Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 01:26:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kako su nastali danasnji ljudi?
Evolucijom
44%  (212)
Bog ih je stvorio
38.6%  (186)
Nesto trece
17.4%  (84)
Ukupno glasova: 482
Idi dole
Stranice:
1 ... 520 521 523 524 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sveto pismo ili Darvin?  (Pročitano 952030 puta)
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Suplji, jarane, ti si se izgleda registrovao na forum samo da bi sirio religiju i prosvjetljivao ateiste... Daj malo se opusti covjece, imamo mi i drugih dijelova foruma, zaiviri malo i nadji nesto sto ti odgovara, imamo muziku, film, hobije, zivotinje, sport, pa tek sex podforum.. Smile Smile Daj si malo oduska ljudino pusti propovijed vidis da te svi troluju a ti se palis kao hepo kockica Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 147
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
Suplji, jarane, ti si se izgleda registrovao na forum samo da bi sirio religiju i prosvjetljivao ateiste... Daj malo se opusti covjece, imamo mi i drugih dijelova foruma, zaiviri malo i nadji nesto sto ti odgovara, imamo muziku, film, hobije, zivotinje, sport, pa tek sex podforum.. Smile Smile Daj si malo oduska ljudino pusti propovijed vidis da te svi troluju a ti se palis kao hepo kockica Smile
vazi... posto sam izgleda srolo ovu temu, i posto nema vise ko da postavlja glupa pitanja, mozda i oladim. hvala brate na toplom savetu... Smile.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Da, ispunio si cilj zbog kojeg te svevisnji i neprevazidjeni bradonja poslao na planetu Zemlju, spasio si nase izopacene i izmanipulisane umove, sad se opusti i navali na druge aktivnosti, a mi evo trkom idemo do najblize bogomolje da se preobratimo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Na veronauci se uči o Božijem stvaranju, tako da u školama postoji i druga verzija.
Sa druge strane biologija (kao školski predmet) opisuje živi svet od njegovog nastanka do danas. Da li je život nastao i evoluirao sam od sebe, ili su se jedinjenja mešala i formirala prva živa bića pod uticajem neke "više" sile, je još uvek nepoznato, stoga takve izjave trebaju ostati izvan nastavnog plana.

Nametanje ateističkog ili kreacionističkog koncepta predstavlja indoktrinaciju, a njoj ne sme biti mesta u školama.
Evolucija je dobro podkrepljena teorija koju prihvataju ateisti, agnostici i mnogi kreacionisti. Ona je sama po sebi neutralna i ako pojedine kreacionističke grupacije na sve načine pokušavaju da je prikažu kao isključivo ateističu teoriju (najjače kad geologe, astronome, fizičare i ostale počnu nazivati evolucionistima i ako ovi nemaju nikakve veze sa tim).
Danas evoluciju prihvataju katolici ( Vatikan kaže da nije suprotna Bibliji), protestanti takođe i pravoslavci se polako kreću u tom pravcu. Još jedino muslimani i pojedine radikalnije hrišćanske crkve, grupe i pojedinci pružaju žestok otpor. Vremenom, pritisnuti jasnim dokazima, i oni će odustati od koncepta instant stvaranja.
Na kraju krajeva nije toliko bitno kako smo ovde stigli, važno je da smo sad tu i da smo kao svesna bića odgovorni za sebe, naše postupke i ovu planetu.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Sony xperia
@supilulijum
Opomenuo sam te za duple, trostruke post-ove. Od sada brisem takve. Primer uzroka i posledice. A moze i evolucije.  Smile

I da. Sta si dokazao. Izbegavas stvari koje ti ne odgovaraju. Sta ti kako odgovara to koristis. I to je prosirenje uma, vidika ? Smiley Te stvari su vec poznate u ljudskom ponasanju. A ti ako mislis da navodis vodu na svoju vodenicu, cas koristeci Bibliju, knjiga koja propagira Boga, cas nauku. Kod nekog ce to proci. Ali nece kod svih.

Da te jos jednom potsetim. Ne pisi vise duple postove.
« Poslednja izmena: 12. Sep 2011, 13:27:44 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Da, ispunio si cilj zbog kojeg te svevisnji i neprevazidjeni bradonja poslao na planetu Zemlju, spasio si nase izopacene i izmanipulisane umove, sad se opusti i navali na druge aktivnosti, a mi evo trkom idemo do najblize bogomolje da se preobratimo Smile
Ne sprdaj se sa Bogom, neverniče!
Kako možeš da sumnjaš?
Razumem da si žmurio prilikom otvaranja Zavetnog kovčega, ali čoveče, svojim očima si video moć Svetog grala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Video je, ali nakon što je vratio kristalnu lobanju, konačno je shvatio ko je odgovoran za ta i sva druga čuda.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ne sprdaj se sa Bogom, neverniče!
Kako možeš da sumnjaš?
Razumem da si žmurio prilikom otvaranja Zavetnog kovčega, ali čoveče, svojim očima si video moć Svetog grala.

Otkud ti znas sta sam ja vidio, mozda sam gledao u drugu stranu tog momenta, ili kroz prozor Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia krntija
Citat
Suplji, jarane, ti si se izgleda registrovao na forum samo da bi sirio religiju i prosvjetljivao ateiste

I onaj bluesoniq se registrovo da pljuje po religiji i širi debilizam, ovaj pardon, ateizam... pa ništa.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
HTC Wildfire S
Citat
i posto nema vise ko da postavlja glupa pitanja, mozda i oladim.

Zapravo, prava istina je da nemamo više živaca odgovarati po deseti put na tonu gluposti koju vernici redovno postave.  Smile
Razlika odnosno razlog zašto su vernici istrajniji je što utrenirani mantrama.  Smile I mogu bukvalno do sutra pričati jedne te iste gluposti da se ne umore.  Smile

Ateista kaže i objasni par puta, vidi da priča zidu i ode.  Smile

Edit: Dokaz za to je da je ovde nekad bilo mnogo više ateista. Al šta će vama dokazi.  Smile
« Poslednja izmena: 12. Sep 2011, 22:37:46 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 520 521 523 524 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 01:26:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.