Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 11:21:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kako su nastali danasnji ljudi?
Evolucijom
44%  (212)
Bog ih je stvorio
38.6%  (186)
Nesto trece
17.4%  (84)
Ukupno glasova: 482
Idi dole
Stranice:
1 ... 175 176 178 179 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sveto pismo ili Darvin?  (Pročitano 949343 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
e dosadan si sa tom vodom. ti bi bio srecan da se mi sada davimo u njoj dok pisemo.

govorim o ovima koji veruju da iza svega stoje vanzemaljci. dakle ako je i Noje bio jedan od njih ili je to mozda bila vrsta vanzemaljaca koji su se zvali Noje, kao sto se mi zovemo Srbi. znaci zanemari klasicnu religiju.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I'm Victoria's secret!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
SonyEricsson K750i
Ali tema je Sveto pismo ili Darvin. Sveto pismo tvrdi da je Bog stvorio svet, nema vanzemaljaca. Darvin to ne tvrdi, tako da u neku ruku ti navijas za Darvina? Smile
Ono kao vanzemaljci su stvorili prve jednocelijske organizme i skoknuli kuci na rucak pa ce da se vrate kroz milijadru godina da vide kako se njihova tegla razvila Smile ?

Uhvatio sam se vode jer upravo ona ponistava teoriju o potopu. A cim je jedan mit netacan, zasto bismo i dalje verovali u ostale iz te knjige?
IP sačuvana
social share
Sum myself up in three words? Well, I suppose it would have to be: kller, alien, vagina.
I'm so goth I shit bats!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
sta si ucio u skoli u vezi nastanka zemlje? da li nekada sve bila zemlja ili voda ?
Citat
Ono kao vanzemaljci su stvorili prve jednocelijske organizme i skoknuli kuci na rucak pa ce da se vrate kroz milijadru godina da vide kako se njihova tegla razvila ?
pretpostavio sam da o tome nemas misljenje jer nije konvencionalno. ne mislim da su stvarali nekakve organizme jer ne verujem u darvinovu teoriju. mislio sam o stvaranju coveka od strane njih. deniken cak opisuje i stvaranje rasa od strane njih.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I'm Victoria's secret!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
SonyEricsson K750i
ne verujem u vanzemaljce jer je proslo mnogo vremena, a nije uspostavljen nikakav kontakt. price o tome da nismo dovoljno napredni ne piju vodu jer su oni do sada mogli da nas (ponovo) posete ako je ono sto gore pretpostavljas istina Wink

inace, zastupam stav da je zivot upravo dosao iz svemira, u nekom meteoritu ili kometi.
IP sačuvana
social share
Sum myself up in three words? Well, I suppose it would have to be: kller, alien, vagina.
I'm so goth I shit bats!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ko zna zasto je to dobro?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 790
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Apple N73
inace, zastupam stav da je zivot upravo dosao iz svemira, u nekom meteoritu ili kometi.

Mislim da smo dobili naslednika Hansa Kristijana Andersena na forumu.  Smile Smile Smile Smile

Uraaaaaa!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I'm Victoria's secret!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
SonyEricsson K750i
Zasto to nekome izgleda neverovatno? Pronadjen je meteorit sa organskim materijama, iz cega se moze zakljuciti da je ovaj scenario moguc.
IP sačuvana
social share
I'm so goth I shit bats!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Zasto to nekome izgleda neverovatno? Pronadjen je meteorit sa organskim materijama, iz cega se moze zakljuciti da je ovaj scenario moguc.

vidis, onda dolazi pitanje kako su nastale te organske materije na meteoritu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I'm Victoria's secret!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
SonyEricsson K750i
Ja sam vec rekao da mi odgovor na to pitanje nemamo. Za sada.
IP sačuvana
social share
I'm so goth I shit bats!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
jes ali taj faktor koji je uticao da nastane organska materija sa te komete, moze isto tako da utice
Ja sam vec rekao da mi odgovor na to pitanje nemamo. Za sada.

ok, to znam, nego je stvar, ako je organska materija mogla da nastane na toj kometi, iz slicnih faktora bi mogla da nastane i na zemlji, tako da mozda ta teorija i nije potrebna i ne daje odgovor na sustinu pitanja
« Poslednja izmena: 03. Sep 2009, 21:48:01 od inkredibl6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Sony xperia
Samo ocekujem dan kada ce se i to razjasniti, pa da vidim sta ce dalje biti problematicno.  Smile Naravno i dokle se moze ici u iznalazenju novih opravdanja, izgovora, ...

Citat
ne verujem u vanzemaljce jer je proslo mnogo vremena, a nije uspostavljen nikakav kontakt. price o tome da nismo dovoljno napredni ne piju vodu jer su oni do sada mogli da nas (ponovo) posete ako je ono sto gore pretpostavljas istina
Moguce je da je u ovome "proslo mnogo vremena, a nije uspostavljen nikakav kontakt" jedna od poenti nesuglasica. SETI potraga i pretrazivanje neba, je u odnosu na vreme proteklo, tek jedan treptaj. Dosta cesto naucnici pominju i tu razliku u vremenu. I da smo bili poseceni, moglo je biti pre 10 miliona godina, milijardu, ... ali civilizacije koja bi to zabelezila nije bilo. I ne samo to, vec i da se desi susret, moguce da zbog nivoa razvoja jedni druge ne primetimo. Sve je to u domenu predpostavki. Tako da na mnoge stvari iz tog domena, mozda nikada necemo naci odgovore.

Stare civilizacije su nam ostavile neke nagovestaje, zapise, ... ali, opet to ali, sve se to treba istraziti i potvrditi do definitivnosti. Ako uopste bude moguce.

Npr, nisu samo Maje, Inke, Sumeri, ... imali svoje zapise i predanja. Sta sa jednim od starih Srpskih predanja ... koje kaze nesto u stilu:
"Gde je Sunce nekada bilo blizu Zemlje, te je sva Zemlja kljucala. I s jedne strane vazda zeglo, a s druge vazdan bila noc i zima. A zbog ladnoce se povatalo kopno".

Moguce da zbog svoje nadmenosti i ne obracamo, ili bolje receno, ne priznajemo neke stvari.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 175 176 178 179 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 11:21:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.