Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 23:20:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svi bi da žive u Beogradu  (Pročitano 21229 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Teško da Novi Sad možeš nazvati unutrašnjošću. Smile

ако се гледа из зрењанина онда и јесте унутрашњост Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Citat
Ja sam vise za onu akciju - svako treba da ide tamo gde mu je bolje, pri tom mislim na uslove za zivot i sam kvalitet zivljenja.

I ja se slazem potpuno sa ovim.
Ali realnost je malo drugacija..Svi hrle tamo jer moraju a ne zato sto zele.
Ili taj faks ima samo u BG , ili je najbolji u Bg.
Ili ima radno mesto tamo pa je pozvan da ode da radi.
Ili ga firma prebaci tamo,je je poznato da firme iz Beograda imaju male firmice sirom zemlje.
Ili zivi u nekoj zabiti a za dalju karijeru mu je potreban veci izbor posla i tako dalje.

Motivi jesu razni ali migracije nisu slucajne..jer je Beograd centar desavanaj u Srbiji.
Sve sto krene krene odatle..Od Grand Show-a i Zvezda Granda do fudbalskih utakmica.
Nasa reprezentacija koliko ja znam kada je domacin samo fura u BG.Kao i Kosarkaska Reprezentacija..I tako dalje.
Koncerti mislim na one velike se desavaju samo u glavnom gradu.Nisu samo tamo,ali dobra vecina koncerata jeste.
Pevaci iz inostranstva,i poznate licnosti iz inostranstva..Sigurno ne dolaze u Mojkovac,vec u BG.I tamo drze koncerte takodje.
Premijere Filmova .. gde mislis da se prvo organizuju.Aj sto se prvo organizuju.Obicno se tu i organizuju.A izgleda da ce samo BG ostati sa bioskopom.
Drugo..Sta mislis gde se najbolje resavaju zdravstveni problemi ? Najbolje bolnice i najbolji doktori sigurno ne zive u Mojkovcu ( nzm sto pominjem mojkovac..nzm ni gde je  Smile )
Drugo..dobra vecina i ne hrli za dobrom zaradom,vec ne mogu ni posao da nadju pa idu u glavni grad.

Elem ovo su samo neki od razloga zbog cega svi idu tamo,mogao bih do jutra,ali nemam vremena.
Jer kad sve stavin na vagu..Tas "Za Beograd" rusi ravnotezu samo tako.
« Poslednja izmena: 19. Apr 2011, 10:54:50 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
А да изменимо назив ове наше псеудодржавне творевине у "Република Београд"?
« Poslednja izmena: 19. Apr 2011, 12:08:16 od panini »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...covece pa gde da zive?gde god da odes,uz posluzenje u lokalnom kafeu dobijes i kocku provincijalizma probodenu cackalicom umesto ratluka.a kad ti jos ponude expreso umesto espressa,a lokalni baja za drugim stolom ono kao prijateljski pita...jeli brale,kolko kosta taj auto,a?
veoma brzo shvatis,da si vec odstreljen,sto od lokalnih baja,sto do devojaka koje beze sa vozacima autobusa,koji voze do Beograda.pogledajte i ove gej aktiviste,skoro svi su sa strane.tamo odakle su,drzali su supkove usko,a ovde ih rasirili,kao ptice krila.metropola je ovo,sa malim metroom ali ipak metropola.ja da sam gradonacelnik Beograda,otvorio bih sve njegove kapije.tako bi Beograd progutao citavu Srbiju i sire.izbio bi Beograd tako i na more,bez opaljenog jednog metka,a o onoj svi Srbi u jednoj drzavi,da ne pisem.da nisu svi putevi nekada davno vodili u Rim,ko bi danas cuo za Rim?dodjite svi u Beograd,ovde ima mesta za sve!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Nokia 
Evo zamisli meni i mojoj porodici dopizdi život u Bg i kupimo lepu kuću u opštini Ž odmah do Mrgija. Preselimo se tamo, u kući napravimo i radionicu i kancelariju, prenesemo firmu, svako od dece ima po dve sobe i kupatilo,okolo fino dvorište, kupimo i dvoje kola. Onda ujutro Tito treba da ima sastanak u 9 na institutu na PMF, pa se vozi do Bg dva sata, znači pođe u 7. Sin ima predavanja koja mu počinju oko 11 i traju do 17 sati na fakultetu koji ima samo u Bg. Plati autobusku kartu za Bg ili ide sa ocem ujutro pa bleji u biblioteci. Ćerka mora da putuje 30 kilometara u jednom pravcu do gimnazije. Ja treba da organizujem hitnu nabavku nekog materijala, pa da ga preuzmem u Bg jer je hitno da se sastavi, pa da ga donesem u Ž gde bi ga tehničar sastavio, a onda da ga nosim u Bg radi isporuke. Pa niko od nas ne bi ni bio u toj kući nego bi se gurali po autobusima.
« Poslednja izmena: 23. Apr 2011, 21:30:03 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Evo zamisli meni i mojoj porodici dopizdi život u Bg i kupimo lepu kuću u opštini Ž odmah do Mrgija. Preselimo se tamo, u kući napravimo i radionicu i kancelariju, prenesemo firmu, svako od dece ima po dve sobe i kupatilo,okolo fino dvorište, kupimo i dvoje kola. Onda ujutro Tito treba da ima sastanak u 9 na institutu na PMF, pa se vozi do Bg dva sata, znači pođe u 7. Sin ima predavanja koja mu počinju oko 11 i traju do 17 sati na fakultetu koji ima samo u Bg. Plati autobusku kartu za Bg ili ide sa ocem ujutro pa bleji u biblioteci. Ćerka mora da putuje 30 kilometara u jednom pravcu do gimnazije. Ja treba da organizujem hitnu nabavku nekog materijala, pa da ga preuzmem u Bg jer je hitno da se sastavi, pa da ga donesem u Ž gde bi ga tehničar sastavio, a onda da ga nosim u Bg radi isporuke. Pa niko od nas ne bi ni bio u toj kući nego bi se gurali po autobusima.

и то што кажеш...нико из унутрашњости не студира и нема фирму...то је привилегија само београђана Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia 
А замисли да живиш у Аустралији.  Smile
« Poslednja izmena: 23. Apr 2011, 21:45:19 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Ja IC ne kapiram poentu posta
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Nokia 
Mrgi  znači da prodam stan da bi iznajmila drugi u Beogradu za sina studenta. Vrlo inovativan pristup rešenju  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
А замисли да живиш у Аустралији.  Smile

онда би добро дошло:

Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 23:20:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.