2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 154 155 157 158 ... 161
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svetsko prvenstvo u rukometu 2009 - Hrvatska  (Pročitano 131437 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S500
ja kolko znam
da rivalitet postoji izmedju njih dvojice
balic je izjavio zaustavi li ga karabatic napustice rukomet pa se mozda prepao penzije Smile

Iskreno, sumnjan da je to Balić izjavija... novinarski lešinari objavljuju svaku pizdariju, uglavnom iščupanu iz konteksta

Bzvz, Karabatic napravio faul kakvih na svakoj rukometnoj utakmici ima desetak, Balic nadrkan, nervozan i nemocan, mu se uneo u facu......Nikola iskulirao...i toliko.

Nije istina.

Karabatić dva puta zaredon ide namjerno (ciljano) rukon u glavu (lice, vrat) Baliću... toga nema desetak na svakoj utakmici
« Poslednja izmena: 02. Feb 2009, 00:05:32 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ja kolko znam
balic je izjavio zaustavi li ga karabatic napustice rukomet pa se mozda prepao penzije Smile

Iskreno, sumnjan da je to Balić izjavija... novinarski lešinari objavljuju svaku pizdariju, uglavnom iščupanu iz konteksta

Verovatno.......Balic obicno iskulira takva novinarska pitanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
karabatic je za ona morao dobiti za svaki najmanje po 2 min al najmanje a to je nerijetko i crveni karton,pa vidi kako je kiro protiv njemacke dobio ck
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Rukomet je ko vaterpolo, mnogo zavisi od sudija.....

U svakom slucaju je to vise licilo na iskljucenje nego kad je Nikola iskljucen posle faula nad Duvnjakom, ali za crveni nije nikako.

I vas su ostetili u par navrata....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Meni je najvise zao trenutka kad imamo +2 i abalo skace i promasuje a danci sviraju penal nepostojeci jbt
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ja kolko znam

Bzvz, Karabatic napravio faul kakvih na svakoj rukometnoj utakmici ima desetak, Balic nadrkan, nervozan i nemocan, mu se uneo u facu......Nikola iskulirao...i toliko.

Nije istina.

Karabatić dva puta zaredon ide namjerno (ciljano) rukon u glavu (lice, vrat) Baliću... toga nema desetak na svakoj utakmici

Da, a u rukometu su obicno faulovi slucajni.
Imao je kontakt sa Balicevim vratom/glavom i slazem se da je to za iskljucenje, ali udarca nije bilo, vise guranje u tom predelu.
Preslabog intenziteta za crveni ili onakvu Balicevu reakciju, koja je vise odraz njegove nemoci nego neke Karabaticeve grubosti.
Trpeo je on stoicki i mnogo zesce udarce......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S500
Je, samo dva puta zaredon, u dva napada zaredon, isti grubi faul na isti način... nije to slučajno... a ne bi se složija ni sa konstatacijon da su u rukometu faulovi slučajni... mislin da su baš namjerni...

Inače - da su suci adkevatno sankcionirali prvi takvi faul, onda Karabatić (koji nije glup igrač, naprotiv) ne bi napravija drugi isti takav faul...

Ali dobro... već san reka da nije Balić triba tako reagirat... da je bila druga utakmica, druga situacija, drugi rezultat, drugi kontekst, drugo vrime... vjerovatno i ne bi... ali to ga ne opravdava...

Ja san samo naveja da je čovik takvi kakvi je... i da je u tome momentu preburno reagira.. ali i da ga se može razumit u toj njegovoj reakciji... eto, samo to
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
A onaj Sola kako odvratan lik bio je simpatican tko je branio i tako to al ovo poslije karijere bruka,od petka prica kako je finale samo formalnost kako smo mi vec prvaci svijeta kako nam francuzi ne mogu nista i onda ovo totalan neprofesionalizam
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
... nije to slučajno... a ne bi se složija ni sa konstatacijon da su u rukometu faulovi slučajni... mislin da su baš namjerni...

Bio sam ironican......i ja mislim da su namerni.

Zato mi je i bilo cudno sto si apostrofirao Nikolinu nameru
ja kolko znam

Nije istina.

« Poslednja izmena: 02. Feb 2009, 01:01:23 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
Ево један занимљив коментар са б92.

Хрватским рукометашима све честитке ! Изгубили су од за нијансу бољег. Они су очигледно незадовољни, али за то незадовољство нису они криви. Крива је атмосфера која је у Хрватској створена око овог првенства. Од самог отварања па до краја они су се понашали (не рукометаши!) као да је једини смисао и циљ овог такмичења био да Хрватска освоји првенство а сви други су ту само ради декора. И сада кад су поражени, судије су главни кривци! То није лепо. Било би добро да и ми то запамтимо јер ће кроз коју годину и код нас бити слично такмичење. Сјајно би било кад би тада и ми имали екипу моћну као Хрватска, било би одлично и кад би имали инфраструктуру коју су они створили за овај шампионат, али ја не бих желео ни пошто да се и код нас направи атмосфера каква је била ових дана у Хрватској. Не треба толико еуфорије, треба бити много одмеренији – па и други играју рукомет, а сасвим је `дозвољено` да неки од тих других буду, боже мој, и бољи од нас. Није тако било у Хрватској. На крају, била би неправда не поменути и светске шампионе. То нико не може постати случајно, наравно, ни Французи. Браво велики мајстори Омејер, Нарцис, Жил, Гиву, Абало, Карабатић и остали.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 154 155 157 158 ... 161
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.