Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 01:12:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kako su nastali danasnji ljudi?
Evolucijom
44%  (212)
Bog ih je stvorio
38.6%  (186)
Nesto trece
17.4%  (84)
Ukupno glasova: 482
Idi dole
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sveto pismo ili Darvin?  (Pročitano 952898 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 
zanimljivo je to da kako bore se mem-i, a ne geni. Isto je i evolucionistička vid je mem komplex, al i kreacionistički je isto. Kod memima ne istina pobedjuje, nego koje više je uspešnije u širenju.kao kuga.
a to da koje je uspešnije u širenju zavisi od toga, ako smo na komunikacijski terenu, da kakve su zakone oko jezičke , moralne igru... ako negde je to nasilnički...onda tamo će postati norma isto nasilnički i u govoru, i aktovima.(kreacionistički) ako negde je liberalniji su norme vrednosti onda evolucijski mem komplex će pobediti.
al ako poznajmo u kakvim istorijski eru živimo, dve svestki rat i ostale sranje...kreacionistički mem komlex je isplatljivji za jako širu društvenog sloju. odnosno kreacionisti će dobiti i već dobiju više novac i glas za svoju laževe.
Zbog čega je filozofski zanimljiva situacija...? to je to, da kreacionisti, ako nisu imbecili znaju da lažu, al već toliko su pokvareni, da ništa ne osećaju(nihilisti su) samo zarade. a to je krajno i ljudski reagovanje na situaciju, i ako neće moći ni oni uživati u svoju kradju, istinu. Praznost uradi svoje uvek.
« Poslednja izmena: 11. Jul 2008, 20:00:18 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Sony xperia
Jel' nekog interesuje da cita ovako nesto ?? Koliko bi njih razumelo sta ovde pise ?? A ako se ne razume nesto, sta je najlakse reci ??
Uostalom, bacite pogled, niko Vas ne tera da citate ili komentarisete. Samo bacite pogled, i poksajte shvatiti sta sve nauka vec zna, i koliko jos toga treba otkriti.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Celijska signaliza... (263.51 KB)
*
Komunikacija medju... (705.16 KB)
*
Kvantna teorija de... (393.54 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Za one koji ne uspeju da isprate prvi tekst. Zaista je napisan stručnim i teško razumljivim stilom ali izuzetno zanimljiv.

Objašnjava mehanizam kojim se seguliše brzina rasta i razmnožavanja ćelija i kako pod uticajem nekih agenasa, a posebno virusnih oboljenja kao što je hepatitis b, papiloma virus, ali po svemu sudeći i mnogi drugi virusi. Mehanizam koji usporava i reguliše ćelisku deobu i koji je narušen uzrok pojave i brzog napredovanja kancera.

I da rezimiramo za laike ono što je zanimljivo je vakcinišite se protiv gripa, devojke i mlade žene protiv papiloma virusa i uopšte uzimajte puno svežeg voća i povrća, vitamina antioksidanasa naročito kad se osećate inficirano ili umorno.  Ono što je zanimljivo za one koji se bave medicinskim istraživanjima neću prepričavati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 
super su textovi Smile kada ću imate veću napad od biohemiju pročitaću sve troje.
al kako se vezuje sa evolucijom tumor, ili vitamini...ako o tome filozofiramo, da kako su nastali ove jedinjenje, to je ok....i kako kroz mutacije dešava se evolucija...ok...
al kako su textovi za kreacionistima daju ideju pored njihove veru?

treća text je isto super, al po meni je konceptuozan...malo sili činjenice.Al ko zna moguće da ipak funcionisao bi terapija kroz kvantnog vida, sa nekim talasima.
to sam video u tv da protiv plakovima na zidu arterije, koriste infra zvuk, al naravno tamo ne hemijske jedinjenje manipulišu, i ako otpljivaju plak.
al sve text je sasvim irelevantan u vidu evoluciju...molim objašnjavanje Smile
« Poslednja izmena: 11. Jul 2008, 19:54:34 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Paleontolgija se ne uci na nekom animiranom americkom antidarvinovskom sajtu.
Eto vidiš da ne čitaš ništa što sam postavio,zato nema smisla diskutovati stobom.Ja nikada nisam postavio antidarvinski sajt.Što više svaki sajt koji sam postavio više išlo u prilog Darvinovoj teoriji.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 
oooooooooooggggggghhhhhhhhrrrr rrrrrr Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
za vama Smile
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Paleontolgija se ne uci na nekom animiranom americkom antidarvinovskom sajtu.
Eto vidiš da ne čitaš ništa što sam postavio,zato nema smisla diskutovati stobom.Ja nikada nisam postavio antidarvinski sajt.Što više svaki sajt koji sam postavio više išlo u prilog Darvinovoj teoriji.
Moj post nije bio upucen diektno tebi, nego osobama koje darvinizam zele da ospore na navedeni nacin.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Moj post nije bio upucen diektno tebi, nego osobama koje darvinizam zele da ospore na navedeni nacin.  Smile
E onda je u redu.Na ovaj link od posta što sam postavio naćićeš zanimljivu diskusiju između kreacionista i naučnika,pretpostavljam da će ti se svideti. Smile
http://forum.burek.com/index.php/topic,276728.msg5385498.html#msg5385498
« Poslednja izmena: 11. Jul 2008, 20:42:23 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Nista nije vecno!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Benq EF81
>>ma nikako mi smo uvek bili tu<<
nasli smo vrata u proslost i ako nesto se desi sada(neki rat,bombe,meteor)
vrati se neko i nekako se resi.....Smiley
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Slika prelazi dozvoljenu velicinu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

I`m a good guy

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 281
Zastava Jagodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Nokia N85
Sada kako je nauka prosirena od vremena kada je Darvin bio ziv postoji mnogo opsirniji i komplikovaniji odgovor o ovome ali me mrzi sad da objasnjavam ali zato biblija stoji u mesto.Izgleda da i BOGA mrzi da pise  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
To sto sam cuo za hitlera ne znaci da sam nacista. To sto sam cuo za marksa ne znaci da sam komunista. To sto znam da postoje govna ne znaci da cu da ih jedem. Tako ja razmisljam. Ako se vase misljenje razlikuje bojim se da imate problem.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 01:12:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.415 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.