Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 00:31:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kako su nastali danasnji ljudi?
Evolucijom
44%  (212)
Bog ih je stvorio
38.6%  (186)
Nesto trece
17.4%  (84)
Ukupno glasova: 482
Idi dole
Stranice:
1 ... 501 502 504 505 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sveto pismo ili Darvin?  (Pročitano 950459 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

My imaginary friend says Hi.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1878
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
LG G2
Sta da dokazes? Kako je teorija evolucije netacna?

Ili kako je jedina alternativa za postojanje rupa u TE uplitanje nekakvog imaginarnog svemoguceg tvorca?

Ccc...

Još jedan tvrdoglavi, zagriženi, jednostrani i agresivni ateista na forumu koji misli da bi svijet bez religije i Boga bio mnogo bolje mjesto za život... Smile

Nikad neću razumjeti ove ljude.

Valjda je sad ateizam u modi... Jbg, ja onda nisam moderan ni najmanje. Smile Smile
Interesuje me predraže koliko bi dana izdržao da živiš kao sto je ziveo isus, čisto informativno.
IP sačuvana
social share
"You, your joys and your sorrows, your memories and your ambitions, your sense of personal identity and free will, are in fact no more than the behavior of a vast assembly of nerve cells and their associated molecules."
--Dr. Francis Crick; Nobel laureate, co-discoverer of the DNA molecule
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
 isus i njegov zivot  se ne moze porediti nisakim,tako da je pitanje besmisleno
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung S7

Mozda je Isusov zivot cista izmisljotina. Mozda su u to vreme ordinirali razni proroci po sredjem istoku, pa su skupljene price i sklepane u jednu knjizicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

My imaginary friend says Hi.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1878
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
LG G2
Od kada je to isus imun na kritike? Ljudi su vremenom preuvelicali njegov uticaj.
IP sačuvana
social share
"You, your joys and your sorrows, your memories and your ambitions, your sense of personal identity and free will, are in fact no more than the behavior of a vast assembly of nerve cells and their associated molecules."
--Dr. Francis Crick; Nobel laureate, co-discoverer of the DNA molecule
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
o ovim glupostima ne treba raspravljati,ja necu da ulazim u dialoge i da se ovde prepirem jer je ovde 90% ljudi fanatizovano glupostima..za nji imam odlican link,pa ako ga prostudiraju videce koliko su u zabludi

http://www.wired.com/wiredscience/2009/02/lucy/

pozz  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Nema bre nikakvog Boga Jehove ili Jahve ili YHVH koji stvorio svet za 7 dana i koji je star 5000 hiljada godina ,
Vec su imenovani kreatori sveta i coveka pre njega u drugim kulturama i pre nego sto su jevreji imali svoju slobodu.
Ne mogu da verujem kako su knjigu pisanu za njih komrcijalizovali za druge.
U starom zavetu Bog ili YHVH se obraca Izraelitima to jest jevrejima ,nikom drugom
On ce samo da spasi svoj izabrani narod a to su Jevreji .
Kazao im je sta da rade i kako da rade ,sta da jedu i sta da ne jedu.
I sta da ocekuju od dolaska njegovog sina ,to je cetri specificnih stvari koje mora da ispuni dolaskom .
Isus nije ispunio ni jednu od njih ,prema tome nije obecani prorok .
U novom zavetu su vam uvalili kosku ,koncept drugog dolaska uopste ne postoji .

Najstarije stene na zemlji su 3.9 milijardi godina stare.
Starije su nestale pomeranjem tetonskih ploca.
Prvi zivot je 3.8 milijardi godina star .
Postoje dokazi za to.
« Poslednja izmena: 16. Jul 2011, 11:50:02 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia Luvmya 520
Nema bre nikakvog Boga Jehove ili Jahve ili YHVH koji stvorio svet za 7 dana i koji je star 5000 hiljada godina ,
Vec su imenovani kreatori sveta i coveka pre njega u drugim kulturama i pre nego sto su jevreji imali svoju slobodu.
Ne mogu da verujem kako su knjigu pisanu za njih komrcijalizovali za druge.
U starom zavetu Bog ili YHVH se obraca Izraelitima to jest jevrejima ,nikom drugom
On ce samo da spasi svoj izabrani narod a to su Jevreji .
Kazao im je sta da rade i kako da rade ,sta da jedu i sta da ne jedu.
I sta da ocekuju od dolaska njegovog sina ,to je cetri specificnih stvari koje mora da ispuni dolaskom .
Isus nije ispunio ni jednu od njih ,prema tome nije obecani prorok .
U novom zavetu su vam uvalili kosku ,koncept drugog dolaska uopste ne postoji .
Cemu u prilog ide ovakva manifestacija lazi i mrznje prema jednoj obicnoj knjizi koja nema nikakav znacaj ?
Znaci osoba koja blage veze nema sta pise u bibliji je nasla za shodno da iznosi nebulozne lazi o onome sto pise u bibliji.
I to osobi kojoj je ranije objasnjeno da je intelektualni bankrot kritika potpuno nepoznatog subjekta.

Koja bi svrha bila iznositi stihove bibije koji objasnjavaju da je sve sto je izneto u postu ove i ovakve osobe ( osim jevrejskog jelovnika ) - neistina ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Susumenko mea kulpe, ne zelim da se vredjamo ali ti nista necu precutati ,to bi trebao da znas,
Opet ti ne mozes da izdrzis sa svojom malom dusom a da ne ujedes pa makar se obracao u drugom licu,
Zasto Nisi sposoban pisati o samoj temi  bez citiranja druge osobe i sta je ona rekla
nego moras kritikovati  misljenje drugih ljudi koji se ne slazu sa tvojim .
Sta ti mislis da si neki Guru ili  strucnjak za religiozna pitanja .
Kad ces da shvatis da Ja poput mnogih drugih ne zelim nikakvu konverzaciju sa tobom ,
kad je to nacin na koji se obracas drugom.
Trenutak kad osetim neku empatiju ,zalost i samilost prema tebi Ti postanes djubrak.
Uvredu cu uvek dati vratim vecom uvredom .
Ne razumem zasto si bre takav neustrojen ?
Zelis priznanje,to nikada ga neces dobiti od mene pa makar ti bio sam Isus ili Alah ili Era .
Tvoj Ego ti ne da da cutis ,Jer si usamljen ? Ne cujes se dovoljno sa nigers from USA .
Stavi neku svezu fotografiju da ti vidim lice novosadjanine.
Sta Ti znas o istini kad si Niko i Nista cak nisi ni religiozan ,
Posto kako si sam rekao nemas mogucnost vere ,
ovo nije za tebe ,tvoje misljenje nema vrednosti .
Kad za tebe biblija nema nikakakav znacaj zasto se ne skines sa religioznih tema ,

Za mene ima znacaj ,ali vidim da si slep pa ne vidis motive ,
Ovo su teme za nas "Gresnike"koji cemo ziveti vecno za razliku od tebe ,
ti si vec mrtav unutra samo to jos neznas Smile Smile Smile
A Ja sam buducnost ovog sveta samo svet to jos nezna . Smile
« Poslednja izmena: 16. Jul 2011, 15:18:29 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia Luvmya 520
Susumenko mea kulpe, ne zelim da se vredjamo ali ti nista necu precutati ,to bi trebao da znas,
Opet ti ne mozes da izdrzis sa svojom malom dusom a da ne ujedes pa makar se obracao u drugom licu,
Zasto Nisi sposoban pisati o samoj temi  bez citiranja druge osobe i sta je ona rekla
nego moras kritikovati  misljenje drugih ljudi koji se ne slazu sa tvojim .
Sta ti mislis da si neki Guru ili  strucnjak za religiozna pitanja .
Kad ces da shvatis da Ja poput mnogih drugih ne zelim nikakvu konverzaciju sa tobom ,
kad je to nacin na koji se obracas drugom.
Trenutak kad osetim neku empatiju ,zalost i samilost prema tebi Ti postanes djubrak.
Uvredu cu uvek dati vratim vecom uvredom .
Ne razumem zasto si bre takav neustrojen ?
Zelis priznanje,to nikada ga neces dobiti od mene pa makar ti bio sam Isus ili Alah ili Era .
Tvoj Ego ti ne da da cutis ,Jer si usamljen ? Ne cujes se dovoljno sa nigers from USA .
Stavi neku svezu fotografiju da ti vidim lice novosadjanine.
Sta Ti znas o istini kad si Niko i Nista cak nisi ni religiozan ,
Posto kako si sam rekao nemas mogucnost vere ,
ovo nije za tebe ,tvoje misljenje nema vrednosti .
Kad za tebe biblija nema nikakakav znacaj zasto se ne skines sa religioznih tema ,

Za mene ima znacaj ,ali vidim da si slep pa ne vidis motive ,
Ovo su teme za nas "Gresnike"koji cemo ziveti vecno za razliku od tebe ,
ti si vec mrtav unutra samo to jos neznas Smile Smile Smile
A Ja sam buducnost ovog sveta samo svet to jos nezna . Smile
Nisam te vredjao nego sam ti rekao da iznosis lazi o bibliji sto je ocigledna cinjenica. Na primer ti kazes " U starom zavetu Bog ili YHVH se obraca Izraelitima to jest jevrejima ,nikom drugom " a ja kazem "to je laz" pa ti izbacim stihove iz starog zaveta koji nedvosmisleno objasnjavaju da se Bog ne obraca samo jevrejima.. 1 Moj 12:3 " Blagosloviću one koji tebe uzblagosiljaju, i prokleću one koji tebe usproklinju; i u tebi će biti blagoslovena sva plemena na zemlji. " 1 Moj 22:18 " I blagosloviće se u semenu tvom svi narodi na zemlji, kad si poslušao glas moj. " 1 Moj 28:14 " I semena će tvog biti kao praha na zemlji, te ćeš se raširiti na zapad i na istok i na sever i na jug, i svi narodi na zemlji blagosloviće se u tebi i u semenu tvom."
2 Samuilova 22:50 " Toga radi hvalim Te, Gospode, po narodima, i pojem imenu tvom, " Isaija 11:10
" I u to će vreme za koren Jesejev, koji će biti zastava narodima, raspitivati narodi, i počivalište Njegovo biće slavno. " Isaija 49:1 " Poslušajte me, ostrva, i pazite narodi daleki. Gospod me pozva od utrobe; od utrobe matere moje pomenu ime moje. "
I tako iznesem sve druge stihove koji ce ukazati da je sve sto si rekao o starom zavetu sem jevrejskog jelovnika ustvari laz.
Znam da je istina rec o onome sto postoji a religija je rec o onome sto coveka nikada nije doziveo.
Nemam mogucnost verovanja a ne vere, vera je znanje.
Biblija sama po sebi nema znacaj, a znacaj postojanja biblije kao tvoj motiv za neuspeo pokusaj da se ona ismeje
je subjektivan. Ja govorim o objektivnom znacaju koji ne postoji posto citanje biblije nikome nije spasilo zivot.
Nemam u SAD "nigers" to je uvredljiva rec, nego "niggas".
Biblija nema objektivan znacaj bas kao sto i dopisivanja na bureku nemaju objektivan znacaj.

Svi smo mi gresnici, i svi smo mi mrtvi iznutra, buducnost ne postoji, a sta si ti u toj nepostojecoj dimenziji pokazace ova postojeca.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Vredjas me zbog toga sto kazes da je laz samo zbog toga sto vidis stvari iz druge perspektive ,
ocigledno je da neke stvari vidimo u drugacijem svetlu . 

Ovo je jevrejska knjiga i ovo su njihovi tekstovi pisani pre Hriscansva ,pokusacu da ti rastumacim poslane stihove ,
uradio bih to pre da si mi dao priliku pre nepotrebnog  napada od kog niko nema nikakvog benefita.

" Blagosloviću one koji tebe uzblagosiljaju, i prokleću one koji tebe usproklinju; i u tebi će biti blagoslovena sva plemena na zemlji"

Dragi Covece YHVH  je Izraelski Bog ,on poziva na rat protiv svih koji imaju drugog Boga i misli se na izgubljena plemena Izraela koja su rasuta sirom sveta .

"I blagosloviće se u semenu tvom svi narodi na zemlji, kad si poslušao glas moj."

To je pretnja citavom svetu religioznom kolonizacijom i nepobitno prihvatanje religije,

Samuilova 22:50 " Toga radi hvalim Te, Gospode, po narodima, i pojem imenu tvom, " Isaija 11:10
" I u to će vreme za koren Jesejev, koji će biti zastava narodima, raspitivati narodi, i počivalište Njegovo biće slavno. " Isaija 49:1 " Poslušajte me, ostrva, i pazite narodi daleki. Gospod me poziva od utrobe :od utrobe matere moje pomenu ime moje. "

Ja ne razumem Kako ti ne mozes da vidis cistu religioznu propagandu "Pazite narodi daleki ."

Zasto daleki narodi treba da paze ?

Ponovo Jevrejski trenurtak  ;  "Gospod me poziva od Utrobe:od utrobe matere moje pomenu ime moje. "

Da li razumes znacenje ovoga ?

Samo se racunas i samo Mozes biti jevrej samo ako ti je majka jevrejka .

Naravno sve je to deo uspesne propagande pri sirenju jedne religije.

Ne pokusavam da ismejem bibliju vec sam objektivan pri njenoj upotrebi i citam druge stvari o tim vremenima i okolnosti pod kojima je nastala.

Ubudece samo me lepo pitaj sta god zelis i lepo cu ti odgovoriti ,Ja ne zelim ovaj negativni trend vredjanja da se nastavi izmedju nas a verujem da ni ti ne zelis moje negativne reakcije ,jer ovo je ipak samo zabava mali ventil za dusu i ubistvo slobodnog vremena a previse je tema na kojima se srecemo ,ocigledno je da delimo neki interes .

Zelim ti da lepo provedes Nedelju

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 501 502 504 505 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 00:31:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.