Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Symbian igrica Milioner - potrebni beta testeri  (Pročitano 37047 puta)
Svakodnevni prolaznik

..::o::..

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 200
Zastava Kobe, Japan
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Sharp Toshiba 904T
Haha, znam da izgleda smesno, ali to je zapravo info screen i na njega ispisano upustvo.
Info screen je beo
a slova su zapavo crni kvadrati.
Iz nekog razloga 6600 nije raspakovao jpeg, sutra ce bit citanja dokumentacije od a do sh.

ccc, jesi mozda probao da updatujes firmware, mozda je tu zackoljica Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Budućnost 1925 - Only We

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1419
Zastava Podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Desire S
ja mislim da nema novijeg za ovaj telefon  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia Lumia 1020
koji imaš?
meni je na 6600 5.53
i ne mora da znači da je potreban noviji firmware, možda na starom radi, a na novom ne Smiley
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Budućnost 1925 - Only We

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1419
Zastava Podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Desire S
@ lukpot

I meni je isto taj
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

..::o::..

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 200
Zastava Kobe, Japan
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Sharp Toshiba 904T
Mislim da sam provalio sta je, no nemam 6600 za testirati ovde. Naime jpeg dekoder u 6600 je direktno enkapsuliran - ili ti ne prepoznaje sam slike. Moras ga naterati da radi sa jpeg slikama. tj da ga ubedis da proba Smile Sutra cu poslati novu betu sa tim da probamo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Milioner Symbian Beta test 2 - ili ti v0.2b

Well ... prvo da postavim sličke uvodnog ekrana sa N70 modela, kako je tražio sam autor:

...........
....drugo, malkice sam isprobavao igricu i mogu reći da sada zvuk ne kasni već radi odlično, no mogla bi recimo da se odvoji zvučna podloga izmedju davanja odgovora i netačnog pitanja. Naime, kada se obeleži pitanje tj., odgovor, zvučna podloga je ista kao i kod davanja netačnog odgovora. Zvučna signalizacija tačnog odgovora radi lepo!
Takodje bi moglo ako je moguće postaviti zvučnu podlogu i za zagarantovanu sumu(kada se predje 5 pitanje recimo ...) jer toga nema bar ne primećujem, .... no malo sam samo probao, javiću kompletne utiske kasnije.
Kod traženja pomoći prijatelja igrica obavezno izleti na desktop. Ta opcija je bagovita i ne radi uopšte. No, opet napominjem da sam igricu skinuo sa mail-a iz 10-tog pokušaja jer nikako da proradi download kako treba - uvek završava na pola ili pri samom kraju što nema veze sa igricom već mojom mrežom.
Ako nekome takodje izleće na desktop posle zatraživanja pomoći prijatelja, onda je problem ipak do igrice a ne do mog lošeg download-a ....

Edit: igrica izleće na desktop kod traženja pomoći prijatelja samo ako se odgovor ne sačeka do kraja. Znači, ako se potraži odgovor prijatelja i dobije se ekrančić na kome recimo piše "...c" i odmah se srednjim tasterom prekine isti i pokuša odgovoriti na to pitanje onda izleti na desktop. No, ako se sačeka i drugi deo tog ekrana tipa "jesi li siguran, pa ono - 55%" onda se može odgovoriti na pitanje i ne izleće igrica ... Smile
« Poslednja izmena: 15. Feb 2007, 22:39:18 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S6 White
Evo ja se prijavila za beta testera, pa ću uskoro i ja dati svoj komentar... Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia E71
hmm ja isto na N70 malo probao i sve se slazem sa tobom sem toga da izbacuje na desktop kad zoves pomoc prijatelja,vjerovatno je do tvog downloada
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
hmm ja isto na N70 malo probao i sve se slazem sa tobom sem toga da izbacuje na desktop kad zoves pomoc prijatelja,vjerovatno je do tvog downloada
Nije bitno da li čekaš ceo odgovor prijatelja do kraja ili prekidaš već samo kada dobiješ ono "Mislim da je B" recimo?!? meni tada izleti kada pokušam da odgovorim na pitanje i klik na potvrdjivanje .... dok, ne izleće onda kada sačekam ceo odgovor do kraja. Znači, "Mislim da je B, Koliko sigurno? Otprilike 80%" i onda kada se obeleži pitanje može se potvrditi i ne izleće?!?
Možda je i loš download?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC One X
E ovako - zvuk radi perfektno, svaka cast na tome, konacno je to reseno. Zatim, pomoc prijatelja - ista situacija kao kod Cigle - ako se prekine - game over. Uvodni ekrani - sve se vidi lepo, s tim sto ako pokusam da pritisnem crveni taster ili zadrzim meni taster telefon mi skroz zabaguje sve dok se taj intro ne zavrsi i onda me vrati u igricu. Publika radi perfektno.

P.S. Imao sam problema da uhvaim screenshot pomocu Fexplorera - cim udjem u Milioner FExplorer se ugasi, jedva sam uspeo ovaj jedan da uhvatim...  Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

FEscr(017).jpg
(14.62 KB, 176x208)
« Poslednja izmena: 15. Feb 2007, 23:33:58 od X3mE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.112 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.