2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 134 135 137 138 ... 161
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svetsko prvenstvo u rukometu 2009 - Hrvatska  (Pročitano 131480 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
Ti si navea ka primjer Slovence, ne Švabe  Smile

A ni Švabe nisu postiglne ni blizu onome šta je postigla ova naša generacija...

Dobar tim ima Hrvatska, ali ne zaboravite kako domaćinstvo ume da zavara. Evo vam primer Nemaca, svetskih prvaka.

Setite se takođe Slovenaca. Organizovali prvenstvo, došli do finala i odigrali dobru utakmicu sa Švabama. Isto je tu bilo jako kvalitetnih igrača (Uroš Zorman, Vid Kavtičnik, Renato Vugrinec, Sergej Rutenka) pa Slovenija od tad nije uradila ništa značajnije.

Уосталом стојим и при словеначком примеру. Нико не може рећи да су имали слабу поставу. Напротив, имали су играче по најјачим европским клубовима, а резултата ни изблиза као на првенству где су били домаћини.

Не проричем Хрватима будуће неуспехе. Не ради се о томе. Само хоћу рећи да домаћинство даје одређену предност. Публика, мало и судије, створи се и сјајна атмосфера у тиму. Због тога се не треба залетати превише након таквог успеха.
« Poslednja izmena: 31. Jan 2009, 01:31:01 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 525.2
mob
Nokia Neka stara nokia
cestitam !
tek sad vidoh rezultat...

kad je finale,ne smem da propustim...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S500
Švabe su godinama prije prvenstva u Njemačkoj bili sam vrh svjetskoga rukometa... nakon osvajanja titule, u penziju se povuklo pet-šest prvotimaca, a adekvatnih zamjena nema... to je uzrok ovog pada

Slovenci su kurac, uvik bili, uvik će ostat... klupski su možda i jaki (zahvaljujući strancima) ali reprezentativno su očajni, iako imaju određenu individualnu kvalitetu... uostalom, reprezentativni rezultati govore sami za sebe

Publiku bi moga uzest ka faktor ako se govori o ekipi koja igra iznad svojh mogućnosti

Međutin, niko normalan ne može reć da je finale SP iznad mogućnosti ove hrvatske ekipe

i sam si reka nedavno.... osan godina, koliko polufinala, i koliko medalja... Pitan se ima li neka rukometne ekipa takvi kontinuitet?

Obziron na ranije rezultate i na kvalitetu postojećih igrača, veća je glupost proricat neuspjeh ovoj ekipi,  nego proricar uspjeh

E sad... ko zna šta će bit u finalu... kod dva ovako jaka protivnika, bilo koja prognoza je nezahvalna... dobili, izgubili, mi medalju imamo...

Šteta je jedino šta imamo ovako sjebanog trenera, jer da je na klupi stručnjak kalibra Francuza Oneste, mi bi do sada (sa ovin igračima) imali najmanje još jednu zlatnu medalju... najmanje

I ide na čast ovin igračima šta su učinili to šta su učinili usprkos idiotu na klupi koji ih, navodno, vodi
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Cestitam Hrvacku reprezentaciju za Osvojeni Svecki Sampionat Definitivno Zasluzeno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Plasman među osam nije naš krajnji domet

Reprezentacija Srbije na Šampionatu u Hrvatskoj izborila je mesto u vodećem osmercu svetskog rukometa. To je plasman kome se malo ko, izuzev samih rukometaša, nadao pre puta u Poreč, ali i plasman koji ne oslikava realni kvalitet izabranika Jovice Cvetkovića. „Orlovi“ mogu više!

To potvrđuju i reči Marka Vujina:
- Biti meðu prvih osam u svetu znači pomak za naš rukomet. To je dobar rezultat jer nismo bili na prvenstvima protekle tri godine. Nema sumnje da je serija teško ponovljivih pehova pratila „orlove“ praktično čim su prešli granični prelaz Batrovci.
Povrede Nikčevića, Anđelkovića, Bojinovića, Nikolića, isključenja, negostoljubivost Zadrana, sudijske greške, pa kolektivno loš dan protiv Brazila odredili su krajnji domet Srbije na Svetskom šampionatu. Ali ono što je možda najveći dobitak jeste činjenica da se rukomet vratio u Srbiju. U minule dve nedelje u domovima od Palića do Leskovca pričalo se o Ilićevim projektilima, Markovićevm lob udarcima, Pejanovićevim odbranima. U taj talas rukometne plime treba uskočiti.
Nema sumnje, u Hrvatskoj smo celom svetu pokazali da imamo rukometnu bazu. I to je ogroman dobitak za sve nas. Iz otadžbine su nam stalno javljali da nas svi prate i nadam se da ih nismo razočarali. Svesni smo da smo mogli više, ali biće prilike za zajedničku radost - rekao je Nikolić.

Iliću nagrada hotela „Aquastar Danube“
Najbolji strelac reprezentacije Srbije bio je Momir Ilić (na slici). On je zabeležio 52 pogotka iz 100 udaraca ka golu rivalu, s tim da je 12 golova postigao iz sedmerca. Hotel „Aquastar Danube“ iz Kladova nagradiće Ilića sa sedmodnevnim aranžmanom.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

umro sam al sam živ

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Dobar tim ima Hrvatska, ali ne zaboravite kako domaćinstvo ume da zavara. Evo vam primer Nemaca, svetskih prvaka.

Setite se takođe Slovenaca. Organizovali prvenstvo, došli do finala i odigrali dobru utakmicu sa Švabama. Isto je tu bilo jako kvalitetnih igrača (Uroš Zorman, Vid Kavtičnik, Renato Vugrinec, Sergej Rutenka) pa Slovenija od tad nije uradila ništa značajnije.

Smile Smile

cuj posrecilo im se da udu u finale, jbg nemaju pojma o igri, slovenci i njemci su daleko kvalitetnije ekipe od ove, a to se vidi i po rezultatima postignutim dosad Smile
IP sačuvana
social share
jednog dana će naći mene, moj inkvizitor strpljivo čeka
tad zasigurno neću biti brži, al kad krv potekne granice nema,
samo bjes, želja za osvetom stvorit će od mene životinju,
i zato samo u jaja, samo u jaja
pokaži malom šta je tehnika
samo u jaja, samo u jaja
milost je čista patetika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
cestitam !
tek sad vidoh rezultat...

kad je finale,ne smem da propustim...

Finale je uvek bilo u nedelju,pa je tako i sada...
A gledanje barem mi u Srbiji ne mozemo sebi da priustimo,jel nasa drzavna televizija kojoj placamo pretplatu ne prenosi svetsko prvenstvo,od kada je ispala nasa reprezentacija.Kao za njih je rukomet neki 100-ti sport po redu...sram ih bre bilo!!!
Neki Hrvati ce da pomisle da je to zbog njih,nije ljudi,u to sam uveren,jel su se i ranije pustala finala u kojim je igrala Hrvatska,i pustalo se cak i slavlje i himne nakon Hrvatskog osvajanja.Ali ne znam sta je Tijanicu,zasto ne prenose rukomet...Osim utakmica Srbije,nisam gledao ni jednu drugu,mislim stvarno...A pustaju mi tu neke serije,repriziraju...
Takodje sramota i za HRT,na kojem sam uzivao u komentarima Blaze Susec-a i utakmica svih mogucih reprezentacija,pa i Hrvatske,e ni oni ne prenose jel su prava prodali RTL-u,stvarno glupo da drzavna televizija jedne zemlje u kojem se odrzava svetsko prvenstvo nema prenose,nema cak ni neke zanimljive emisije povodom toga(bar je nisam video),samo u vestima puste neke izjave...Nisam video ni jedan jedini gol koji su dale neke druge reprezentacije sam nase i nasih protivnika... Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 546
Zastava Pula, Istra, Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat: DuKiM57
Dobar tim ima Hrvatska, ali ne zaboravite kako domaćinstvo ume da zavara.

Setite se takođe Slovenaca.
Smile Smile Smile
Citat: st_faca
Uspoređuješ Slovence, koji deboto nikad ništa nisu osvojili, i Hrvatsku, koja je u rukometu izosvajala u zadnjih osan godina skoro pa sve...
Malo ti je komparacija u kurcu, stari...

Slovenci su kurac, uvik bili, uvik će ostat...
Smile Smile
Ta ovo zadnje imaš bačvu vina od mene
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Slovenci su kurac, uvek bili, uve će ostat...imam li i ja bacvu vina ?  Smile
Hrvati 90% uzimaju zlato i to zasluženo , Srbija kao što sam vec rekao se vratila u svetski vrh , ocekujem dacemo biti sve bolji i bolji ,promenili smo staromodan nacin igre i pokazali da se možemo nositi sa najjacim reprezentacijama na svetu ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Hrvati su vec godinama klasa u svetskom rukometu,imaju sve,ne postoji pozicija i mesto koje skripi,i imaju Ivana Balica,koji se vise nikada nece roditi,sledeci koji se bude rodio a koji oce da bude bolji morace da se rodi sa krilima,sa dva mozga i sa 5 puta vise osecaja za igru i prostor od normalnog coveka,a pozeljno bi bilo da ima i 4 ruke...E onda bismo razgovarali da li je mozda bolji od Ivana Smile
Ovo nije ironicno,zaista tako mislim...Hrvati su klasa zaista
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 134 135 137 138 ... 161
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.