Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Symbian igrica Milioner - potrebni beta testeri  (Pročitano 37255 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N70
Ne moze sada,ali ce uskoro moci Smile?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia Lumia 1020
Da, definitivno ne radi na 6600.
Probajte na 6670, ako može na njemu, pretpostavljam da bi trebalo i na 6600 i da nije neki veliki problem(imaju skoro isti OS)
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

..::o::..

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 200
Zastava Kobe, Japan
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Sharp Toshiba 904T
Da, definitivno ne radi na 6600.
Probajte na 6670, ako može na njemu, pretpostavljam da bi trebalo i na 6600 i da nije neki veliki problem(imaju skoro isti OS)
Ovo je stvarno ludo, ta 6600 je malo brlj brlj, moracu i ja postovati svugde pitanja, joj

Nego,
Pa de su screen shotovi tranzicije Smile Ja nikako nisam mogao da uhvatim, reko bice ovde neko spretniji.
Necu valjda morati da pravim software za to  Smile
« Poslednja izmena: 25. Feb 2007, 05:41:13 od milika »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC One X
Ok, 0 sam znaci nesto definitvno sj**o, ali 100% je radila te znaci da sam samo nes zaboravio... (x3me: ne brini se popravicu pre nego li krenes u skolu u ponedeljak, samo skini mail pre polaska Smile)
Smile

Ja ga tek malopre skinuh sa maila, bice utisaka kasnije...

[Edit:] Dakle, malo sam se igrao i...

* Tranzicija... izgleda lepo, ali je mnogo bagovita... pri nekoliko uzastopnih ulazaka i izlazaka iz uputstva ili high scoreova telefon obavezno zabaguje i restartuje se, a takodje pri pritisku npr 5 pa odmah 6 (dok se jos tranzicija nije zavrsila) izbaci na desktop... Inace, nema sanse da uhvatim screenshot, i to kad pokusam izbaci me na desktop...

* Zvuk... znaci, cekam iskljucivanje  Smile, i jos da napomenem da mi se cini da je kvalitet mnogo losiji od prethodne verzije, ima mnogo suma, ja mislim da bi to trebalo malo da se poboljsa...

* Uvodni ekrani... lepo izgledaju, s tim sto ima jedna mala stvar koja me nervira (pogledajte screenshot), ne znam da li je to moguce ispraviti, ali na koji god program da se prebacim onaj efekat mi stoji preko njega, mada to i nije neki problem, ali cisto da napomenem...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

FEscr(000).jpg
(19.31 KB, 176x208)
« Poslednja izmena: 25. Feb 2007, 13:01:08 od X3mE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC One X
I jos nesto - vezano za high score - umesto 8 trebalo bi da bude bar jos 2-3 mesta (ima mesta na ekranu za jos rezultata), takodje ne bi bilo lose da pored poena, u zagradi, stoji broj tacno odgovorenih pitanja; i jos ako bi moglo da se izvede da poslednje ime koje je upisano u high score bude default ime za sledeci upis...

Jos jedna stvar - sto se tice ikone - nekako mi izgleda kao da je napravljeno ono slovo M od kartona, moglo bi da bude 3D, lepse ce izgledati...

[izvinjavam se zbog uzastopnih odgovora, pisem sa wapa]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 200
Zastava Kobe, Japan
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Sharp Toshiba 904T
I jos nesto - vezano za high score - umesto 8 trebalo bi da bude bar jos 2-3 mesta (ima mesta na ekranu za jos rezultata), takodje ne bi bilo lose da pored poena, u zagradi, stoji broj tacno odgovorenih pitanja; i jos ako bi moglo da se izvede da poslednje ime koje je upisano u high score bude default ime za sledeci upis...

Jos jedna stvar - sto se tice ikone - nekako mi izgleda kao da je napravljeno ono slovo M od kartona, moglo bi da bude 3D, lepse ce izgledati...

[izvinjavam se zbog uzastopnih odgovora, pisem sa wapa]

Uf bogte sad ste bas udarili na sitnice, to valjda znaci da je prg dobar Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung S7 Edge
Citirani Autor:otorinolaringolog: najgore u svemu tome je sto milioner nemoze da se instalira na N91 !

#################################################
odgovor: Milika Evo ga jos jedan 

hehe, ko vam je kriv kad kupujete neove telefone, a ne znate sta vam valjaju.
Na v9.1 je mnogo teze isprobavati stvari, pa zbog toga prvo radim za ovo cudo. Ai kad ga budem napisao za v9 morace te ga sami potpisivati. Te vec pocnite proucavati obilnu temu o signovanju symbian aplikacija

@future - da nikola moci ce moce ce, hm valjda
############################
odgovor otorinolaringologa:
Pa kako mislis jos jedan ?
Jos jedan vise na ovom forumu koja pita sta se seti i gde se seti ili jos jedan pametnjakovic koji nezna sta bi od dosade ili jos jedan dobar kolega koji bi sve ucinio za druge ili jos jedan koji ima N seriju a nezna da je koristi ?
Moras da se malo preciznije izrazavas,eto sad neznam u koju kategoriju spadam !
A vidis ja imao o tebi kako pozitvno tako i lepo misljenje ,pa sad neznam dali da ga menjam ? Smile
A projekat ti je dobar posto sam ga isprobao na 6630 i 6680 !Te tako ipak mislim da ovo moje pitanjce nije bilo od onih koji takva pitanja ubacuju da bi zbunili protivnike !
« Poslednja izmena: 25. Feb 2007, 17:36:58 od otorinolaringolog »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 200
Zastava Kobe, Japan
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Sharp Toshiba 904T
Citirani autor: otorinolaringolog na Juce u 19:02:30
A najgore u svemu tome je sto milioner nemoze da se instalira na N91 !

"Evo ga jos jedan "
Pa kako mislis jos jedan ?
Jos jedan vise na ovom forumu koja pita sta se seti i gde se seti ili jos jedan pametnjakovic koji nezna sta bi od dosade ili jos jedan dobar kolega koji bi sve ucinio za druge ili jos jedan koji ima N seriju a nezna da je koristi ?
Moras da se malo preciznije izrazavas,eto sad neznam u koju kategoriju spadam !
A vidis ja imao o tebi kako pozitvno tako i lepo misljenje ,pa sad neznam dali da ga menjam ? Smile
A projekat ti je dobar posto sam ga isprobao na 6630 i 6680 !Te tako ipak mislim da ovo moje pitanjce nije bilo od onih koji takva pitanja ubacuju da bi zbunili protivnike !

Eto nemoj odma da se osecas prozvanim, i hvala na pohvalama Smile
Ali pogledaj temu ispocetka, 30% odgovora je kod mene ne radi - a ima npr n80 ili zasto ovo nije za sumb 9.1,
a tek da mi vidis mail ili pm...

Znaci jos jedan iz 9.1 kolone Smile

To ti je istina...
« Poslednja izmena: 25. Feb 2007, 17:41:26 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung S7 Edge
U svakom slucaju srbin je sve pobedio Smile
Samo da si ti nama ziv i zdrav,taki ce nam uvek trebati ! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 200
Zastava Kobe, Japan
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Sharp Toshiba 904T
Ok, 0 sam znaci nesto definitvno sj**o, ali 100% je radila te znaci da sam samo nes zaboravio... (x3me: ne brini se popravicu pre nego li krenes u skolu u ponedeljak, samo skini mail pre polaska Smile)
Smile

Ja ga tek malopre skinuh sa maila, bice utisaka kasnije...

[Edit:] Dakle, malo sam se igrao i...

* Tranzicija... izgleda lepo, ali je mnogo bagovita... pri nekoliko uzastopnih ulazaka i izlazaka iz uputstva ili high scoreova telefon obavezno zabaguje i restartuje se, a takodje pri pritisku npr 5 pa odmah 6 (dok se jos tranzicija nije zavrsila) izbaci na desktop... Inace, nema sanse da uhvatim screenshot, i to kad pokusam izbaci me na desktop...

* Zvuk... znaci, cekam iskljucivanje  Smile, i jos da napomenem da mi se cini da je kvalitet mnogo losiji od prethodne verzije, ima mnogo suma, ja mislim da bi to trebalo malo da se poboljsa...

* Uvodni ekrani... lepo izgledaju, s tim sto ima jedna mala stvar koja me nervira (pogledajte screenshot), ne znam da li je to moguce ispraviti, ali na koji god program da se prebacim onaj efekat mi stoji preko njega, mada to i nije neki problem, ali cisto da napomenem...

Ok tranziciju cu popravit to mislim i da znam sta je, ali sam zbrzao izbacivanje bete jerbo su ljudi poceli pritiskat Smile ali nije frka - beta je beta

Zvuk - naravno da je losiji to je 3bitni moj adpcm 16khz, ne moze to dobro, em sam ga ja pravio em 3bitni... ali zato svi efekti 50kb umesto samo tacan odgovor 27kb. Primetite velicinu sis-a ( Smile) sad je manji a 5x vise efekata.

A ikonu - ako vise znam - platicu nekog  Smile
Uvodni ekran - da da to ti je normalno, ne znam ako me ne bude mrzeo popravicu ali nije bas visoko na listi - prvo zvuk Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.368 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.