2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 161
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svetsko prvenstvo u rukometu 2009 - Hrvatska  (Pročitano 131514 puta)
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia n80
Hrvatska neokrznuto do finala Smile Smile Smile

Hrvatska rukometna reprezentacija će u nedjelju (17.30) u finalu SP-a igrati s Francuskom

ZAGREB - “Vilenjaci”, kako im mnogi tepaju ili “kauboji”, kako su se sami prozvali, osigurali su petu medalju na velikim natjecanjima otkad su se okupili 2003. godine. Sveukupno je Hrvatska osvojila osmu rukometnu medalju.

Organizatori sanirali teren tijekom utakmice

U polufinalu su Červarovi izabranici, pobijedivši Poljsku, osigurali barem srebro, a u nedjelju će pokušati napraviti korak više i stići do najsjajnije kolajne. Za utješnu nagradu sučelit će se Danci i Poljaci. Arena je od prve do posljednje minute disala s našim rukometašima, vulkansko grotlo nije se smirivalo, a navijačka potpora, u koju nitko ni ne sumnja, bit će itekako potrebna u finalu. Jer, vraćaju se u Zagreb u polufinalu prilično uvjerljivi Francuzi.

Za poluzavršnicu je Lino Červar iskoristio mogućnost promjene igrača - umjesto Vedrana Zrnića ubacio je u sastav Zlatka Horvata. Prvom se, sigurno, smrknulo, a drugi je dobio čast ući u povijest. Prekobrojni su, izvan “kvote 14”, bili Šprem i J. Valčić. Iako su hrvatski rukometaši u prvom dijelu imali veliku prednost, zamalo su je ispustili iz ruku. Na odmor su otišli s minimalnom razlikom. Ogled su Červarovi štićenici otvorili s iznimno čvrstom 3-2-1 obranom, s mnogo kontakta, a Poljaci nisu nalazili prava rješenja. Nije im prolazio ni ulazak na crtu ni šut s krila, jedino je M. Lijewski “parao” hrvatsku mrežu. S druge, pak, strane, Hrvatska je krenula organizirano i poletno: Duvnjak je bio šuterski raspoložen, Čupić je imao mirnu ruku s crte sedam metara, Metličić i Lacković s distance, no u drugom dijelu prve dionice napadačka igra naše reprezentacije našla se u kraćim, a obrana u dužim problemima. Srećom, vratar Mirko Alilović opet je imao svoj dan, pa je u prvih 30 minuta skupio čak deset obrana. Upravo je on bio prevaga u prednosti. Ni na jednoj ni na drugoj strani nije bilo “lakih pogodaka”.

U nastavku je Červar ponudio priliku u obrani Gojunu i Kopljaru - Poljaci su ušli u seriju pogrešaka, a hrvatski se napad razigrao na svim stranama. Sijevali su protunapadi u Čupićevoj režiji, poentirali su Metličić, Duvnjak i Vori, a prednost je opet rasla. Poljska se našla na nizbrdici. Alilović je nastavio u svome stilu, pridružio mu se i Losert obranjenim sedmercem, bilo je vremena i za “cepeline” i, naravno, “Morsku vilu”…

HRVATSKA - POLJSKA 29-23 (14-13)

ZAGREB. Arena Zagreb - 15.000 gledatelja; Suci: Lemme i Ullrich (oba Njemačka)

HRVATSKA: Losert, Alilović; Hrvatin 1, Balić 2, Duvnjak 4, Lacković 2, Horvat, Vori 3, Gojun, Metličić 5, Kopljar, T. Valčić, Čupić 12 (6), Špoljarić

POLJSKA: Szmal, Malcher; Jaszka , K. Lijewski , Kuchczynski , Bielecki 1, Siodmiak 3, Wleklak , B. Jurecki 3, Jurasik 6, M. Jurecki 2, Tluczynski 4 (4), M. Lijewski 4, Glinski

SEDMERCI: HRVATSKA - 6 (6), Poljska - 5 (4)
ISKLJUČENJA: HRVATSKA - 6 minuta, Poljska 8 minuta

Večernji list

Smile

Već smo ih jedanput pobjedili...bolje da nam odma daju zlato........ Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 30. Jan 2009, 22:34:45 od mad_max_21 »
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple 
Smile
Imamo srebro u džepu
- do nedjelje ...
onda zlato, svidjelo se to kome ili ne. Smile

95%-97% foruma se ne sviđa..
Al' nema veze..
 Smile Smile
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

umro sam al sam živ

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
ako i nebude zlato treba skinut kapu, dobro su igrali Smile Smile
IP sačuvana
social share
jednog dana će naći mene, moj inkvizitor strpljivo čeka
tad zasigurno neću biti brži, al kad krv potekne granice nema,
samo bjes, želja za osvetom stvorit će od mene životinju,
i zato samo u jaja, samo u jaja
pokaži malom šta je tehnika
samo u jaja, samo u jaja
milost je čista patetika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Malo da se osvrnem na postove s EP iz Norveske kako je Hrvatska u velikom padu i da je ova generacija propala od Sarme i jos neki
Hrvatska od 2003 i Sp u portugalu nije igrala bolje mozda u Njemackoj al ovo je vrhunac al kad se pogleda glavni igraci su po meni na ovom prvenstvu Cupic,Vori i Duvnjak  Ivan i Domagoj su mladi i pred njima je tek karijera a sta rade momci za nevjerovat a Vori moze jos 7 godina komotno samo treba naci dostojnu zamjenu koja ga moze 20 min odmorit,jos Kopljar i Buntic na beku mogu Kapetana Peru zamjenit kad jos malo steknu iskustva,Ivano moze jos 5 godina komotno,Valcic i Lac mogu jos isto oko 5 god,lijevo krilo igra jebeni Hrvatin prakticki igramo s igracem manje ne pomisljam kako bi mljenje protivnika bilo da je mali Strlek tu  a golmani mogu jos Mirku je 24 a Losertu "tek" 32 a to je za golmana odlicna dob i jos moze 4-5 godina.
Sve u svemu u sjedece 2 godine samo se ocekuje odlazak velikog Pere kapetana i nikoga vise a u ovaj sastav jos ulazi Strlek i jos ce netko iskocit 100% kad vidis kakvi igraci nisu u sastavu nemas se cega bojati Vukic,Vukovic,Nincevic,Sprem,Bicanic itd
Harat cemo mi jos ne bojte se
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

umro sam al sam živ

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
ma ekipa je na zalasku  Smile Smile Smile Smile

to kad sam vidio u doba europskog prvo mi napamet palo burek vicoteka

ima i josip valcic a odlicno igra Smile
IP sačuvana
social share
jednog dana će naći mene, moj inkvizitor strpljivo čeka
tad zasigurno neću biti brži, al kad krv potekne granice nema,
samo bjes, želja za osvetom stvorit će od mene životinju,
i zato samo u jaja, samo u jaja
pokaži malom šta je tehnika
samo u jaja, samo u jaja
milost je čista patetika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
Dobar tim ima Hrvatska, ali ne zaboravite kako domaćinstvo ume da zavara. Evo vam primer Nemaca, svetskih prvaka.

Setite se takođe Slovenaca. Organizovali prvenstvo, došli do finala i odigrali dobru utakmicu sa Švabama. Isto je tu bilo jako kvalitetnih igrača (Uroš Zorman, Vid Kavtičnik, Renato Vugrinec, Sergej Rutenka) pa Slovenija od tad nije uradila ništa značajnije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Igra i domacinstvo ulogu jer publika igra ogromnu ulogu al kad vidis momke kako igraju i bez publike bi sve dobili jer ima kvalitete,tu su neki igraci koji ce u sjedecih 10 god postavljati standarde za svoje pozicije Duvnjak,Cupic,Strlek al njega nazalost nema itd
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S500
Kao da je morska vila
Sve je moje snove ostvarila
Na obalama vrelim
Neprospavane noći
Kao da je dio plime
Modro more šumi njeno ime
I sklada tihe pjesme
Pjesme o samoći

Kao da je dio sna
Što me nosi zvijezdama

I dok je ljubim
Ona se pretvara da spava
Grije nas zlatnim suncem
More ljubavi

I dok je ljubim kao more
Njeno tijelo podrhtava
Povedi me prostranstvima gdje svi
Pjevaju o ljubavi

Copyright by: Marijan Ban

Eto  ga... devet utakmica, devet pobjeda...

A di nan je oni kolega forumaš koji je svojedobno prognozira prvaka svita?  Smile

Uglavnon  - igra se finale... tu je sve otvoreno, šanse su jednake, pa šta bude... medalju imamo, ja zadovoljan!!!!

Inače, publika u Zagrebu za dvi ipo klase slabija... a teren u kurcu teškome... ali jebi ga, metropola je to, tamo se triba igrat...

A šta š'

Inače.. Pero kapetane, ti si car, kralj, legenda... Kapetan je slomija Poljake u presudnome momentu!!!

Добијају Пољаци данас са 2 гола разлике  Smile

moćna ti je prognoza, majstore!!!!

Dobar tim ima Hrvatska, ali ne zaboravite kako domaćinstvo ume da zavara. Evo vam primer Nemaca, svetskih prvaka.

Setite se takođe Slovenaca. Organizovali prvenstvo, došli do finala i odigrali dobru utakmicu sa Švabama. Isto je tu bilo jako kvalitetnih igrača (Uroš Zorman, Vid Kavtičnik, Renato Vugrinec, Sergej Rutenka) pa Slovenija od tad nije uradila ništa značajnije.

Uspoređuješ Slovence, koji deboto nikad ništa nisu osvojili, i Hrvatsku, koja je u rukometu izosvajala u zadnjih osan godina skoro pa sve...

Malo ti je komparacija u kurcu, stari...
« Poslednja izmena: 31. Jan 2009, 01:08:50 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
А Немци су анонимуси у рукомету?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S500
Ti si navea ka primjer Slovence, ne Švabe  Smile

A ni Švabe nisu postiglne ni blizu onome šta je postigla ova naša generacija...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 161
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.