2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 135 136 138 139 ... 161
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svetsko prvenstvo u rukometu 2009 - Hrvatska  (Pročitano 131477 puta)
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50144
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy S24
Istina je sve što kažete !!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S500
Ma dobro, malo je pretjerano tvrdit da sigurno osvajamo zlato ili da 90% osvajamo zlato...

Finale je jedna utakmica, i Francuska i Hrvatska su dvi totalno izjednačene ekipe... a u takvoj jednoj utakmici odlučuju doslovno detalji... i nemoguće je predvidit na koju će stranu toga jednoga dana detalji pretegnit...

Ka šta san reka kad je prvenstvo započelo - meni je medalja (bilo koja medalja) uspjeh... jer to ova ekipa postiže usprkos možda i najlošijemu treneru u svjetskome rukometu...

Ako sutra bude zlato - zasluženo je

Ako sutra Francuzi osvoje zlato - i to je zasluženo

Nažalost, ne mogu se dodjeljivat dva zlata. A da mogu, i mi i Francuzi smo zaslužili to zlato.

Tako da, šta bude, nek' bude... ja zadovoljan.

Ako naši odigraju 100%, ako se budu trudili ka šta su do sada činili, i ako obrana 3-2-1 i vratari budu na razini, mislin da ćemo pobjedit

Jedna mala napomena: niti jedna jedina od vodećih svjetskih ekipa ne igra 3-2-1 obranu... samo mi... i u tome smo najbolji. Pametnome dosta  Smile
« Poslednja izmena: 31. Jan 2009, 14:40:56 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
RUKOMET (SP): Hrvatska ili Francuska?

Domaćin Hrvatska plasirala se u finale Svetskog prvenstva, ali je put do trona vodi preko aktuelnog olimpijskog pobednika, sjajne Francuske.

Francuzi su do borbe za zlato stigli pobedom nad Danskom 27:22 u Splitu, a tri sata kasnije su Hrvati nadigrali Poljake - 29:23.

Nošeni podrškom petnaestak hiljada navijača u zagrebačkoj Areni, izabranici Lina Červara potpuno su nadigrali sada već bivše vicešampione sveta, dozvolivši im da za 60 minuta igre samo jednom izjednače.

Hrvati su ušli u meč maksimalno angažovano i predvođeni raspoloženim Čupićem i golmanom Alilovićem stekli prednost koja je do polovine poluvremena narasla na četiri gola.

Tračak neizvesnosti u ovaj meč Poljaci su vratili u poslednjih pet minuta prvog dela, kada je Jurecki zaključio seriju od 4:0 i doveo tim do izjednačenja na 13:13. Ispostavilo se da je to bio i njihov maksimum.

Igor Vori je u sledećem napadu ponovo doveo Hrvatsku u vođstvo, a početkom drugog dela je usledila furiozna serija, kojom su "vatreni" rešili utakmicu.

Najzaslužniji za ubedljiv trijumf je Ivan Čupić, koji je postigao 12 golova, uz samo jedan promašaj.

Malu mrlju na utakmicu bacili su problemi sa podlogom koja se odvajala od poda, pa je meč nekoliko puta prekidan kako bi organizatori rešili taj problem.

Meč za treće mesto i bronzanu medalju Poljska - Danska igra se u nedelju u Zagrebu od 15 časova, a finale Hrvatska - Francuska počinje u 17.30.

Biće to repriza finala SP iz 1995. godine, kada su Francuzi na Islandu slavili rezultatom 23:19 i došli do prve titule svetskog prvaka. Drugu su osvojili 2001, kao domaćini, dok su Hrvati jedino zlato uzeli 2003. u Portugalu.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
Ma dobro, malo je pretjerano tvrdit da sigurno osvajamo zlato ili da 90% osvajamo zlato...
Ni jedan poraz ,domaci teren sa malo je reci vatrenom publikom , pobeda nad istim protivnikom , sve to ide u prilog da je hrvatska apsolutni favorit , normalan je oprez i pribojavanje ali moje mišljenje je da Hrvatska uzima zlato (zasluženo) , e sad što ja necu navijati za Hrvatsku to jer nešto sasvim drugo !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S500
Ma ona utakmica kontra Francuza je bila zakurac... njihova druga ekipa i obrana bez Dinarta je nešto sasvin, sasvin deseto od ozbiljne i 100% angažirane Francuske

Publika u Zagrebu nije "vatrena"... publika u Zagrebu je, iskreno rečeno, zakurac - al dobro, to je ka samo moje mišljenje, i garant se gomila purgera neće s time složit

Ali, ova Francuska u finalu i ona Francuska koju smo mi u grupi dobili su dvi posve različite priče. Ako slučajno pobijedimo Francusku u finalu, to neće imat ama baš nikakve veze sa ranije odigranon utakmicon protiv Francuske. Nikakve veze.
« Poslednja izmena: 31. Jan 2009, 14:54:06 od st_faca »
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ne kažem da finale nije nešto drugo , isto tako ne verujem Da vas Francuzi nisu hteli dobiti ako ništa ono zbog izbegavanja Danaca u polufinalu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
RUKOMET (SP): Hrvatska ili Francuska?

Francuska   Smile
« Poslednja izmena: 31. Jan 2009, 15:22:14 od Latifovich »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S500
Ne kažem da finale nije nešto drugo , isto tako ne verujem Da vas Francuzi nisu hteli dobiti ako ništa ono zbog izbegavanja Danaca u polufinalu...

U momentu kad se igrala ta utakmica Hrvatska - Francuska, ni mi ni Francuzi nismo znali ko će protiv koga igrat u polufinalu... jer je stanje u drugoj grupi bilo totalno zakomplicirano... tako da je i nama i njima bilo totalno svejedno

A Poljaci su pobijedili Norvežane (ka šta i sam znaš) golon u doslovno zadnjoj tisućinki utamice
« Poslednja izmena: 31. Jan 2009, 15:24:05 od st_faca »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Kako god obrnemo okrenemo Hratska jeste favorit i moje mišljenje je da uzima zlato !
Citat
A Poljaci su pobijedili Norvežane (ka šta i sam znaš) golon u doslovno zadnjoj tisućinki utamice
Da ali je to bila utakmica za drugo mesto , Danci su bili prvi i išli su na drugog odnosno poraženog iz susreta hrvatska-francuska ...
« Poslednja izmena: 31. Jan 2009, 15:51:25 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Vori je glavna hr prednost.

Svim srcem uz francuze.....Karajbaticuuuuuuuu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 135 136 138 139 ... 161
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.