Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 03:46:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kako su nastali danasnji ljudi?
Evolucijom
44%  (212)
Bog ih je stvorio
38.6%  (186)
Nesto trece
17.4%  (84)
Ukupno glasova: 482
Idi dole
Stranice:
1 ... 507 508 510 511 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sveto pismo ili Darvin?  (Pročitano 950850 puta)
Clan u razvoju

Smrtonosni Napadac Mladih Ljudi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.215
Za Darviniste... Ako bar malo verujete u Darvinove price i pricice, procitajte knjigu Darvinovih teorema, gde na kraju pise "Dosta mi je borbe s' religijom, Ona je pobedila"... Jer covek nije mogao da dokaze... Svaka njegova teorija se kosi s' Zakonima Gospodnjim... Bog je stvorio coveka, da je bila "evolucija" majmuni bi evoluirali i evoluirali da na kraju ne bi ni postojali... NE MOGUCE JE, da se samo nekima to desilo, a nekima ne... Jer bi onda to bilo nesto kao virus i ljudi bi bili "bolesni" te ne bi dugo ziveli... Tako da svi ovi pametni koji su glasali za evoluciju nek se pokriju usima... Bog sve vidi! Ali nije kasno za pokajanje... Pocnite da verujete!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Da, evo poceo sam i to bas zbog tvog posta Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.215
@Indiana_Jones

Spoznaces istinu, pazi sto ti pricam, svako ima svoj dan kad ce da se uzdigne... Ne zelim svadju ni raspravu... Nisi ti los covek, NIJE NIKO... Bog te voli! Ali ne brini se, bices spasen... Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
@Indiana_Jones

Spoznaces istinu, pazi sto ti pricam, svako ima svoj dan kad ce da se uzdigne... Ne zelim svadju ni raspravu... Nisi ti los covek, NIJE NIKO... Bog te voli! Ali ne brini se, bices spasen... Wink

,,If u could reason with religious people there would be no religious people'' Dr. House
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Nokia ????

,,If u could reason with religious people there would be no religious people'' Dr. House

Slazem se! Od kad je to Haus rekao, ukinute su sve apologeticke teze ikad napravljene! Prosvetljenje... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Dr House- Mesija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Samsung S7
« Poslednja izmena: 28. Avg 2011, 22:06:43 od bluesoniq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.215
A Belgrade Chetnik ne znam zasto uopste imas dilemu oko ovoga... Cetnici su verovali u Boga, za razliku od komunista... Da si pravi Cetnik tj Srbin, verovao bi u istinu Biblije... Ostali, ni vi ne bi trebali da pricate ovakve stvari, JER JE BOG STVORIO COVEKA PO SVOM OBLICJU! A ako se to vama ne svidja, sta da radim... Oduvek su ateisti trazili dlake u jajetu jer im se ne svidja zivot posvecen Bogu... Tako da vas razumem... Ali opet molim Boga da vam oprosti, jer ne znate sta radite!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 907
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
A Belgrade Chetnik ne znam zasto uopste imas dilemu oko ovoga... Cetnici su verovali u Boga, za razliku od komunista... Da si pravi Cetnik tj Srbin, verovao bi u istinu Biblije... Ostali, ni vi ne bi trebali da pricate ovakve stvari, JER JE BOG STVORIO COVEKA PO SVOM OBLICJU! A ako se to vama ne svidja, sta da radim... Oduvek su ateisti trazili dlake u jajetu jer im se ne svidja zivot posvecen Bogu... Tako da vas razumem... Ali opet molim Boga da vam oprosti, jer ne znate sta radite!

Interesantno je da za Bozje stvaranje nemamo ni najmanju mrvicu objasnjenja, kamoli dokaza, tako da ne znam kako bi bilo koje razumna osoba uopste uzela u razmatranje takvo tvrdjenje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.215
A imamo za Darvina? Ako malo bolje citas moje komentare, videces da je u Darvinovoj knjizi ispod svake teoreme ispisano -A kako to da se desi, kako ono, kako ovo? Na kraju knjige pise -Dosta mi je vise borbe s' Bogom, religija je pobedila... Bog je rekao: "Trazi me i nacices me"... Nema potrebe vise da razglabamo o ovome...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 507 508 510 511 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 03:46:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.702 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.