Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 21:40:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kako su nastali danasnji ljudi?
Evolucijom
44%  (212)
Bog ih je stvorio
38.6%  (186)
Nesto trece
17.4%  (84)
Ukupno glasova: 482
Idi dole
Stranice:
1 ... 101 102 104 105 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sveto pismo ili Darvin?  (Pročitano 951585 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Ja govorim o propalim i osedelim evolucionistima kji se ujedaju za straznjicu jer ne mogu da dokazu evoluciju kopaju mucenici ali nikao da nadju. Ti kazes da su mi oni omogucili da "lupam" a ja te pitam jer to ovaj forum prelazni oblik amfiteatra?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Sony xperia
Ti si govorio o propalim naucnicima. I ponavljam ti, da su ti ti naucnici omogucili da lupas ovde, da imas TV, da imas mobilni, da imas teoriju evolucije, da imas fiziku, da imas biologiju, .... da imas sve drugo sto sada imas.

Ako mislis, kao sto izgleda i mislis, da ces na taj nacin postici nesto, varas se. Na drugoj temi sam ti rekao, ponovicu i ovde. Diskusiju sa tobom sam zavrsio.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Hvala im na svim tehnoloskim stranam jer tako mogu da sirim Boziju rec a na evoluciji to mogu da progutaju naivne koke kad su gladne
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Ne razumem najbolje pitanje na kakvu knjigu misliš? Ne verujem da govoriš o fizičkom nastanku, već o ideji i motivima. Ovo drugo zavisi od vrste knjige. Ograničiću se na knjige iz oblasti nauke. Ideju za naučne knjige pisci nalaze u određenim činjenicama, na osnovu kojih stvaraju teorije. To je obično dug proces koji podrazumeva obimno istraživanje. Ti se sad zapitaj kako je nastala Biblija, i ona je knjiga, zar ne? Razmisli o ideji, motivima, kao i o fizičkom nastanku.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Znaislazemo se da je knjiga nastal u umu pisca, ako je svka knjiga nastala u umu pisca onda je i jednocelijski oragnizam od kog svi poticemo po teoriji evolucije nasta u necijem umu jel tako?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Pretpostavljam da govoriš o prvom živom biću, po teoriji evolucije, koje je nastalo u drevnim morima. Kako su naučnici došli do njega? Ja ti mogu reći da iza toga stoji određeni naučni metod koji se ne zasniva na izmišljanju, već podrazumeva sakupljanje činjenica na osnovu eksperimenata, iskopavanju fosila, i još dosta toga. Konačno one se objedinjuju i rešenje se samo nameće. Jedino o čemu se može govoriti je nedostatak činjenica. Ako dođe do novih otkrića, teorija može biti promenjena. Nije to trećerazredni roman epske fantastike, u kome pisac može lupati šta mu padne na pamet.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Bas tako evolucijaje fantastika, ajde neka nadju prelazne fosile a nece ih naci jer ih nema, izmedju ribe u vodi i one kojaje naprsno poceladahodadabise prilagodila promenama u prirodi.Kakvim crnim drevnim morima teorija evolucije je nastala na temelju pagankse religije (egipcani su obozavali patke jer su mislilidajepatka snela kosmicko jaje kojese rasprslo i taok nastao ceo univerzum i sve u njemu lici na Big Bang teoriju zar ne?) Evolucija je promasaj jer probelm evolucije jje u stvari problem sa moralom, ako veruje u Boga morasdase pridrzavasmoralnihnacela imaih 10 i vrlo su prosta a posto osedeli naucnici i njihocu verni ucenici nece moral ondamorajuda kopaju poceo danda bi naisli nanesto a to nesto je nista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Afrikanci u pojedinim delovima, imaju moral i bez boga. sta ti to govori?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Kakav moral koja su to njihova moralna nacela?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Kakav moral koja su to njihova moralna nacela?

Ja znam za jedno, procitao negde na netu, da li wikipedia da li encarta, zvuci otprilike ovako: "Ne ponasaj se kao majmun iako si nastao od njega", mislim da je tako nesto bilo. Primitivno jeste ali i efikasno i daje smernice za ponasanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 101 102 104 105 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 21:40:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.218 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.