2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti novi svetski sampion?

Glasanje završeno: 21. Dec 2013, 11:10:01

Norveska
14.3%  (2)
Srbija
71.4%  (10)
Crna Gora
0%  (0)
Francuska
0%  (0)
Spanija
0%  (0)
neko drugi
14.3%  (2)
Ukupno glasova: 14
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svetsko Prvenstvo u Rukometu za zene-Srbija 2013  (Pročitano 10639 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Nemojte da se vadite na umor, i Brazilke su umorne, nisu samo naše. Štaviše igrale su produžetke one. Jednostavno bolje su od nas i to je to. Dvaput su nas dobile. U Srbiji. To je valjda dovoljno.

Koji moderniji rukomet? Kontre ne trče, krila ne služe ničemu, a to je danas moderno. Selektor ih tera napred, ova vraća golmanu. Selektor da eksplodira. Brz centar i kontra su najlakši golovi. Istina je da se tu i pogreši, ali pogreši se i kod statičnog napada. Mi nikad ne igramo brz centar, a i to je moderno.

Ih sad, da imamo još 7 ekstra igračice i još 2 do jaja golmana bili bi šampioni mlečnog puta.
« Poslednja izmena: 22. Dec 2013, 22:28:44 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung 
Mnogo dobra ona brazilska sandra, a zna riba i da igra lepo... Ubila nas je... Svaka cast devojkama, veliki je ovo uspeh...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
ma igramo kurac,previse tapkanja,presporo,odugovlacimo... ali takva nam je rukometna skola decenijama i nista nemenjamo sad je dalo nekakve rezultate ali na duze nema nista od toga

Nerise!  Smile
IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Nisam siguran da će ti da bulju.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48107
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung Galaxy S6 edge+
Узеће злато у Риу.   Smile
« Poslednja izmena: 23. Dec 2013, 10:05:32 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Evo malo statistike iz finala,cisto da se vidi da su ekipe igrale slicno,sut s krila :Srbija 3/6,Brazil 4/8.pri tom se mora podvuci da Brazil ima najbolje krilo sveta,sut s bekovske pozicije Srbija 4/22,Brazil 8/23 i tu je mec izgubljen upravo na bekovskim pozicijama,Andrea je bila polupovredjena,na Sanju su igrali prakticno s flasterom,ali ona je suvise dobar igrac da bi se obazirala na to,forsirala je i nije islo,ali tu je kriv selektor,a kriva je i rotacija o kojoj sam govorio jer na njihovim pozicijama nemamo adekvatne zamene,dakle flaster plus Diniz koja igra fenomenalno odbranu rezultat je katastrofalan ucinak nasih najboljih igraca,sto se tice kontri Srbija 1/3,Brazil 3/3 znaci toliko o trcanju kontri i jednih i drugih.Sto se tice brzog centra,ja bi samo zeleo da Cvetkovic nikad nije bio selektor nase reprezentacije zbog jedne stvari,jer je od njega krenula fama o "brzom centru",taj brzi centar kao izum je bio aktivan mozda 2 godine,kad je izmisljen na stari sistem vracanja u odbranu gde su se bekovi vracali prvi a ne krila,i to je imalo efekta,cim su kao odgovor na brzi centar pocela da se vracaju krila na krila,da krila anticipiraju i zatvaraju brzi centar,taj sistem je bio old news da ne kazem glupost,jedina ekipa po meni u istoriji koja je igrala dobar i uspesan "run and gun" je Kil,pa predlazem bilo kom nasem selektoru koji pocne lupetati o tome kao sto je to radio Cvetkovic da pokusa da igra tako,ali kad bude ima 124 superkvalitetna igraca u rusteru kao Kil,run and gun se u vecini slucajeva zavrsi tragicno ili se ekipa od tog ludackog trcanja istrosi i ostane bez snage kad je najvaznije,ili im dodju majstori i objasne im sta je pravi ball controll rukomet,za najsveziji primer videti olimpijske igre u Londonu,svi smo videli Hrvate i protiv nas i generalno,momci lete,super brzi rukomet,Strlek i Cupic iz druge galaksije,nezaustavljivi prosetace se do zlata,i dodje polufinale sa Francuzima,kontrola lopte,sigurni sutevi Francuza,Gigu i Abalo,jure jebenog Strleka i Cupica i obesmisljavaju im brzi centar,rezultat supermoderna i brza Hrvatska out,superspora i matora Francuska in,dakle da zakljucim ako neko igra brzi centar nije resenje da ti izigravas njegovu kopiju nego da odigras jos bolju odbranu na brzi centar.Medjutim  i dalje tvrdim da devojke igraju mnogo bolji rukomet od naseg muskog tima sto ce i pokazati u buducnosti,ja ne bi iskljucio mozda pokusaj promene selektora i dovodjenje nekog jos kvalitetnijeg na Boskovicevo mesto,uz 2,3 mlade igracice u rotaciji,bice to jos bolje...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Da, Francuska nije pobedila Hrvatsku zato što je kvalitetnija reprezentacija nego zato što su im zaustavili brzi centar.
Recimo Danska je godinama pravila rezultate (ma ne samo Danska, svi Skandinavci) upravo tom brzom igrom i brzim centrom "koji se više ne igra". Onaj Kristijansen beše iz Danske, momak im je najbolji strelac godinama bio kao levo krilo, a sve golove iz kontri davao. Zbog toga sam voleo da gledam Cvetkovićevu reprezentaciju. Igrali smo i na krila.
Daje neka naša izjavu posle meča sa Norveškom i pita ćale (koji je gledao celo prvenstvo) ko je ova, jel igrala? Ne zna čovek, nema pojma. Mislim da je bila Ognjenović. Ne mož ni da je primetiš jer ne prima loptu ceo meč.

Citat
sto se tice kontri Srbija 1/3,Brazil 3/3 znaci toliko o trcanju kontri i jednih i drugih

Verujem da hoćeš da kažeš da Srbija ipak trči kontre, ili pak Brazil ne trči. To je statistika šuteva iz kontri. Brazil je i pored tih šuteva pokušavao da trči kontre non stop. O tome sam ja govorio. Mi smo pokušali eto ta 3 puta i odradili. Možda još 2 puta i to je to. Ma ko god kaže da mi pokušavamo kontre u meri koliko i ostali/većina to nije istina.
« Poslednja izmena: 23. Dec 2013, 15:17:11 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Izmedju ostalog su im zaustavili brzi centar,dok su u drugim mecevima Cupic,Strlek i Horvat leteli.Ne kazem ja da se ne igra,po meni jedina ekipa koja u kontinuitetu moze to da igra je Kil koji je recimo drzao neke ludacke brojke da recimo ima 72 posto napada iz te brze igre,Danska ima odlicnu igru na krilima,ali nije to sve posledica brzog centra i kontre nego dobre tranzicije i u pozicionom napadu,ok ja i ti se ne slazemo,ali po meni brzi centar nije toliko presudan i ekipa koja igra kvalitetnu odbranu moze da ga kontrolise,za Ognjenovicku se slazem to su ti neki propusti Boskovica koje ja ne podrzavam,previse sanse za Ognjenovic,nimalo za Nisavic,a nije bilo razloga da joj ne da sansu,treba li jos reci da u grupi Cvijicka prakticno ne igra,igraju Lojpur i Rajovic,ona slucajno ulazi protiv Koreje,jer u jednom trenutku ne nalazimo resenje za Korejke koristi sansu i od tada igra,i od tada vidimo da je devojka ubica,to se zna za nju i od pre,ali Boskovic ocigledno nije.Za Cvetkovica se takodje necemo sloziti,to nije licilo ni na sta i samo potvrdjuje da brzi centar i takvu igru mogu da igraju samo super brze ekipe,a konji koji to nikad nisu igrali i od kojih sam ja brzi to nikad nece nauciti,a tu dolazi i onaj sramni poraz od Poljske koji je jedno od vecih ponizenja Srbije u istoriji,ja tvrdim sledece da ovaj tim ima kvalitet,a prvi sam za to da ako postoji mogucnost se dovede bolji trener koji ce nam otvoriti vise opcija u napadu,ali voleo bi da mi neko objasni koji tim na planeti je drasticno kvalitetniji od Cvijic-Lekic-Damjanovic-Zivkovic-Krpez,ja tvrdim nijedan uz bolje levo krilo,i jos dve,tri igracice,mlade koje u rotaciji mogu odigrati bar 15 minuta po mecu tvrdim da cemo biti ubice...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Ne mislim da se treba igrati brzi centar, ali kontre da. Da se pokušavaju ako ništa drugo. Ako ne uspe, staneš i smiriš. A lopte se gube pa se gube, dal je to pozicioni ili kontra napad nije važno. Isto mi bode oči to što recimo evo video si kako smo završili napad sa igračem više. Daje se lopta u sredinu. Pravo školsko rešenje je igra na krilo, a mi ni tad ne koristimo te igrače.

Što se tiče potencijala ove reprezentacije, imamo kvalitetne i solidne igrače, trenere čini mi se da nemamo. Ali, imamo dobre igrače i u muškoj ekipi. Štaviše, godinama su nam igrači najbolji strelci u jakim ligama. Pivote smo uvek imali, pivote koji su među najboljima u Evropi. E sad, zašto sve više igrača odbija da igra to je već dublji problem. Hoću reći da i muška ekipa ima jak sastav al su samo kući napravili uspeh. Zato sad uzimam ovaj uspeh ženske ekipe sa malo rezerve. One moraju ovo da potvrde i na sledećem EP. Odnosno ne mora, ali bi trebalo. Ako misle da ih ostali shvate ozbiljno, ko što više ne shvataju mušku ekipu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Свака част девојке !
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.