Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Symbian s60v3, s60v3 FP1, UIQ - protection kacked!  (Pročitano 44567 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
HTC One X
Da li taj hash ima potpuno isto ime kao izvršni fajl? Recimo, za MojProgram.exe hash takođe mora da ima ime MojProgram.exe. I ne samo za exe fajl, moraš da imaš hash svih fajlova koji idu u bin...

Edit: Ajd probaj ovo:

Ok, guys here's a noobies guide to transferring an unsigned app to your phone.

First off you need to run the permissions hack. Here's a pictorial guide :

http://finestfones.blogspot.com/2008/03/symbian-92-has-been-hacked.html

and have a file explorer installed on your phone so you can transfer files.

2.need to unpack the sis file using a relevant program ( i use the python script you can download here: http://www.mediafire.com/?hn5nem3yn1m ,since i'm getting more comfortable with python )

3.You will end up with a few folders, which you have to transfer to the corresponding folders and sub folders in your c:/ drive on your phone. Don't just copy paste the whole folder, to the one in your phone but transfer the files to the specific corresponding folder or sub-folder. Transfer all the files except the .exe file for the app that you will find in the sys\bin folder and a file that looks that is named the same in the sys\hash folder of the unpacked sis

4. You will need to 'patch' the exe file in the sys/bin folder of the unpacked sis file, before you transfer it..

5. Download this utility called petran to 'patch' it :

http://www.mediafire.com/?ry9o0ku4nbm

6.Make an empty folder on your pc c:/ drive and put the petran.exe file in it , ( e.g c:/hack ). Also put the exe file that you want to edit in the same folder.

7.Run command prompt form windows ( Click Start >> Run and type cmd in the dialog box that pops up ).

8.Type 'cd\your created directory name' to change to the empty directory you created containing petran ( for me i type cd\hack )

then type: petran.exe -capabilities NetworkServices+LocalServices+ReadUserData+WriteUserData+UserEnvironment+AllFiles (exe file name here)

For example if i want to 'patch' an applictaion exe called 'crazy.exe' then you type : petran.exe -capabilities NetworkServices+LocalServices+ReadUserData+WriteUserData+UserEnvironment+AllFiles crazy.exe

Petran will then patch the application exe file for you.

9.Next you have to create a hash file for the 'patched' exe.

10. Download this lovely program provided by p schalk, from our forum :

http://www.mediafire.com/?yy720n1clyt

Its an easy to use hash generator.Put it in an empty folder in your pc c:\ drive. e.g. c:\hack

11.Run the program ( Don't try to run it from the desktop as it doesn't seem to work on some pcs ). Hold down your left mouse button, and drag the 'patched' exe file you made earlier onto the dialog box of the hash generator. It creates a hash with the same filename in the same folder except it has a .hash extension ( e.g. if your original app exe was called crazy.exe it will create crazy.exe.hash ), so you don't have to worry about overwriting the original file.

12. Transfer the exe file for the application into c:\sys\bin in your phone memory .

13. After you have done that rename the hash file without the hash extension ( e.g. crazy.exe.hash should be renamed to crazy.exe ) and put this file in the c:\sys\hash folder in your phone memory.

14. Restart your phone and if you have a) Transferred all files correctly, b) Patched the application file and created a corresponding hash file correctly ,

your app should be installed without signing.

15. PLEASE NOTE THIS GUIDE DOES NOT CRACK AN APPLICATION, BUT MERELY ALLOWS U TO INSTALL THE APPLICATION TO YOUR PHONE WITHOUT SIGNING. IF YOUR APPLICATION REQUIRES A KEY OR ACTIVATION CODE YOU STILL NEED TO GET IT FROM THE SOFTWARE DEVELOPER TO UNLOCK THE APPLICATION.

Samo umesto C:\ stavi u E:\, pa da vidimo...  Smile
« Poslednja izmena: 29. Mar 2008, 16:55:25 od X3mE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia N73, 5800XM
Sinoc sam probao da instaliram "FontRouter.LT.for.v9.Build20071109.opensigned", extractova sam ga pomocu SISWare, prefrlio fajlove na tel. mem. i nije bija ikonica. Pomisliosam da sa restartom ke se srediti, ali nakon restarta tel mi je blokirao, ostao na nokia welcom logo, probaosam 2- 3 puta sa vadenjem baterije ali nisto, moraosam uraditi hard reset  Smile Uradiosam povtorno hack, i sad radi ok. Probaosam i druge unsigned programe da instaliram cClock(neradi), StopON i Screenshot(rade). Neznam ucemu je probleme  Smile eve neki slike pa ako neko zna nek pise sta nevalja, a program "SHA1 Creator" nemogu pokrenuti na pc   Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot.JPG
(19.44 KB, 240x320)
cClok.jpg
(679.55 KB, 604x384)
« Poslednja izmena: 29. Mar 2008, 17:00:45 od Spaceman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
mob
HTC One X
Probajte tutorial koji sam postavio dva posta iznad...

Edit: Hash fajl ide u C:\sys\hash, bez obzira da li instalirate na C:\ ili na E:\

RSC fajl ide u: C:\Private\10003A3F\import\apps\  (rsc fajl je prečica za meni), ili E:\Private\10003A3F\import\apps\

Ajd probajte to  Smile

Edit: RSC fajl izgleda da ipak treba u E:\  Smile, a možda i ne  Smile. Neka proba neko  Smile
« Poslednja izmena: 29. Mar 2008, 18:50:43 od X3mE »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 939
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
LG Nexus 4
Spaceman, te fajlove bi trebalo valjda da stavis u c:\resource\font

X3mE, uradio sam po upustvu i ove fajlove sto si napomenuo stavio u C, i opet nista.

Mozda sam i neki korak pogresno shvatio, ali ostavicu ovo neko vreme jer je pocelo da me frustrira Smile

edit:
Edit: RSC fajl izgleda da ipak treba u E:\  Smile, a možda i ne  Smile. Neka proba neko  Smile

I to sam probao..
« Poslednja izmena: 29. Mar 2008, 18:56:47 od qwerty »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia N73, 5800XM
Nista opet isto, porbao sam i ovo od X3me alo opet nista sve je isto.  Smile Nogo, qwerti ti si menjao font na fonu, pa recimi kako da odraim i ja to, gde da stavim fajlove?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 939
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
LG Nexus 4
Sve fajlove stavljas u c:\(imas u folderu i putanju za njih), a posle tvoj font u c:\data\font

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Font.rar (33.5 KB)
« Poslednja izmena: 29. Mar 2008, 19:47:38 od qwerty »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
mob
HTC One X
Stavljajte fontove bolje u E:\, što je sigurno sigurno je  Smile

I možete i FontRouter koristiti, lakše je Smiley

Što se ovoga tiče, ne znam, moram i ja da probam, na C: sigurno radi, a naćićemo način i na E: da proradi Smile

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy S6 White
Stavljajte fontove bolje u E:\, što je sigurno sigurno je  Smile
I možete i FontRouter koristiti, lakše je Smiley

Ukoliko vam treba Mass storage opcija u telefonu onda je jedino rešenje postaviti fontove na C:  Smile

A Font router je najbolji za to, s tim da su i fontovi s njim mnogo čistiji i kvalitetniji pri prikazu na ekranu... Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
mob
HTC One X
Meni Mass Storage ne radi pa ne radi, sve sam probao  Smile

Tako da mi je svejedno  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Meni Mass Storage ne radi pa ne radi, sve sam probao  Smile

Tako da mi je svejedno  Smile

Kako da vam ne radi Mass Storage to mora da radi ako ga imate na telefonu ,Proglem je to sto imate nesto u Hide sto si stoi otvoreno a i podesavanje na poruke treba da vam bude podeseno na Memoriju Telefona da vam stigaju poruke a ne na Memory Card ,,,sto se tice Hide upotrebite Task Manager ali da taj Task Manager da vam pokazuje Hide programe onda Iskljucite programe sto ste vi Instalirali i radice vam Mass Storage  100%
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.