Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Symbian igrica Milioner - potrebni beta testeri  (Pročitano 37147 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

*Dok bude ljudi biće i para*

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2200
Zastava Srbija i Fruska Gora
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E61i & S200
Kod mene radi savršeno ....
IP sačuvana
social share
MobilManijak*****

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC Sensation Z710e

A highscore proveri - moras imati vise bodova od poslednjeg upisa (8og) u listi, to je sve...
Boga mi ovdje ipak ima problema jedino sa HiScores! Jednostavno me ne pita nikada da se upisem u HiScores, a jednom i kada me je upitali ne pamti ga vise. Znaci sada su mi HiScores totalno prazni i iako zavrsim igru sa pozitivnim rezultatom ne upisuje mi nista u tabelu!
Meni licno ova lista i ne znaci nista narocito ali izgleda da je jedini problem upravo u njoj!  Smile Da opet nije ona neka famozna zastita na OS-u 9.1?!?
Moram takodje prizanati da sam totalno budjav kada je znanje u pitanju! Smiley 1 JEdva stignem do 7-8 pitanja! Smile
U vecini slucajeva ispadnem jos na 3-4 pitanju! Jednostavno zurim da odgovorim da mi puno bodova ne skine pa i ne procitam do kraja pitanje. (eto sada se malo i pravdam). Ajd malo uspori onaj brojac bodova u nazad. Smile
« Poslednja izmena: 03. Mar 2007, 19:14:39 od vbjelic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

..::o::..

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 200
Zastava Kobe, Japan
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Sharp Toshiba 904T
Ha, bug, e pa to se trazi!
popravicemo nema frke
beta verzija bez buga to je kao star trek bez enterprajza Smile

Nego gde su ti screensh?
Ajde veterani symbian 8 testiranja objasnite ovoj piletini kako da uhvate ss, zivo me zanima tranzicija u 240x320

poz i hvala ope!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC Sensation Z710e

Ama nema sanse ufatiti screenshot tranzicije. Smile  Imam preko 100 screenshot-ova koje sam napravio pokusavajuci ovo ufatiti.
Sada mi je palo na pamet da fino uzmem kameru i da snimim pa kada ga pregacim u AVI da postavim pa da vidis kako to sve fercera! Smile
Evo citav dan ganjam softwere za screenshut-ove i nista! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

..::o::..

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 200
Zastava Kobe, Japan
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Sharp Toshiba 904T
 Smile
Ma ako treba napravicu ti verziju koja stane u pla prelaza
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ja rekoh da je čak bio i problem na N70 koji ima najviše memorije "uhvatiti" screenshot baš zbog toga što recimo taj uvodni ekran u tranziciji treba uslikati "u trenutku", a sve aplikacije koje služe tome kasne jer ne barataju baš dobro sa memorijom telefona. Jedina koja valja je SmartphoneWare Best ScreenSnap 1.01 i može da uslika tranziciju bez problema. Čak šta više treba simultano pritiskati taster za pokretanje te tranzicije i odmah brzo kombinaciju tastera za hvatanje slike("olovčica" uvek treba biti pritisnuta tokom samog skrolovanja te tranzicije jer ostaje još samo jedan taster za pritisnuti radi hvatanja frejma) i to baš više puta bez obzira što se ne čuje zvuk koji je karakterističan za "uhvaćen" frejm, ipak kada se pogledaju slike sve su uredne ....

Što se tiče OS-a verzije 9.1 tu je još veći problem usled manjka RAM memorije i još većeg manjka u izboru raspoloživih aplikacija za takvu namenu.
No, nije na odmet probati jednu od možda najboljih TerraMobilis.ScreenSnap.v1.1.0 i metodu koju sam ja gore primenjivao:

« Poslednja izmena: 03. Mar 2007, 20:52:21 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC Sensation Z710e
Smile
Ma ako treba napravicu ti verziju koja stane u pla prelaza
'Ajd ako hoces. Samo ne znam jeli ti to toliko bitno da vidis screenshut tranzicije? Meni sasvim fino izgleda.

Ciga probao sam sa TerraMobilis.ScreenSnap.v1.1.0 na hrpu nacina. Rekoh vec da sam sa njim napravio 50-ak shotova i nista!
SmartphoneWare Best ScreenSnap 1.01 sada odoh ganjati pa se cujemo!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
SmartphoneWare Best ScreenSnap 1.01 nije napisan za ovaj OS, tražio ja na oficijelnom sajtu! Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC Sensation Z710e
.....  Evo i ja upravo skontah isto! Smile  Smile
Nema druge nego kameru u ruku i snimati AVI! Smile

Edit 1: Morao sam prepraviti ovu poruku jer sam malo opsovao zesce!  Smile

Edit2: Na sta me sve necete nagovorit! Ivo sam se sada sa svih svojih 120kg podvukao iza racunara da spojim FireWire! Svu sam prasinu pokupio iza stola i crkoh od kihanja! Smiley 1

PS. snimio sam sve i sada samo da prebacim u AVI pa postavljam.

Edit 3: Odustajem! Smile Prvo sam napravio snimak koji je tezak oko 450MB, koji kada kompresujem, i smanjim ni na sta ne lici! Onda sam probao digitalcem da uslikam, e to tek ne valja. Samo se vidi razmeljana slika. U glavnom odustajem od hvatanja ScreenShot-a tranzicije!  Smile
« Poslednja izmena: 03. Mar 2007, 22:33:43 od vbjelic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia Lumia 1020

A highscore proveri - moras imati vise bodova od poslednjeg upisa (8og) u listi, to je sve...
Boga mi ovdje ipak ima problema jedino sa HiScores! Jednostavno me ne pita nikada da se upisem u HiScores, a jednom i kada me je upitali ne pamti ga vise. Znaci sada su mi HiScores totalno prazni i iako zavrsim igru sa pozitivnim rezultatom ne upisuje mi nista u tabelu!
Meni licno ova lista i ne znaci nista narocito ali izgleda da je jedini problem upravo u njoj!  Smile Da opet nije ona neka famozna zastita na OS-u 9.1?!?
Moram takodje prizanati da sam totalno budjav kada je znanje u pitanju! Smiley 1 JEdva stignem do 7-8 pitanja! Smile
U vecini slucajeva ispadnem jos na 3-4 pitanju! Jednostavno zurim da odgovorim da mi puno bodova ne skine pa i ne procitam do kraja pitanje. (eto sada se malo i pravdam). Ajd malo uspori onaj brojac bodova u nazad. Smile
ako stigneš do 3-4 i pogrešiš zato se i ne upisuješ, nisi stigao do zagarantovane sume
« Poslednja izmena: 04. Mar 2007, 00:48:30 od lukpot »
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.