2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 152 153 155 156 ... 161
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svetsko prvenstvo u rukometu 2009 - Hrvatska  (Pročitano 131145 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Cestitam Hrvati na srebru. Cestitam i Francuskoj na zlatu. Svaka cast.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Је ли изабран најбољи тим првенства?

Najbolji vratar prvenstva je Thierry Omeyer, najbolje lijevo krilo Michael Guigou, lijevi vanjski Blaženko Lacković, pivot Igor Vori, srednji vanjski Nikola Karabatić, desni vanjski Marcin Lijewski, a desno krilo Ivan Čupić.

Jedino ne znam sta ce Lackovic tu.

Smile

Bez sumnje sjajan igrac ali nije nesto briljirao na ovom SP
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S500
Slažen se... definitivno nelogična odluka to sa Lackovićen

Po meni, recimo, Narcisse je triba bit umisto Lackovića. Ili onaj Danac, onaj s dugon koson... Hansen mislin da se zove...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Jest' Hanson je. Dobro je igrao, Narcis veceras koliko golova?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S500
Narcisse, mislin, četri ili pet... ali nemoj me držat za rič.. nisan baš najbolje popamtija statistiku...

Ima podatak par stranica unatrag

ja znan samo da taj nesritnji Narcise svaki put protiv nas igra ka blesav...
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia n80
Jest' Hanson je. Dobro je igrao, Narcis veceras koliko golova?
6  

on i Guigou su igrali ko mećava....
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S500
Jeba in ja mater crnu  Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
Нисам гледао Хрвате превише, као ни било коју другу екипу, јер није било преноса код нас, али сам чуо да Лацковић није одиграо толико добро овај турнир.

Чуди ме да нема неког од наших крила у најбољој постави. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

umro sam al sam živ

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1

pa zar je netko rekao da nije ali ima i lacković u toj ekipi i cupic, balic nije cak niti u top timu, zar sam ja to mozda rekao, pokazi mi gdje sam to reko molim te

a tebi da pojasnim, pitao sam tko je ono proglasen najboljeim igracem prvenstva a ne toko je najboli bek  Smile Smile
pa raspravljali smo ko je bolji balic ili karabatic pa samo da te podsetim ko je bolji Smile,lightsoft:za lazarova kapa dole,igracina je,samo steta shto nema s kim da igra

zao mi je sto to moram reci ali lazes i izvrces moje rjeci, raspravljali smo o njima ali o zaslugama, potrudi se izvrti i pokusaj svatiti sto sam rekao Smile
cinjenica je da je trenutno karabatic u punoj snazi i napreduje a balic je u ozljedama i stari polako al karabatić nikad nece biti tako kreativan igrac iako neosporavam njegove kvalitete i mislim da cemo dugo cekati na nekog atraktivnog igraca kao sto je balic iako nisam njegov najveci obozavatelj, ja vise cjenim neke druge igrace u toj momcadi al za njega ste nesto jako zapeli pa se bas oko njega vrtimo Smile
pustimo balica vise, ajmo malo o Jørgensenu, znas li tko je on Smile

slazem se za lazarova, steta da nema bolju ekipu, ndam se da ce dalje biti jos bolji makedonci, stvarno ugodno iznenadenje Smile
IP sačuvana
social share
jednog dana će naći mene, moj inkvizitor strpljivo čeka
tad zasigurno neću biti brži, al kad krv potekne granice nema,
samo bjes, želja za osvetom stvorit će od mene životinju,
i zato samo u jaja, samo u jaja
pokaži malom šta je tehnika
samo u jaja, samo u jaja
milost je čista patetika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
6 komada je dao.....cak sam siguran da je do cetvrtog gola imao savrsen procenat, nije iskljuceno da je i zavrsio sa 6/6.

Ali Cervar Smiley celo prvenstvo ne igra Sprem pa ga u finalu stavi, Horvat na desnom beku, a Lackovic je u jednom trenutku igrao cak i krilo  Smile

Francuski mediji: "Hrvatska je izgubila zbog Ivana Balića"

PREGLEDAVAJUĆI naslovnice francuskih medija ostaje dojam da njihovi novinari nisu vjerovali u ovakav rasplet finala Svjetskog rukometnog prvenstva. "Prvaci zauvijek!" - naslov je na internetskim stranicama Le Figara iznad teksta u kojem je osvajanje zlata opisan "kao nevjerojatan uspjeh jer dolazi samo šest mjeseci nakon trijumfa na olimpijskim igrama".

"Ova ekipa je magična", piše novinar Le Figara o trećem naslovu svjetskih prvaka za francuske rukometaše. "Napetost je trajala 50 minuta prije nego su 'plavi', zahvaljujući čvrstoj obrani, razbili Hrvate pred njihovom publikom. Nije im moglo pomoći ni 15.000 glasnih navijača", piše Le Figaro.

"Hrvatska je izgubila zbog Ivana Balića"

"Pijetlovi su razbili hrvatski san", piše Le Monde koji iznosi vrlo zanimljivu konstataciju: "Možda je baš zbog Ivana Balića Hrvatska ostala bez naslova svjetskog prvaka. Najveća balkanska rukometna zvijezda je 15 minuta prije kraja utakmice odlučila ući u obračun sa svojim neprijateljem Nikolom Karabatićem. Do tog trenutka Hrvatska je bila u utakmici, ali tada se sve promijenilo".

"Atmosfera u Areni Zagreb bila je tako usijana da su se plastične sjedalice gotovo topile, a pritisak na bubnjiće bio je neizdrživ. No, francuski rukometaši priredili su hladan tuš za 16.000 hrvatskih navijača", ističe Le Monde, te dodaje kako je "francuski rukometni san počeo s europskim naslovom 2006. godine, a traje još i danas".

"Suci su navlačili za Hrvatsku"

Najbolji igrač francuske danas je bio Michael Guigou, koji je hrvatske vratare čak deset puta poslao da izvade loptu iz mreže. "Protiv 3-2-1 obrane sasvim je logično da će krila dobiti dosta lopti. Vjerujem da je ovaj uspjeh izgrađen prije dvije godine u Njemačkoj, kad smo igrali polufinale u vrlo sličnoj atmosferi", kazao je Guigou za Canal +, tte dodao da su "suci malo navlačili za domaćine, ali ne previše".

Sarkozy: Hrvatska je jedna od najboljih svjetskih ekipa

Francuskim rukometašima, izborniku i vodstvu Francuskog rukometnog saveza prvi je čestitao predsjednik Nicolas Sarkozy. "Francuska reprezentacija potvrdila je svoja nevjerojatna postignuća pridodavši naslov svjetskog prvaka olimpijskoj medalji", napisao je Sarkozy u svojoj čestici na pobjedi "protiv jedne od najboljih svjetskih momčadi, u ekstremno napetom finalu".

index

« Poslednja izmena: 01. Feb 2009, 23:33:51 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 152 153 155 156 ... 161
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.