2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti novi svetski sampion?

Glasanje završeno: 21. Dec 2013, 11:10:01

Norveska
14.3%  (2)
Srbija
71.4%  (10)
Crna Gora
0%  (0)
Francuska
0%  (0)
Spanija
0%  (0)
neko drugi
14.3%  (2)
Ukupno glasova: 14
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svetsko Prvenstvo u Rukometu za zene-Srbija 2013  (Pročitano 10637 puta)
05. Dec 2013, 20:37:58
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Od 6 do 22 decembra

« Poslednja izmena: 06. Dec 2013, 11:10:01 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0

« Poslednja izmena: 05. Dec 2013, 20:42:08 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
DVORANE

ZRENJANIN-KRISTALNA DVORANA

(3000 m2, 3000 sedista)

NOVI SAD-SPENS

(46000m2, 7000 sedista)

NIS-CAIR

(11000m2, 4000 sedista)

BEOGRAD-KOMBANK ARENA

(48000m2, 25000 sedista)

« Poslednja izmena: 06. Dec 2013, 16:05:29 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34618
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Je l ima negde raspored prenosa?

Da znam tacno kad me apsolutno zabole djoka da gledam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Je l ima negde raspored prenosa?

Da znam tacno kad me apsolutno zabole djoka da gledam.
Evo raspored utakmica nase grupe :

« Poslednja izmena: 05. Dec 2013, 21:01:51 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34618
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Hvala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
SRPKINJE ZOVU PUBLIKU NA TRIBINE PROTIV JAPANA

U Nišu je danas održana konferencija za medije na kojoj su srpske reprezentativke i selektor Saša Bošković najavili prvi meč sa reprezentacijom Japana (petak, 18) na otvaranju SP za žene:

- Ajde da poželimo jedni drugima sreću, ja Vama na uspešnom radu, da možete da pišete lepe izveštaje iz divnog grada Niša iz divne hale „Čair“. Normalno je da ćemo se mi potruditi da to na terenu ulepšamo i odigramo dobro, a da vi imate prave vesti za vaše čitaoce i gledaoce. Ono što je bitno je, da smo mi jako raspoloženi, da su devojke spremne i da jedva čekamo kada će u petak da bude otvaranje Prvenstva i prvi duel sa Japanom od 18 sati. Očekuje nas jako teško prvenstvo i mislim da je ovo jedno od najjačih do sada. To je moje mišljenje. Iako nema Rusije, Švedske… mislim da je do sada najveća konkurencija.

O meču sa Japanom, selektor Saša Bošković je rekao:

-Većina devojaka će prvi put igrati protiv Japana. One su jako zanimljiva reprezentacija. Dosta su niske i brze. Ono ono što očekujemo od njih je zona 3:2:1 ili 3:3, i mi se za to spremamo. Ja smatram da smo kvalitetniji, ali moramo biti svesni da moramo dati sve od sebe ukoliko želimo da startujemo pobedom.

Ivana Milošević, reprezentativka Srbije:

-Ovo Prvenstvo će biti teško. Mogu da obećam da ćemo dati 150 odsto na terenu, da ćemo se boriti za svaku loptu, da će da izgaramo, jer nadam se da samo tako možemo doći do velikog rezultata. Verujemo jedna drugoj, verujemo stručnom štabu, ljudima iz Saveza i samo tako ćemo ostvariti naš cilj. Volim što smo u Nišu, jer sam provela divnih 6 godina ovde. Znam da je Niš rukometni grad i nadam se da će hala biti u svakom meču puna i da će nas podržati kako oni to znaju – najbolje.

Biljana Filipović, reprezentativka Srbije:

-Pre svega, veliko mi je zadovoljstvo što sam posle 6 godina opet ovde, što ću imati priliku da igram u renovinranom „Čairu“. Ja bih ovako uporedila ovu dvoranu, – ako je „Pionir“ hram košarke, onda je „Čair“ – hram rukometa. Mi smo dale sve od sebe do sada, odradili sve što je potrebno. Očekujemo start sa pozitivnom energijom u meču sa Japanom. Trudićemo se da damo sve od sebe, da ne razočaramo.

Jelena Popović, reprezentativka Srbije:

-Biće nam teško na Svetkom prvenstvu. Poznato je da smo na prošlom evropskom bile četvrte. Mi smo sebi zacrtale  jedan cilj i on će biti težak. Igraćemo u Nišu, što mi je posebno drago, jer sam ovde provela dve divne sezone. Ne sumnjam u publiku i verujem da će nas podržati u velikom broju.

Biletarnica hale „Čair“ biće otvorena u petak, 6. decembra 2013. od 10,00 sati. Za prvih 100 kupaca Rukometni savez Srbije odobrio je popust. Cena karata je 600, 800 i 1,600 dinara. Dođite da zajedno navijamo za reprezentaciju Srbije!
« Poslednja izmena: 05. Dec 2013, 21:07:05 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Играј храбро Србијо -Химна рукометне репрезентације Србије!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Tel.Me Your.Number
Lol, inače A grupa igra u Beogradu, cene karata na eventimu ne pišu, tako da ono i da mi se ide ne bih išao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Lol, inače A grupa igra u Beogradu, cene karata na eventimu ne pišu, tako da ono i da mi se ide ne bih išao.
Najjeftinija dnevna karta je 600 dinara,a najjeftiniji paket za grupu je 1500 dinara,znaci za 15 utakmica grupe.Ima i specijalni popust jutros od 10 sati za prvih 100 kupaca koji dodju na blagajnu Hale Cair u Nisu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.