Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 'Zdrava' navika koja sigurno ubrzava smrt  (Pročitano 6119 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Citat
vegeta, izvor svih bakterioloskih oboljenja kod osoba sa slabijim epitelom sluzokoze.. pitajte zene imaju li eserihiju kad prestanu sa zacinjavanjem hrane mononatrijum glutaminatima, biberom, solima I paprikom..

MOja baka je govorila da je to hemija za lenje domacice
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
vegeta, izvor svih bakterioloskih oboljenja kod osoba sa slabijim epitelom sluzokoze.. pitajte zene imaju li eserihiju kad prestanu sa zacinjavanjem hrane mononatrijum glutaminatima, biberom, solima I paprikom..

ali dzaba je govoriti domacicama koje misle da ne mogu skuvati ukusno jelo bez vestackog ukusa, koji je pritom isti bez obzira koje je jelo u pitanju

poenta je u tome sto bi zene I izbacile vegetu, ali se plase da ce njihovo kuvanje biti kritikovano od strane muza koji je naviko na masno, zaprzeno I ljuto

mojoj mami je trebalo 20 godina da skine caleta sa vegete I nije u tome uspela dok nije umrla njegova majkica.. koja ga je zadojila tom hemijom I krisom stavljala vegetu u sva mamina jela.. da njen sincic ne jede bljutavo, pa nije on to zasluzio, on treba da jede samo ukusno, sto ga ona muci bezukusnim jelima..

onda kad mu je holesterol bio prvi put 13 na analizi, a trigliceridi sest puta veci, onda je otkrio sve ostale zacine kojima se moze zaciniti jelo I uzivao u svakom zalogaju

poenta je u lenjosti, ovo sta sandra kaze - lakse je istresti supetinu govnjivu iz kese nego skuvati domacu supu, ne daj boze umutiti knedle.. lakse popiti sejk od jagode nego 4 minuta (ja merila) potrositi da napravis domaci sejk od voca I povrca, lakse kasika vegete nego nauciti koristiti beli luk, djumbir, kari, majoran, bosiljak, persun, mirodjiju

lakse kupiti dehidrirani suvi persun nego na pijaci vezu persuna, naseckati I zalediti I imati u zamrzivacu svez persun, mirodjiju I po pola godine..

mi I treba da crkavamo od svih bolestina jer nismo sposobni da mislimo I da se organizujemo I da se cuvamo losih stvari, poput hemije.. posebno kad deci dajes hemiju, svesno.. to kad vidim dodje mi da odem na pusto ostrvo.

Nasla sam negde, samo da se setim i nadjem opet tacno gde, i postavicu ovde ...kako se pravi domaca "vegeta" , od svih sastojaka koje kupis i susis, i onda pravis miks koji slici vegeti a ni nalik nije sto se hemijskog sastava tice.
Inace imam brdo zacina, pokupovala sam i neke eto samo da ih imam, zenska posla, ali i dalje koristim vegetu. Pod hitno cu da prestanem sa koristenjem.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.13
ja sam pravila tu domacu vegetu, ali sam ahvatila da je I to nepotrebno, jer ti vise vremena treba da se ubijes dok to sve sameljes I izmesas, nego dok kuvas jelo da mu dodas sta oces u hodu

evo sad cu da stavim komade govedine od buta, velike komade, na malo maslinovog I kockicu putera I dva cena belog luka, na pola zgnjecenih, pustim da se zapece pa sipam vode, persuna, krupno sargarepu, slaninu, parce suve ovcetine, cetri pet celih sampinjona ili bukovace, cetri krompira na pola, pola tikvice krupno, soli I cim upece dodas vodu I mesas I tako par puta, mrvicu senfa I nalijes sa dve kasike belog vina..I za pola sata imas jelo sa 32 ukusa, a zamisli vegetu I taj ukus koji preuzima ukus te predivne moce.. u kojoj bih ja plivala I davila se  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Uh...ta kombinacija jbt koliko to kalorija ima Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Ma brate .... sve je to sranje ....

selo, prajci, voćka z drveta....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Koliko se secam, koriscene su njihove aorte u kardiovaskularnoj hirurgiji, pa antikoagulanti, jos je utvrdjeno da pretstavljaju savrsene davaoce organa. A zbog nekih genetskih promena, te promene upucuju na povezanost sa Parkinsonovom bolescu, Alchajmerovom, valjda bese receno i za dijabetes. Ne mogu sada da se setim sta sve napricase.

Hahaha, jos nesto se setih. Njihove celije su koriscene za prve bioprocesore za kompove.. Problem je bio trajanje. Posle su presli na eksperimente sa celijama drugih zivotinja. A kojih, cvrc, nisam se dalje interesovao da citam. Smiley

Jeste.. koriste se za uglavnom sve.

Eksperimenti su na misevima i pacovima, ali zato sto su manji i brze se razmnozavaju.

Ali svinja je najbliza covjeku, da.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.13
Uh...ta kombinacija jbt koliko to kalorija ima Smile

zacudjujuce malo, tu sem kockice putera I malo slanine koju ni ne moras pojesti, vec cisto daje ukus, ni nema nista kaloricno  Smile

osim ako ne umocis kilo belog leba u tu mochu, onda naravno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
jbg vegeta ima svrhu da zamijeni sezonsko povrce..domaca vegeta...bolji pos'o otsljaka..recimo od smrznutog povrca...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
jbg vegeta ima svrhu da zamijeni sezonsko povrce..domaca vegeta...bolji pos'o otsljaka..recimo od smrznutog povrca...
Има сврху да превари нос, а то ради одлично. Више поврћа има у мајонези.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.