivno i prirodno iskazivanje njenih osnovnoh kvaliteta. Uvijek gledamo kuću i znak u kojoj se nalazi određena fokusna planeta. Opozicije trgaju fokusnu planetu, povlače je u dva suprotna smjera tako da njen pokušaj da normalno funkcionira i da postigne razinu ravnoteže obično rezultira naglim otpuštanjem energije koje je često iskazana kao kompulzivno, ekstremno ili beskorisno ponašanje.
T-kvadrat želi i traži akciju. Sam u sebi sadrži dovoljno vlastite motivacije i potencijalno može donjeti mogućnosti za izuzetne uspjehe. Prirodu ovog uspjeha dobivamo po značenju fokusne planete, kuće i znaka u kojem se fokusna planeta nalazi. U obzir uzimamo i ostale aspekte koji su u kontaktu s T-kvadratom.
Osoba s T-kvadratom često puta gubi značajan dio snage i energije prenaglašavajući fokusnu planetu, ne uzimajući u obzir pri tome i druge strane svoje vlastite ličnosti. Kuća i znak koji su na suprotnoj strani od fokusne planete (na udaljenosti od 180 stupnjeva), koju nazivamo prazan prostor T-kvadrata, nam pokazuju nedostatke u razvoju ličnosti; kvalitete i područja života koja da su razvijena bi osobi omogučila izražavanje svoje fokusne planete na mnogo umjereniji i konstruktivniji način.
Ponekad osoba s ovom konfiguracijom bježi od problema, koji nastaju zbog djelovanja fokusne planete, na taj način da upravo naglašava znak i kuću praznog prostora. Osoba se previše oslanja na jedan smjer življenja sve do momenta kada problemi postanu toliko intezivni da odjednom prebacuje energiju iz praznog prostora direktno na fokusnu planetu. Ovakve oscilacije iz jednog ekstrema u drugi nisu osobi prednost. Osoba s T-kvadratom mora naučiti kako razviti prazan prostor i istovremeno kako konstruktivno razvijati stvari vezane za fokusnu planetu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Moze pomoc, sada sam tek ukapirala da imam T-kvadrat:
Venera (10 kuca-blizanci) opozicija Neptun(4-strelac ) i obe prave kvadrat sa Mesecom-devica i 1 kuci.
nisam sigurna ali ovo je mozda promenjljivi T-kvadrat.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Moze pomoc, sada sam tek ukapirala da imam T-kvadrat:
Venera (10 kuca-blizanci) opozicija Neptun(4-strelac ) i obe prave kvadrat sa Mesecom-devica i 1 kuci.
nisam sigurna ali ovo je mozda promenjljivi T-kvadrat.

Je to je promjenjivi t kvadrat
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
  Smile Smile Smile mislim da je ovo mnoooogo zeznuto!!!!
dakle, mesec (V, blizanac) opozicija Neptun (X, strelac) i oni tako u kvadratu sa Jupiter i Saturn (koji su inace u konjukciji u VII, vaga)!!!
Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Princip, tvoja karta se nalazi u Indeksu natalnih karata na poslednjoj strani, ne moraš je baš svuda kačiti po forumu...samo naglasi da se nalazi u Indeksu. Smile

Btw. Princip je pitala nije li na njenoj karti školski primer T-kvadrata
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jun 2025, 19:22:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.