Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 19:05:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sveznajuća neznalica  (Pročitano 12525 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
@all - bila prijava, prelistao temu, uglavnom se vređate zato što neko misli drugačije od vas...Mnogo kul. Svaka čast, dokazujete koliko ljudi zapravno nisu inteligentni.

Pobrisao dosta toga, verovatno ne sve, ali ako nastavite, lagano ću nastaviti da brišem, pa imate temu koja nije čitljiva...
Ako vam to odgovara - meni banja.
Ako vam ne odgovara - porazmislite malo.

Bez da se ljutite, ali...sumnjam da će se išta promeniti - nije za vas nikakvo intelektualno razmišljanje, niti spoznaja, jer niste u stanju sa nekim ko ima drugačije mišljenje ili stav, da otvoreno komunicirate - bez da pređete u vređanje.
Nema tu inteligencije, i ne može tu ni bog da vam pomogne. Ako ga ima.
A da ima, i da je svemoguć - pitanje je da li bi stvorio sve vas takve kakvi ste. I mene među vama.

Ja svoje rekoh, vi slobodno nastavite kako mislite da treba.

Zato ja izbegavam vređanje već svaku uvredu prijavim u skladu sa pravilnikom.
Slažem se ja sam isto pristalica civilizovanog dijaloga, ali neki jednostavno ne umeju civilizovano da komuniciraju.

Ne kenjaj, prvi troluješ i provociraš, i kada neko nasedne, ili ti vrati - kukaš.
Batali ti, ali i ostali.

@gospodin vučić - sada prolaziš sa opomenom, htedoh da ti dadnem ban, ali pošto ti je idući ban tajni - gledam ti kroz prste.
Imaj to u vidu.  Smile
zašto wtf šta sam uradio?!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 226
@all - bila prijava, prelistao temu, uglavnom se vređate zato što neko misli drugačije od vas...Mnogo kul. Svaka čast, dokazujete koliko ljudi zapravno nisu inteligentni.

Pobrisao dosta toga, verovatno ne sve, ali ako nastavite, lagano ću nastaviti da brišem, pa imate temu koja nije čitljiva...

Bez da se ljutite, ali...sumnjam da će se išta promeniti - nije za vas nikakvo intelektualno razmišljanje, niti spoznaja, jer niste u stanju sa nekim ko ima drugačije mišljenje ili stav, da otvoreno komunicirate - bez da pređete u vređanje.
A da ima, i da je svemoguć - pitanje je da li bi stvorio sve vas takve kakvi ste. I mene među vama.

Slažem se ja sam isto pristalica civilizovanog dijaloga, ali neki jednostavno ne umeju civilizovano da komuniciraju.

Ne kenjaj, prvi troluješ i provociraš, i kada neko nasedne, ili ti vrati - kukaš.
Batali ti, ali i ostali.

@gospodin vučić - sada prolaziš sa opomenom, htedoh da ti dadnem ban, ali pošto ti je idući ban tajni - gledam ti kroz prste.
Imaj to u vidu.  Smile

Samo vređaš i troluješ.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745

Batali ti, ali i ostali.

Imaj to u vidu.  Smile

Samo vređaš i troluješ.
netačno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd
Hoce li vise neko trajno banovati ovog abenaza da nam vise ne smeta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
naravno da ne
samo naj većim jadnicima može da smeta ta legenda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 226
Hoce li vise neko trajno banovati ovog abenaza da nam vise ne smeta?

Neće izgleda da je u nekim rodbinski vezama sa vlasnikom foruma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
ne nego sam JA vlasnik foruma,reko sam ti to pet puta,zapamti vec jednom lepi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
A narod priča da je tvoj brat vlasnik.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
oboica smo al ja sam vlasničkiji,garant! BRAVO!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Bice Bolje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1830
"Brod doživljava brodolom. Jedan bračni par uspeo je doći do čamca za spasavanje, ali na njihovu veliku žalost, bilo je samo jedno mesto.
Suprug se sâm popeo u čamac, a suprugu je ostavio da umre usred okeana.
I pre nego što je otišla pod vodu, supruga mu je viknula poslednje reči u životu."

Tako je učiteljica književnosti započela svoju prvu ovogodišnju lekciju. Ovde je njena priča prekinuta.
"Šta vi mislite, koje su to bile reči?", pitala je razred pred sobom.
........................................................................................................

Većina učenika odmah se oglasila rekavši: "Mrzim te!", "Kako sam bila slepa!" i takve stvari.
Ceo razred se utrkivao u govoru, ali jedan dečak je celo vreme sedeo i ćutao.
"Šta misliš, šta je rekla?", pitala je učiteljica prilazeći mu.  "Mislim da je rekla: 'Čuvaj našu bebu!'"
"Znaš ovu priču?", iznenadila se učiteljica.
"Ne, moja majka je upravo to rekla mom ocu pre nego što je umrla", odgovorio je dečak.

Učiteljica se okrenula nadajući se da niko nije primetio kako joj suze klize iz očiju.
"Tako je", odgovorila je.
Dakle, brod je potonuo. Čovek se vratio kući i sâm je odgajao ćerku.
Mnogo godina kasnije kada se njen otac upokojio, sređujući njegove stvari, devojčica je pronašla njegov dnevnik u kojem je pročitala:
"... Već je imala strašnu dijagnozu kada smo išli na put. Nije joj ostalo još dugo od života.
Bože, voleo bih da sam se mogao udaviti umesto nje, ali za dobro naše ćerke nisam mogao.
Morao sam je ostaviti usred okeana."

Razred je ćutao...
Iz dečjih očiju videlo se da su duboko dirnuti ovom pričom i da su danas prvi put shvatili:

Prvi utisak može zavarati.
IP sačuvana
social share
Bice bolje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 19:05:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.