Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 21:09:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kako su nastali danasnji ljudi?
Evolucijom
44%  (212)
Bog ih je stvorio
38.6%  (186)
Nesto trece
17.4%  (84)
Ukupno glasova: 482
Idi dole
Stranice:
1 ... 517 518 520 521 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sveto pismo ili Darvin?  (Pročitano 952836 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2

bratic ovo nema veze sa biblijom, ali dokazuje da postoji tvorac i bog, sila bez koje ovaj svet nebi opstao nikada. tekst je flozofski i alegoricno opisan. necemo igre recima, ne mesajte babe i zabe...

Sve vreme pričaš o Isusu, pravoslavlju, biblijskom bogu...ali pričica koju si naveo upravo osporava biblijskog boga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 147
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220

bratic ovo nema veze sa biblijom, ali dokazuje da postoji tvorac i bog, sila bez koje ovaj svet nebi opstao nikada. tekst je flozofski i alegoricno opisan. necemo igre recima, ne mesajte babe i zabe...

Sve vreme pričaš o Isusu, pravoslavlju, biblijskom bogu...ali pričica koju si naveo upravo osporava biblijskog boga.
zavisi brate kako si ti to shvatio, ako si neki filozof a ima ih mnogo ovde... moze svasta da bude i od konja da napravite magarca.
kako to osporava postojanje tvorca?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2

zavisi brate kako si ti to shvatio, ako si neki filozof a ima ih mnogo ovde... moze svasta da bude i od konja da napravite magarca.
Ti si genije i najbolji poznavalac ''Tvorca''...pročitaj pažljivo šta si napisao, pročitaj Bibliju, pa uporedi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 147
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220

Ti si genije i najbolji poznavalac ''Tvorca''...pročitaj pažljivo šta si napisao, pročitaj Bibliju, pa uporedi.

jesam pametan, ali nisam genije, niti sam teolog, svestenik ili vladika pa da najbolje poznajem tvorca. ako si video nesto sto ti je privuklo paznju reci, da ti cika supilulijum objasni.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
jesam pametan, ali nisam genije, niti sam teolog, svestenik ili vladika pa da najbolje poznajem tvorca. ako si video nesto sto ti je privuklo paznju reci, da ti cika supilulijum objasni.  Smile

Čak nećeš ni da se potrudiš.
Nisam ja tvoj učitelj, a ti sigurno nisi moj...ako ne možeš da shvatiš, pitaj svog duhovnika, pa ako njemu ne bude odmah jasno, menjaj duhovnika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 147
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220

Čak nećeš ni da se potrudiš.
Nisam ja tvoj učitelj, a ti sigurno nisi moj...ako ne možeš da shvatiš, pitaj svog duhovnika, pa ako njemu ne bude odmah jasno, menjaj duhovnika.
ok hvala druze na savetu... ja cu ga prihvatiti.
mozda ga ti nisi dovoljno procitao, probaj o5. i dosta o tom tekstu da ne smaramo ovaj forum bezveznim komentima....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Sto se tice odlaska u manastir Smile- ja sam trazio neki izvor koji nije religijski a koji spominje Isusa. Dakle ne mora biti ni neki naucni, ali jednostavno neki pisac ili hronolog iz tog vremena je mogao da zapise "Danas sam vidio Isusa, covjek je fenomen, hoda po vodi". Eh takav zapis kad vidim ja odmah idem u samostan. A dobro je poznato da se vjerske knjige monoteistickih religija uglavnom preplicu, tako da je skoro SVAKI lik iz Biblije spomenut i u Kur'anu samo pod malo izmjenjenim imenom, ili obrnuto, kako kome odgovara, svaki lik iz Kur'ana je spomenut i u Bibliji, izmedju ostalih Noa, Mojsije, Adam, Eva, Set, Abel, Kain, Abraham, Jozef, Jakob, David i Golijat, Jona, Marija, Sodoma i Gomora i mnogi mnogi mnogi mnogiiii drugi kojih se trenutno ne mogu sjetiti. Pokusali ste me na foru preobratiti, al ja sam cisto iz znatizelje citao sve te vase knjizice tako da... Smile Cekam hronoloski i nereligijski izvor postojanja Isusa, i tek onda pakujem kofere Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 147
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
Sto se tice odlaska u manastir Smile- ja sam trazio neki izvor koji nije religijski a koji spominje Isusa. Dakle ne mora biti ni neki naucni, ali jednostavno neki pisac ili hronolog iz tog vremena je mogao da zapise "Danas sam vidio Isusa, covjek je fenomen, hoda po vodi". Eh takav zapis kad vidim ja odmah idem u samostan. A dobro je poznato da se vjerske knjige monoteistickih religija uglavnom preplicu, tako da je skoro SVAKI lik iz Biblije spomenut i u Kur'anu samo pod malo izmjenjenim imenom, ili obrnuto, kako kome odgovara, svaki lik iz Kur'ana je spomenut i u Bibliji, izmedju ostalih Noa, Mojsije, Adam, Eva, Set, Abel, Kain, Abraham, Jozef, Jakob, David i Golijat, Jona, Marija, Sodoma i Gomora i mnogi mnogi mnogi mnogiiii drugi kojih se trenutno ne mogu sjetiti. Pokusali ste me na foru preobratiti, al ja sam cisto iz znatizelje citao sve te vase knjizice tako da... Smile Cekam hronoloski i nereligijski izvor postojanja Isusa, i tek onda pakujem kofere Smile
vidis i sva literatura na svetu tebi i slicnima nece biti dovoljna,  i kada bi ti naveo 10, tebi bi o5 nesto palo na pamet. istrazi sam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ne trazim ja 10 nego samo jedan izvor... Istrazivao sam ja, ne brini se, i to mnogo vise nego ti, bas zbog toga i postavljam pitanje na koje unaprijed znam odgovor- Isus nikad nigdje nije spomenut
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
supilulijum, pa navedi nekad nešto, stalno se pozivaš na neku "literaturu" a nigdje ništa  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 517 518 520 521 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 21:09:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.349 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.