Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Symbian s60v3, s60v3 FP1, UIQ - protection kacked!  (Pročitano 44783 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 169
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia E50
Za nokiu N76 koje fajlove da koristim s60 v3.1 ili  v3.0

koristi v3.1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 939
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
LG Nexus 4
Da li je neko uspeo da ubaci instalacione fajlove na karticu i da pokrene unsignovanu aplikaciju? Meni nikako da se pojavi ikona u meniju da bih mogao preko nje da pokrenem aplikaciju.  Smile
Kad stavim instalacione fajlove u memoriji telefona onda nemam tih problema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 398
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
HTC HD2
ja sam uspeo sa stavim sygic mobile gps v7 unsiged...,radi sve ok ali nisam probavao na karticu da stavljam već direkt na fon
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
HTC One X
Da li je neko uspeo da ubaci instalacione fajlove na karticu i da pokrene unsignovanu aplikaciju? Meni nikako da se pojavi ikona u meniju da bih mogao preko nje da pokrenem aplikaciju.  Smile

Ako stavljaš na karticu moraćeš da napraviš i fajlove koji sadrže hash kod izvršnih fajlova Wink. Kada staviš u memoriju telefona sistem misli da ti tamo nemaš pristup  Smile, i ne proverava hash  Smile
« Poslednja izmena: 28. Mar 2008, 17:10:11 od X3mE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia N73, 5800XM
X3me, daj ako hoces prati na pp objasnenje kako instlirati unsigned app, ja neznam ni kako se to radi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zene javite se

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple 3GS 32gb SimFree
Uradio sam po tutorijalu i hakovao sam n73, preko y-browsera vidim u c: private i sys, e sad citam tvoj post, i zbunio sam se, jel se mogu instalirati unsigned appl na memorijsku karticu ili samo na mem telefona???
Posto,ako sam o na mem telefona onda i nije neki hak, posto memorija telefona je jako mala...
 Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 939
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
LG Nexus 4
extrainterista, kako rece X3mE, moguce je izgleda i na karticu ali nije mi bas jasno kako to izvesti... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zene javite se

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple 3GS 32gb SimFree
E provalio sam, ovako moj Ybrowser je instaliran na mem.card, e sad uradio sam edit fajla YuccaBrowser.exe i vratio sam ga u E/sys/bin a  i  od tog fajla na PC-ju napravio hash fajl YuccaBrowser.exe, koji sam stavio u C/sys/hash, restartovao sam fon i odmah usao u Ybrowser i on opet vidi sve fajlove....
E sad kako da se  instaliraju unsigned appl na mem karticu? To bi bio pun pogodak...ako provalimo!
« Poslednja izmena: 28. Mar 2008, 18:11:15 od extrainterista »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
mob
HTC One X
X3me, daj ako hoces prati na pp objasnenje kako instlirati unsigned app, ja neznam ni kako se to radi  Smile

Samo pronađi program UnMakeSis ili SISWare (njega ja koristim), i extractuj sadržaj sis fajla, videćeš gde šta treba da ide u sistemskom folderu, i perkopiraj tu.

extrainterista, kako rece X3mE, moguce je izgleda i na karticu ali nije mi bas jasno kako to izvesti... Smile

Znam da treba hash kod da se generiše, ali moram da priznam da nisam probao, i sad nemam vremena da se igram s tim. Da li ovo možda pomaže?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zene javite se

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
Apple 3GS 32gb SimFree
Jedno pitanje, da li sad kad sam modifikovao ybrowser mogu da uklonim one appl koje sam instalirao prateci tutorial sa prve strane,a da i dalje vidim sve foldere?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.