Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 15:35:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 325
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sveto pismo ili Darvin? nastavak  (Pročitano 351118 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 260
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
« Poslednja izmena: 16. Avg 2012, 16:01:03 od sasa-994 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Samsung S7
Odkud sad Zarko KOrac ovde  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Citat
Razlika izmedju coveka i zivotnja je ceoni rezanj: Covek prica,smeje se,razmislja,tumaci,place..a zivotinje ne,kako to da se toliko covek razlikuje od svih zivotinja,a vi tvrdite suprotno?

Delfini umeju da komuniciraju na svoj nacin. Vecina zivotinja komunicira gestovima ili zvucima.
Vecina sisara razmislja, ali je to razmisljanje motivisano bazicnim instinktima i ograniceno njihovim intelektom, koji je inferioran u odnosu na covekov.
Vecina zivotinja ume da izrazi bol na svoj nacin.
Covekov intelekt je MORAO da evoluira kako bi vrsta opstala. Evolucija covekovog mozga se odigrala jer je isti bio iznova i iznova izazivan od strane spoljnih uticaja. Buduci da je predak coveka ziveo u tipicnoj primatskoj zajednici, uticaj konkurencije unutar zajednice i izmedju zajednica je jako bitan za evoluciju mozdanih funkcija. Sve te stvari koje si naveo, po kojima se covek "razlikuje" od ostalih zivotinja, su produkt superiornog intelekta koji se razvijao milionima godina, kako bi covek opstao kao pojedinac, odnosno kao zajednica, odnosno kao vrsta.

Citat
Zivot onda nema smisla,zasto se brinemo o deci i hvata nas strah ako malo dete krene ka ulici? Evolucija je religija smrti i smisao evolucije je da dokaze da Bog ne postoji.

Jedini smisao zivota je odrzati se u zivotu dovoljno dugo da ostavis potomstvo, pobrines se da se to potomstvo prilagodi uslovima zajednice, odnosno stane na svoje noge (figurativno) i posle mozes da krepas. To ne znaci da to moras da uradis, vec da je to jedini smisao zivota kao pojave, buduci da nas prirodni nagon na to navodi. Jedina svrha zivota kao pojave je produziti vrstu. Sve osim toga nema nikakvu svrhu, bar sto se zivota tice.

Citat
Bog u koga ti verujes moze samo da unistava i da te truje lazima,da bi ljudi sto manje bili posteni i dobri.Primer: Da li bi ti za 1 milion dolara pricao o evoluciji i da ti je zagarantovana dobra peznija i zivot?

Ja ne verujem u Boga. Papa veruje u Boga. Papa zivi od vere u Boga. Vatikan je vise zivota zagorcao, odnosno vise zlata maznuo nego bilo koja druga nepostena organizacija. Vera i postenje ne idu uvek ruku pod ruku.
Ja pricam o evoluciji za dzabe. Ako 'oces, odrzacu ti par predavanja. Preduslov je da zelis da ucis, a ne da porices istinu na racun iracionalnog i iskljucivog razmisljanja. Ako neko insistira da mi da 1milion dolara za to, svakako ne bih odbio.

Citat
Kosmicko jaja je pocetak Darvinove teorije,izmisljotina koja objasnjava kako je nastao svet...koliko vidim vi ste evolucionista,kako vam to nije poznato.

Kosmicko jaje (seme zivota, najprostiji oblik zivota, pocetno bice... ima milion naziva) je samo jedna teorija unutar teorije koja ne mora da bude tacna. Zivot je vrlo lako mogao da nastane i na Zemlji. Vidim da ti to kao religioznom coveku nije poznato.

Citat
Mi kazemo Bog je stvorio...u pocetku...a vi pricate nesto sto nije dokazano...dokaze da Bog postoji ce vam reci 6 milijarde ljudi na planeti,

Cekaj. Je l' ti to mene zajebavas? Vecina ljudi (preko 90%) je u jednom trenutku verovalo da je zemlja u obliku palacinke. Da li je to tacno? Ono u sta vecina veruje nije uvek tacno, niti je dokaz za bilo sta. Vecina starih Grka je verovalo da Zevs baca gromove sa Olimpa. Da li je i to istina? Istina mora da bude definisana unutar racionalnog spektra. Ako se pojavi dovoljno dokaza da Bog postoji, i njegovo postojanje ce uci u racionalni spektar. Ipak, ne postoji niti jedan racionalni dokaz da Bog postoji.

Citat
udahite i razmislite sto ljudi idu u crkvu.

Zato sto se boje da je njihovo postojanje besmisleno.

Citat
Probajte nesto dobro da uradite za druge,da vidite kako cete poceti da verujete u Boga.

To nema apsolutno nikakve veze sa postojanjem Boga.

Citat
On vam je dozvolio jos i da pisete,jer da nema kiseonika,vi bi odavno otisli sa ovoga sveta...

hahahahahahaahhaahhaahhahahaah

Citat
Kako moze da bude nesto dobro i lose,kada vi ne verujete u Boga i Djavola...

Dobro ili lose postoji samo u subjektivnim kriterijumima ljudi, odnosno u njihovim glavama. Fiktivna bica, Bog i Djavo su tu da bi uplasili ljude i naterali ih da zive po biblijskim pravilima. Ako je djavo zaista zao i los, kako to da muci zle ljude? Zasto ih ne nagradjuje?

Zasto dozvoljavas da drugi ljudi govore u tvoje ime?
« Poslednja izmena: 16. Avg 2012, 16:12:29 od Skiner_X »
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

My imaginary friend says Hi.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1878
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
LG G2
Jel to taj isti Kent hovind koji je trenutno u zatvoru zbog neplacenog poreza?
IP sačuvana
social share
"You, your joys and your sorrows, your memories and your ambitions, your sense of personal identity and free will, are in fact no more than the behavior of a vast assembly of nerve cells and their associated molecules."
--Dr. Francis Crick; Nobel laureate, co-discoverer of the DNA molecule
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 314
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Citat
A kako to da samo na Planeti zemlji ima kiseonika i zivig organizama i nigde drugde u Suncevom sistemu...da li je ovo stvarno toliko komplikovano da se shvati ???

Kiseonik je proizvod živih organizama, i nije preduslov za nastanak života.

Kada tražiš život van Zemlje, moraš da znaš kakav oblik života pokušavaš da nađeš, pa tek tada odlučiš kojim sredstvima ćeš da se poslužiš i gde ćeš da tražiš.
Ako tražiš mikroorganizme, onda možeš da tragaš i na objektima bez kiseonika u atmosferi.
Ako tražiš razum i više životne oblike, tada tražiš na planetama sličnim Zemlji.

To ne znači da se razumni život ne može razviti i na planetama koje se značajno razlikuju od Zemlje, ali logično je početi sa planetama koje su slične jer već znamo da je takav teren pogodan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 260
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ova tema nema smila, jednom recenicom,evolucionist su placeni ljudi koji zastupaju teoriju smrti...oni ne veruju u nesto dobro,vec trvrde suprotno,da posle smrtni nema nicega...pa kakvaj je smisao zivota? kakvog je smisla onda da vi mene ubedjujete u evouciju kada ona nema smila,a ni vi nemate smila onda zasto pricate i zivite?

Kako onda onda objasnjavate sveti hram u Jerusalimu,gde su svi bolesni ljudi se izlazili za 7 dana pijuci vodu odatle
Kako onda objasnjavate da 95% ljudi veruje da je zemlju i coveka stvorio Bog? Se niste zapitali sto onda toliki broj ljudi vama ne veruje...?

Citajuci vase postove,vi samo filozifirate,preskacete pitanja,upotrebaljavate fiziku,hemiju i samo pricate nepovezano stvari...nema smisla s vama debatirati,jer vas covek ne moze nikako da ubedi

Vama ziv Bog da se pojavi,vi cete izmisliti neku novu nauku i ubdjivati ljude da to nije Bog,vec neko drugo stvorenje i ko zna koje galaksije

stvarno mi vas je zao...ali stvarno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 260
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
@Skiner_X

Samo mi kazi molim te koliko te placaju ovi satanisti koji drze svetsku banku,nauke,skole,bolnice,farmaceutsku industriju,masonke loze,multikompanije,zakone,politiku i td.

Bas me interesuje koliko te placaju da radis za njih i lazes...

@ iii molim te da mi odgovoris na pitanje,jer umirem od iscekivanja za odgovor:

Zasto ti zivis i zasto mislis da treba da se ziivi ako smo tu zasto smo?

Hvala
« Poslednja izmena: 17. Avg 2012, 15:52:43 od sasa-994 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Citat

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Mene placaju tajne sile. Primam novac od masonske zadnje loze, jevrejskih slobodnih poljoprivrednika i carobnjaka zelene doline. Druidi servudske sume mi placaju u napicima i carobnim svitkama.

Citat

Zivim zivota radi.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Скинер, стварно, дај мало те сатанистичке кинте  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 314
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
@Skiner_X

Samo mi kazi molim te koliko te placaju ovi satanisti koji drze svetsku banku,nauke,skole,bolnice,farmaceutsku industriju,masonke loze,multikompanije,zakone,politiku i td.

@ iii molim te da mi odgovoris na pitanje,jer umirem od iscekivanja za odgovor:

Hvala

A da ne pominjemo što evolucionisti pomažu Gargamelu da uhvati štrumfove...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 325
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 15:35:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.